Read the Official Description

Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα)

Επαγγελματικό τίτλο: κύριος

Προφίλ μελέτη: γενική ακαδημαϊκή

Ξεκινήστε Μήνας: Οκτώβριος

Εξάμηνο Δίδακτρα: 1600 Διεθνή EUR-800 EUR-πολίτες της ΕΕ / του ΕΟΧ, τελευταίο εξάμηνο, χωρίς δίδακτρα για όλους τους φοιτητές

Επισκόπηση

Εργαστηριακές τεχνικές στο μάθημα της βιολογίας 2η τάξη παρέχει ένα φοιτητή με τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στον τομέα των μικροσκοπικών τεχνικές, τεχνικές για την ανασυγκρότηση φυλογένεση, εργαστηριακή ανάλυση, καλλιέργειας κυττάρων και ιστών τεχνικές, τεχνικές ανάλυσης στην Υδροβιολογία και ecotrophology, πρωτευόντων γονιδιωματική, μεθόδους ανάλυσης και αξιολόγηση των προϊόντων ζωικής προέλευσης. Ένας συμμετέχων φυσικά θα εκπαιδευτούν στο χειρισμό επαγγελματικό εργαστήριο συσκευές, προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές του επαγγελματικές δεξιότητες ανεξάρτητα. Γνώση που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών θα περιλαμβάνει επίσης τη μεθοδολογία βιολογία και τις στατιστικές, καθώς και της βιοπληροφορικής. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να κυριαρχήσει γενικές και ειδικές αναλύσεις, αναλυτική χημεία ενώ το χειρισμό οπτικού και ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. Το πρόγραμμα μάθημα καλύπτει το πεδίο των χρωστικών και τη διατήρηση δειγμάτων και in vitro τεχνικές καλλιέργειας.

Τι θα έχετε μελετήσει;

1ο έτος Στατιστικά μεθόδων στη βιολογία, τη βιοηθική, μικροσκοπικές τεχνικές, αναλυτικής χημείας, βιοπληροφορική, βιολογικά μόρια τεχνικές σήμανσης, τα βασικά των εργαστηριακών αναλυτικών τεχνικών, οικοτοξικολογία, κυττάρων και τεχνικές καλλιέργειας ιστών, ξένη γλώσσα.

2ο Τεχνικές έτος ανοικοδόμησης φυλογένεση, τα στοιχεία της συγκεκριμένης ανάλυσης, Biotechniques στην κτηνοτροφία, συγκριτική γονιδιωματική, αναλυτικές τεχνικές στην Υδροβιολογίας, αναλυτικές τεχνικές στην ecotrophology, ξένη γλώσσα.

Σε ποια μορφή θα διεξαχθεί τάξεις;

Τα μαθήματα γίνονται με τη μορφή διαλέξεων (430 ώρες), εργαστήριο, σεμινάρια και μαθήματα τομέα (όλοι μαζί 570 ώρες).

Πώς θα αξιολογηθούν;

7-9 μαθήματα θα αξιολογηθούν με βάση τις εξετάσεις. Η εξέταση θα αποτελείται από ανοιχτές και κλειστές ερωτήσεις. Όλες οι εξετάσεις μπορεί να επαναληφθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς μελέτης. Τα πρακτικά μαθήματα αξιολογούνται με βαθμούς, καθώς και διαλέξεις που δεν τελειώνει με τις εξετάσεις. Ο τελικός βαθμός αποτελείται από δύο αποτελέσματα. Όλοι οι λέκτορες παρουσιάσει το σύστημα ταξινόμησης κατά την πρώτη συνεδρίαση. Όλα τα θέματα βαθμολογούνται με βάση τις γνώσεις του μαθητή, τις πρακτικές δεξιότητες και κοινωνικές ικανότητες σύμφωνα με το αντικείμενο διδακτέα ύλη.

Πόσες μονάδες ECTS έχετε κάνει;

Πρότυπο της εκπαίδευσης στο Εργαστήριο τεχνικές στη Βιολογία παρέχει όχι λιγότερο από 120 μονάδες ECTS για 4 εξάμηνο σπουδών.

Τι προσόντα και τις εξουσίες, θα σας πάρει κατά τη διάρκεια των μελετών;

Θα αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα για να εργαστούν στο θεσμό της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της έρευνας και διαγνωστικά εργαστήρια, κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις σχετικά με τις φυσικές επιστήμες. Ο απόφοιτος μπορεί να συνεχίσει την εκπαιδευτική διαδικασία και την ακαδημαϊκή έρευνα για διδακτορικά προγράμματα.

Πού θα είστε σε θέση να εργαστούν μετά την αποφοίτηση;

Οι απόφοιτοι των τεχνικών Εργαστήριο Βιολογίας μπορεί να λειτουργήσει ως ειδικός σε:

  • εργαστήρια των διαφόρων προφίλ (διαγνωστικές, βιομηχανικές, περιβαλλοντικές)
  • βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών
  • επιστημονικά-ερευνητικά ινστιτούτα
  • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
  • οργανισμούς ασφάλειας της εργασίας

Προϋποθέσεις Εισόδου

Ο υποψήφιος πρέπει να έχει πτυχίο ή ΒΑ πτυχίο στη Βιολογία ή σε παρόμοιο χώρο της μελέτης και πληρούν τις αγγλικές γλωσσικές απαιτήσεις σε επίπεδο Β2.

διαδικασία εισδοχής

Πρόσληψη περίοδος: Μάιος-Σεπτέμβριος

Τιμή Εισιτηρίου: 19 ευρώ (για όλους τους υποψηφίους) Απαιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες εφαρμογής: http://www.rekrutacja.upwr.edu.pl/studies/72122/how_to_apply.html

Program taught in:
Αγγλικά

See 2 more programs offered by Wroclaw University of Environmental and Life Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,600 EUR
χρέωση εξάμηνο: 1600 internationals EUR-? 800 EUR-πολίτες της ΕΕ / του ΕΟΧ? τελευταίο εξάμηνο χωρίς δίδακτρα
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο