Read the Official Description

Η Cox Master of Science in Management (ΜΔΚ) το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για υψηλού δυναμικού τους εργαζόμενους που απαιτούν βασική κατάρτιση των επιχειρήσεων να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους, αλλά για τους οποίους τα παραδοσιακά ΜΒΑ δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή. Το πρόγραμμα θα είναι μια καλή τακτοποίηση αν είστε:

- Ακολουθώντας μια εστιασμένη σταδιοδρομία σε έναν τομέα όπως οι τηλεπικοινωνίες, αεροναυπηγική και την άμυνα, ή υπηρεσιών πληροφορικής, και θα πρέπει να αναπτύξουν βασικές προϋπολογισμού, της διαχείρισης, οικονομικής, και στρατηγικές δεξιότητες σχεδιάζει να αναλάβει ηγετική θέση στο επιλέξει πειθαρχία σας, ή

- Εργασία σε άλλο τομέα, δεν έχουν ένα πτυχίο στην επιχείρηση, και πρέπει να είναι σε θέση να μιλήσει η βασική γλώσσα των επιχειρήσεων να προωθήσουν την καριέρα σας.

Το 10-μηνών το βράδυ και το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο φιλοξενεί πίνακες της εργασίας τους επαγγελματίες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες των επιχειρήσεων δεν αφήνει το εργατικό δυναμικό και αμέσως εφαρμόζουν αυτές τις δεξιότητες για την εργασία σας. βασικό πρόγραμμα σπουδών μας, εξαιρετική ικανότητα των επιχειρήσεων, καθώς και μοναδικές υπηρεσίες και τους πόρους που κάνουν το Cox ΜΔΚ η καλύτερη τιμή μπορεί να αγοράσει. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, θα κερδίσει ένα πόδι επάνω σε συμμαθητές σας και να λαμβάνουν σημαντικά βήματα προς την επίτευξη της θέσης που έχετε θέσει τις θέες σας.


Σημεία Διαφοροποίησης

Στο πρόγραμμα Cox ΜΔΚ, θα έχετε την ευκαιρία να μάθουν από ένα διάσημο σχολή επιχειρήσεων, Πολωνικά σας
ηγετικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, να αναπτύξει μια mentoring σχέση με έναν έμπειρο στέλεχος, και να δημιουργήσουν
επαγγελματικές επαφές μέσω του παγκόσμιου δικτύου αποφοίτων μας.

Φήμης σχολή ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο Cox Σχολή έχει προσελκύσει μια μοναδική ομάδα καθηγητών διακρίνεται από καινοτόμου έρευνας, το πάθος τους για τη διδασκαλία και την εταιρική εμπειρία διαβούλευση. Η σχολή Cox κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 30 σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο για την παραγωγικότητα έρευνα για τα οικονομικά, χρηματοοικονομικά, πληροφοριακά συστήματα, το μάρκετινγκ και τη στρατηγική, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη από τους Ακαδημαϊκούς Αξιολόγησης Υπηρεσιών (AAS). Μόνο επτά άλλες ΗΠΑ σχολών διοίκησης επιχειρήσεων κατατάσσονται στα κορυφαία 30 σε όλες τις πέντε κατηγορίες. Εκτός από την ισχυρή έρευνα, οι καθηγητές μας ζήτησε τη γνώμη ή να εργαστεί για εταιρείες όπως η Lockheed Martin, η Dow Corning, η Xerox, η PricewaterhouseCoopers, Texas Instruments, η General Motors, EDS, η Wal-Mart, και Brinker International.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΓΕΣΙΑ
Οι εργοδότες λένε ότι όταν όλα τα άλλα προσόντα και δεξιότητες είναι ίσες, ισχυρή ηγεσία και δεξιότητες επικοινωνίας είναι αυτά που καθορίζονται ορισμένους υποψηφίους, εκτός από τον ανταγωνισμό τους. Στο πρόγραμμα Cox ΜΔΚ, έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένη εκπαίδευση στις περιοχές αυτές, μέσω του Business Leadership Center (BLC). Ιδρύθηκε το 1992, σήμερα BLC προσφέρει περισσότερα από 60 σεμινάρια διδάσκονται από τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων από τις εταιρείες του Fortune 500, μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, καθώς και τα επιχειρηματικά σχέδια. Παράλληλα με την παρουσίαση παραδοσιακών σεμινάρια σε θέματα όπως η διαχείριση έργων, οδηγώντας σε κρίση και την αλλαγή, και τη στρατηγική επικοινωνίας, η BLC προσφέρει εξατομικευμένη εκπαίδευση σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων τεχνικών παρουσίασης και προηγμένες γραφής των επιχειρήσεων.

Εκτελεστικό πρόγραμμα MENTORING
Ο Αναπληρωτής συμβούλιο, εκτελεστικό πρόγραμμα καθοδήγησης Cox, είναι ένας από τους πιο πολύτιμους πόρους που προσφέρονται στους Cox μεταπτυχιακούς φοιτητές. Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορείτε να επωφεληθούμε από τους στενούς δεσμούς του σχολείου με πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες Ντάλλας »και σημαίνοντες ηγέτες των επιχειρήσεων. Εργάζεστε με τον μέντορά σας για να αποφασίσετε πώς θέλετε να δομή της σχέσης, πόσο συχνά και πού θέλετε να συναντήσετε, και τι ελπίζουν να κερδίσουν από τη σχέση. Περισσότεροι από 220 εκτελεστικούς συμβούλους συμμετέχουν σήμερα στο πρόγραμμα, που εκπροσωπούν εθνικές και παγκόσμιες εταιρείες, καθώς και τα επιχειρηματικά σχέδια σε κάθε μεγάλη βιομηχανία.

COX δίκτυο αποφοίτων
Που αποτελούνται από περισσότερα από 30.000 αποφοίτων σε ολόκληρο τον κόσμο, ο Cox Συλλόγου Αποφοίτων του δικτύου αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία του σχολείου, το οποίο μπορείτε να πατήσετε στο να αναπτύξουν και να διατηρήσουν τη διά βίου φιλίες και επαγγελματικές σχέσεις. Το περιοδικό Economist κατετάγη πρόσφατα Cox # 7 στον κόσμο για το εύρος των αποφοίτων των δικτύων και # 1 των ΗΠΑ σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.


Γερά θεμέλια Επιχειρήσεων

Το αναλυτικό πρόγραμμα MSM έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει μια βασική κατανόηση της επιχείρησης, μαζί με την κατάρτιση του προϋπολογισμού, τη διαχείριση, μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικά, και στρατηγικά εργαλεία σχεδιασμού που πρέπει να διακρίνουν τον εαυτό σας από τους λόρδους σας. Το πρόγραμμα διαρκεί 10 μήνες και αποτελείται από 30 διδακτικές ώρες των μαθημάτων. Πάνω από πέντε ενότητες, θα συμπληρώσετε 15 μαθήματα. Κάθε μάθημα κερδίζει δύο ώρες πιστωτικές άνω των οκτώ εβδομάδων, με την κάθε κατηγορία συνεδρίαση μία φορά την εβδομάδα ή το Σάββατο το πρωί για περίπου τρεις ώρες. Όλοι οι φοιτητές ΜΔΚ συμπληρώστε την παρακάτω σειρά μαθημάτων μαζί.

See 3 more programs offered by Cox School of Business, Southern Methodist University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
10 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο