Master of Science στη βιοχημεία

Goethe University Frankfurt

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στη βιοχημεία

Goethe University Frankfurt

Goethe Goes Παγκόσμια - Μεταπτυχιακό Υποτροφίες Διαθέσιμο Τώρα

Λόγω της Johanna-Quandt-Ίδρυμα, Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης προσφέρει τώρα υποτροφίες για όλα τα προγράμματα μάστερ με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Η «Γκαίτε Goes Global» πρόγραμμα υποτροφιών είναι ένα πρωτοποριακό έργο και μοναδικό στον ακαδημαϊκό τοπίο της Γερμανίας. Επιδιώκουμε εξαιρετική υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ένα από MA ή MSc προγράμματά μας τα οποία είναι ενσωματωμένα βαθιά μέσα ισχυρότερο έρευνά μας μονάδων (π.χ. Κέντρα Αριστείας, συνεργατική ερευνητικά κέντρα, και LOEWE κέντρα). Θα προσφέρει 20 υποτροφίες ετησίως 2.016 - 2.020 - αν πρωταρχικό κίνητρο σας είναι η έρευνα, ελάτε εξαιρετικά διεθνή ερευνητική κοινότητα μας!

Το περιεχόμενο των μαθημάτων και περιοχές εστίασης

Ο Πτυχίου Μάστερ στη βιοχημεία στο Goethe Universität Frankfurt βασίζεται σε μια μακρόχρονη παράδοση στην βιομοριακής έρευνας και της εκπαίδευσης. Το μάθημα στοχεύει στην παροχή επιστημονικής γνώσης και των επαγγελματικών δεξιοτήτων στους υποψηφίους που μπορούν να γίνουν ανεξάρτητοι ερευνητές.

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος περιλαμβάνει Cellular Biochemistry, Δομικής Βιολογίας και Βιοφυσικής / Βιοφυσικής Χημείας και επιτρέπει τον καθορισμό σημείων επαφής, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Εκπαίδευση είναι τοποθετημένα σε στενή συνεργασία με το τοπικό περιβάλλον της έρευνας και περιλαμβάνει τα Τμήματα Φυσικής, Μοριακής Βιολογίας, Ιατρικής, Max-Planck-Ινστιτούτο Βιοφυσικής, Paul-Ehrlich-Ινστιτούτο και Georg-Speyer-Haus. Το πρόγραμμα φιλοξενεί κυρίως πρωτεΐνες μεμβράνης και δομική βιολογία, τομείς στους οποίους η Φρανκφούρτη έχει μια ισχυρή ερευνητική παράδοση. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις που βασίζονται σε ορθολογική ανάλυση κατά περίπτωση και αντανακλά μια καθιερωμένη επιστημονική παράδοση, διατηρώντας παράλληλα την ηθική και κοινωνικές συνθήκες στο μυαλό. Το Φυτικά και βιοεπιστήμες αναπτύσσονται πολύ γρήγορα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό ότι οι μαθητές συνεχίζουν να εκπαιδεύουν τον εαυτό τους και να ενσωματώσουν τη νέα γνώση σε όλη την μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Οι απόφοιτοί μας έχουν τα προσόντα να συνεχίσει με διδακτορικό ή να πάρετε μια θέση εργασίας στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις διαχείρισης ή στο μάρκετινγκ, εκδοτικές εταιρείες ή επιχείρηση συμβούλων.

Ξεκινήστε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών αρχίζει κατά την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Η είσοδος για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ λαμβάνει χώρα με την εγγραφή στο Goethe Universität Φρανκφούρτης.

Η κύρια απαίτηση είναι πτυχίο στη βιοχημεία από το γερμανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ή ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών αναγνωρίζονται ως ισοδύναμες.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο το μάθημα Βιοχημεία στο Goethe Universität Frankfurt / M., Απαιτείται η γνώση σε (1) βιοχημεία και (2) Βιοφυσικής Χημείας / βιοφυσική / φυσική χημεία. Θα πρέπει να έχουν λάβει τουλάχιστον ένα σύνολο 20 CP σε περιοχές (1) και (2), ενώ τουλάχιστον 5 CP απαιτούνται για κάθε θέμα.

Διεθνής αιτούντες πρέπει να υποβάλουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Αυτό είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του πανεπιστημίου στη γερμανική γλώσσα εξετάσεις για το πανεπιστήμιο είσοδο, η Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), για τους υποψηφίους με τα προσόντα είσοδο ξένου Πανεπιστημίου αντίστοιχα έγκυρη έκδοση τους, εκτός αν εξαιρούνται από τη γερμανική γλωσσική εξέταση υπό οι κανονισμοί DSH.

Οι υποψήφιοι με διεθνή προσόντα εισαγωγής στο πανεπιστήμιο και πτυχίο πρέπει να αποδειχθούν επαρκείς γερμανικής γλώσσας σύμφωνα με τους κανονισμούς της Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang (DSH), η δοκιμή γερμανική γλώσσα για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

προσωρινή εισαγωγή

Αν ο τίτλος εισαγωγής στο πανεπιστήμιο για το πρόγραμμα των διαδοχικών Μάστερ (δηλαδή το πτυχίο Bachelor) δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα με ένα αντίγραφο των αρχείων με βάση τουλάχιστον το 80% των απαιτούμενων για το πτυχίο CP του πανεπιστημίου ( κανονικά 144 πιστωτικές μονάδες). Αυτό το προσωρινό πιστοποιητικό πρέπει να εκδίδεται από το γραφείο επιτρέπεται να βαθμούς ανάθεση ή εκδίδουν πιστοποιητικά. Εάν ένας φοιτητής έχει γίνει δεκτός, αυτό θα είναι σε προσωρινή βάση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Goethe University Frankfurt
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
370 EUR
Locations
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών