Master of Science στη Χημεία

Goethe University Frankfurt

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στη Χημεία

Goethe University Frankfurt

Goethe Goes Παγκόσμια - Μεταπτυχιακό Υποτροφίες Διαθέσιμο Τώρα

Λόγω της Johanna-Quandt-Ίδρυμα, Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης προσφέρει τώρα υποτροφίες για όλα τα προγράμματα μάστερ με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Η «Γκαίτε Goes Global» πρόγραμμα υποτροφιών είναι ένα πρωτοποριακό έργο και μοναδικό στον ακαδημαϊκό τοπίο της Γερμανίας. Επιδιώκουμε εξαιρετική υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ένα από MA ή MSc προγράμματά μας τα οποία είναι ενσωματωμένα βαθιά μέσα ισχυρότερο έρευνά μας μονάδων (π.χ. Κέντρα Αριστείας, συνεργατική ερευνητικά κέντρα, και LOEWE κέντρα). Θα προσφέρει 20 υποτροφίες ετησίως 2.016 - 2.020 - αν πρωταρχικό κίνητρο σας είναι η έρευνα, ελάτε εξαιρετικά διεθνή ερευνητική κοινότητα μας!

Το περιεχόμενο των μαθημάτων και περιοχές εστίασης

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών είναι να παρέχει στους φοιτητές με μια περαιτέρω εκπαίδευση στη χημεία. Το πρόγραμμα του Δασκάλου προσφέρει όχι μόνο την επιλογή του εστιάζοντας σε έναν ειδικό χώρο, αλλά οι μαθητές θα αποκτήσουν επίσης τις απαραίτητες δεξιότητες για αυτό και θα μάθουν να σκέφτονται ανεξάρτητα και να ενεργούν υπεύθυνα. Οι απόφοιτοι θα πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογήσει τους χαρακτήρες των χημικών ενώσεων και να εφαρμόζει τις αναγκαίες μεθόδους για την επίλυση προκλητική χημικά προβλήματα. Μεθόδους, διαδικασίες, ερευνητικών και βιομηχανικών τομέων δραστηριότητας αλλάζουν συνεχώς, γι 'αυτό είναι ο στόχος του προγράμματος χημεία για να διδάξουν στους μαθητές τις απαραίτητες γνώσεις με τρόπο που να τους επιτρέπει να εξοικειωθούν γρήγορα με τις νέες εξελίξεις, να εισαχθούν σε νέους τομείς και να κάνει ανεξάρτητες συνεισφορές στην περαιτέρω ανάπτυξη της έρευνας και της τεχνολογίας σε εξειδικευμένα περιοχή τους τη στιγμή που έχουν τελειώσει το πρόγραμμά τους.

εξέταση του Δασκάλου είναι το δεύτερο επαγγελματικό πτυχίο χημείας. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εξαμήνων του μεταπτυχιακού προγράμματος, το οποίο συνέχεια των έξι εξάμηνα του προγράμματος του πανεπιστημίου, οι φοιτητές θα αποκτήσουν την βαθιά, εξειδικευμένες γνώσεις που είναι αναγκαίες για τη μετάβαση στην επαγγελματική πρακτική. Το ευρύ φάσμα του ακαδημαϊκού προγράμματος θα εξασφαλίσει ότι οι μαθητές αποκτούν τις απαραίτητες για τους απαιτητικούς τομείς δραστηριότητας στη βιομηχανία, την οικονομία και τη διοίκηση των δεξιοτήτων.

Ειδικές ζώνες εστίασης στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης:

Η έρευνα που διεξάγεται από το Τμήμα Χημείας Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης εκτείνεται σε Βιοεπιστήμες και Επιστήμης Υλικών και επικεντρώνεται στην

  • Διαρθρωτικές έρευνα,
  • Μοριακοί μηχανισμοί,
  • Μεμβράνη πρωτεομική, και
  • Νέα κατηγορία: από το μόριο να έχει σημασία.

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού αντικατοπτρίζει αυτές τις περιοχές εστίασης, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι να επιλέξουν ένα ευρύ φάσμα τομέων εστίασης στο πρόγραμμα σπουδών τους, ή αν θέλουν να επικεντρωθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή εστίασης: βιομοριακά χημεία, σύνθεση και κατάλυση, τη δομή , τη δυναμική και τη λειτουργία, ή analytics.

Αυτές οι περιοχές εστίασης αντιστοιχούν στους τομείς της έρευνας στην οποία καθηγητές πανεπιστημίου είναι ισχυρές, και να παρουσιάσει ελκυστική, το μέλλον στους τομείς της έρευνας. Τα μαθήματα που προσφέρονται στο πρόγραμμα του Δασκάλου δεν χωρίζονται πλέον αυστηρά σε κλασική θέματα και ινστιτούτα, αλλά μάλλον είναι οργανωμένες θεματικά και συχνά διδάσκεται σε ένα διεπιστημονικό τρόπο.

Ξεκινήστε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών αρχίζει στην αρχή του χειμώνα ή το καλοκαίρι εξάμηνο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η είσοδος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ λαμβάνει χώρα με την εγγραφή στο Goethe Universität Φρανκφούρτης.

Η κύρια απαίτηση είναι πτυχίο στη χημεία από το γερμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ή ένα ακαδημαϊκό πτυχίο αναγνωρίζονται ως ισοδύναμες.

Ο τελικός βαθμός του πτυχίου πρέπει να είναι «καλή» ή καλύτερα. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος απέκτησε / πρώτο του πτυχίο της σε ένα γερμανικό πανεπιστήμιο ο βαθμός πρέπει να είναι 2.5 τουλάχιστον ή καλύτερα. Δεδομένου ότι ορισμένες από τις διαλέξεις μπορεί να πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά, το πρόγραμμα απαιτεί στερεά δεξιότητες αγγλικής γλώσσας.

Διεθνές υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας για να αποδείξουν ότι έχουν αρκετά γερμανικά Δεξιότητες Γλώσσας. Αυτό είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του πανεπιστημίου στη γερμανική γλώσσα εξετάσεις για το πανεπιστήμιο είσοδο, η Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), για τους υποψηφίους με τα προσόντα είσοδο ξένου Πανεπιστημίου αντίστοιχα έγκυρη έκδοση τους, εκτός αν εξαιρούνται από τη γερμανική γλωσσική εξέταση υπό οι κανονισμοί DSH.

Κατόπιν αιτήματος του φοιτητή, η εξεταστική επιτροπή αποφασίζει για την πρόσβαση στο πρόγραμμα του Δασκάλου, καθώς και για τις εξαιρέσεις σε σχέση με την παρ. 2. Για τους αιτούντες που έχουν πτυχίο Bachelor κανενός από ένα γερμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η εξεταστική επιτροπή μπορεί να αποφασίζει να επιβάλει όρους (όπως μια δοκιμή για να ελέγξει τις γνώσεις του φοιτητή της θεωρίας και των πρακτικών δεξιοτήτων).

προσωρινή εισαγωγή

Κανονισμού για την πρόσβαση στο ψήφισμα του μεταπτυχιακού προγράμματος του Συμβουλίου του Τμήματος Βιοχημείας, Χημείας και Φαρμακευτικής από τον Οκτώβριο 18. 2011 Το Τμήμα Συμβούλιο συμφωνεί προσωρινή εισαγωγή στη χημεία του μεταπτυχιακού προγράμματος υπό τους ακόλουθους όρους:

  • Ότι η online αίτηση πρέπει να υποβληθεί έως τις 15 Αυγούστου το αργότερο, για το χειμερινό εξάμηνο και μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου το αργότερο, για το θερινό εξάμηνο.
  • Η απόφαση για την εισαγωγή του σχετικού προσώπου γίνεται από την κεφαλή (ή αναπληρωτές) της εξεταστικής επιτροπής, σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια εισδοχής:
  • διατριβή του πανεπιστημίου πρέπει να αρχίσει μέχρι την 1η Αυγούστου το αργότερο, για το χειμερινό εξάμηνο και μέχρι την 1η Φεβρουαρίου το αργότερο για το θερινό εξάμηνο που πρέπει να confirmationed του ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • 144 πιστωτικές μονάδες (ΚΚ) από το πρόγραμμα ενός αγάμου στη χημεία πρέπει να επαληθεύονται από 15 Αυγούστου για το χειμερινό εξάμηνο ή μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου για το θερινό εξάμηνο.

Η είσοδος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ είναι οριστική αφού υποβληθεί πτυχίο του Bachelor, το αργότερο κατά την εγγραφή για το επόμενο εξάμηνο στο γραφείο των μαθητών. Αν οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται, ο φοιτητής θα πρέπει να επανεγγραφεί σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Bachelor ή διαγραφεί από το μητρώο των μαθητών. Τελική απόφαση ανήκει στον εξεταστική επιτροπή σε περίπτωση αμφιβολίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Goethe University Frankfurt
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2018
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
370 EUR
Locations
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2018
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών