Master Of Science στη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων

Florida International University, College of Business Administration

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master Of Science στη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων

Florida International University, College of Business Administration

Master of Science στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων

Ανάπτυξη της μελλοντικής IT Leaders

&nbsp

Κορυφαίες ΜΧΠ Chapman Graduate School of Business στο Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Florida International University προσφέρει ένα μοναδικό Master of Science στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (MSMIS) πρόγραμμα, ένα μεταπτυχιακό Πληροφοριακά Συστήματα και Τεχνολογικό Πρόγραμμα σχεδιάστηκε με την καθοδήγηση από την κορυφή και επαγγελματίες IT CIOs στη Νότια Φλόριντα. Τα μαθήματα διδάσκονται από την παγκοσμίου φήμης σχολή. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν διάφορες καριέρα IT μονοπάτια όπως διαχειριστή του έργου, το ηλεκτρονικό εμπόριο προγραμματιστής, αναλυτής συστημάτων και σχεδιαστής, δικτύου και διαχειριστής της ασφάλειας, των επιχειρήσεων αναλυτής νοημοσύνης, IT manager, CIO, και αρχιτέκτονα βάση δεδομένων.

&nbsp

&nbsp

Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Highlights


Για την καλύτερη προετοιμασία σας για να γίνει μια εξαιρετική επαγγελματίας, ο δωδεκάμηνος Κύριός μας of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης του προγράμματος στη Σχολή Chapman Graduate of Business σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τόσο τις τεχνικές και δεξιότητες διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου και της διαχείρισης της στρατηγικής , διαχείρισης βάσεων δεδομένων, συστημάτων ΑΝΑΛΥΣΗ s και το σχεδιασμό, διαχείριση έργων, η διαχείριση της γνώσης, και την επιχειρηματική ευφυΐα. Αυτή η συνδυασμένη επιχείρηση-στραμμένη και τεχνική προσέγγιση σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα των πιο κρίσιμων επιχειρησιακών συστημάτων του σήμερα και για τη διαχείριση ΙΤ της εταιρείας σας πόρους για να παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

&nbsp

&nbsp

Master of Science στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων Μοναδικά Χαρακτηριστικά


Chapman Σχολείο μας Graduate of Business, κορυφαίο για την υπεροχή της στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση των επιχειρήσεων, βοηθά διευκολύνουν τη μετάβασή σας από το Master of Science στα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης του προγράμματος σε μια μεγάλη θέση στον τομέα, στην οποία μπορείτε να εφαρμόσετε απέκτησε σας IT πρόσφατα και της διαχείρισης της γνώσης, παρέχοντας μια βιωματική μάθηση environme nt με πολλές ευκαιρίες για να αλληλεπιδρά με την παγκοσμίου φήμης σχολή μας, συνεργάζονται με άλλους μαθητές, και να εξοικειωθεί με τις πιο πρόσφατες εφαρμογές της τεχνολογίας των πληροφοριών σε state-of-the-art εργαστήρια μας.

&nbsp

Κανένα άλλο πρόγραμμα έχει αυτό το μοναδικό συνδυασμό των παροχών. Ως φοιτητής στο πρόγραμμα μας, θα:

  • την ολοκλήρωση του προγράμματος σε 12 μήνες.
  • ξεκινήσει το πρόγραμμα τον Αύγουστο στο κεντρικό Μοντέστο Α. Maidique Campus ή τον Ιανουάριο στο ολοκαίνουργιο Campus Downtown ΜΧΠ.
  • αποκτήσουν ένα μοναδικό συνδυασμό της τεχνικής και πληροφορικής διαχείρισης.
  • μάθετε υψηλής ζήτησης των τεχνολογιών των πληροφοριών, όπως είναι. Net, Java, UML, XML και πολλά άλλα.
  • βελτίωση soft skills σας με τη λήψη Σεμινάρια Επαγγελματικής Ανάπτυξης επικεντρώθηκε στην ηγεσία, την οικοδόμηση της ομάδας, την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, τη γραφή και δεξιοτήτων παρουσίασης.
  • hands-on αποκτήσουν εμπειρία εφαρμογή στον υπολογιστή εργαστήρια τεχνολογίας.
  • οικοδομήσουμε ένα μέλλον δίκτυο επαγγελματίες με υψηλά προσόντα και οι συνομήλικοί του στον τομέα της πληροφορικής.
  • να είναι σε μια ομάδα που βασίζεται, lock-βήμα πρόγραμμα που φοιτητές και τους αποφοίτους μας δείχνουν είναι πολύ υποστηρικτική και τους βοηθά να βελτιώσουν την ικανότητά τους να εργάζονται σε ομάδες.
  • μαθαίνουν από ΔΕΠ με διεθνή φήμη για την έρευνα στην επιχειρηματική ευφυΐα, βάσεις δεδομένων, διαχείριση έργων, η διαχείριση της γνώσης, η παγκοσμιοποίηση και το ηλεκτρονικό επιχειρείν, που ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διδασκαλία τους. Ενενήντα δύο τοις εκατό των μαθητών που ρωτήθηκαν, επίσης, είναι ικανοποιημένοι τόσο με την προσβασιμότητα εκπαιδευτή και την ανταπόκριση.
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
28,380 USD
24.780 δολάρια για τους κατοίκους της Φλώριδας
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Miami, Florida
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένες Πολιτείες - Miami, Florida
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών