Master of Science στη διεπιστημονική νευροεπιστήμης

Goethe University Frankfurt

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στη διεπιστημονική νευροεπιστήμης

Goethe University Frankfurt

Goethe Goes Παγκόσμια - Μεταπτυχιακό Υποτροφίες Διαθέσιμο Τώρα

Λόγω της Johanna-Quandt-Ίδρυμα, Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανκφούρτης προσφέρει τώρα υποτροφίες για όλα τα προγράμματα μάστερ με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα. Η «Γκαίτε Goes Global» πρόγραμμα υποτροφιών είναι ένα πρωτοποριακό έργο και μοναδικό στον ακαδημαϊκό τοπίο της Γερμανίας. Επιδιώκουμε εξαιρετική υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ένα από MA ή MSc προγράμματά μας τα οποία είναι ενσωματωμένα βαθιά μέσα ισχυρότερο έρευνά μας μονάδων (π.χ. Κέντρα Αριστείας, συνεργατική ερευνητικά κέντρα, και LOEWE κέντρα). Θα προσφέρει 20 υποτροφίες ετησίως 2.016 - 2.020 - αν πρωταρχικό κίνητρο σας είναι η έρευνα, ελάτε εξαιρετικά διεθνή ερευνητική κοινότητα μας!

Το περιεχόμενο των μαθημάτων και περιοχές εστίασης

νευροεπιστήμη εκτείνεται σε πολλούς επιστημονικούς κλάδους. Το ρεπερτόριό της εκτείνεται από τη μοριακή βιολογία και την έρευνα proteome σε συστήματα νευροβιολογία, η γνωστική νευροεπιστήμη και την κλινική έρευνα. Η επιτυχής έρευνα στις νευροεπιστήμες στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των διαφορικών εννοιών και μεθοδική προσέγγιση.

Ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους ταλαντούχους σπουδαστές ένα ιδιαίτερα έρευνα προσανατολισμένη κατάρτιση που θα τους παρέχει μια ευρεία επισκόπηση των πιο σχετικών πεδίων της νευροεπιστήμης, συμπεριλαμβανομένων των βασικών νευροεπιστημών, κλινική νευροεπιστήμη, γνωστική νευροεπιστήμη και την υπολογιστική νευροεπιστήμη. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις σχετικές πρακτικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα θα αντιμετωπίσει τους μαθητές με διάφορα επίπεδα πολυπλοκότητας των νευρικών λειτουργιών από τη μοριακή βιολογία στη νευροεπιστήμη συστημάτων. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό περιλαμβάνει την προαιρετική εκπαίδευση στην κλινική νευροεπιστήμη που θα εξοικειώσει τους μαθητές με νευροπαθολογία και πτυχές της νευρολογίας και θα τους δώσει τα χέρια για την ενημέρωση σχετικά με τις τρέχουσες τεχνικές προσεγγίσεις που εφαρμόζονται στην κλινική έρευνα.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εντατική εκπαίδευση στις νευροεπιστήμες. Ωστόσο, τα στερεά γνώσεις στον τομέα της νευροεπιστήμης είναι απαραίτητη για την παρακολούθηση των μαθημάτων. Αυτό περιλαμβάνει την κύρια εκπαίδευση σε εργαστηριακές τεχνικές, ιδιαίτερα στο κελί βιολογική εργασία πάγκο. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι μια διεπιστημονική μία, έχουμε απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων από τους φοιτητές από διάφορους τομείς. Αυτές περιλαμβάνουν τη βιολογία και την ιατρική, αλλά και τη βιοχημεία, χημεία, φυσική, πληροφορική και την ψυχολογία. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενίσχυση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ φοιτητών και μεταξύ φοιτητών και καθηγητών από τις διάφορες ειδικότητες.

Ξεκινήστε το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα σπουδών αρχίζει κατά την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

πτυχίο ή ισοδύναμο πτυχίο σε μια βιοϊατρική, βιοεπιστημονικών ή ψυχολογική πρόγραμμα σπουδών, ή σε κάποιο άλλο φυσικό μαθηματικά πρόγραμμα επιστήμης / μελέτη? Επιστολή της συνέντευξης επιλογής κινήτρων +, εφόσον απαιτείται από την απόδειξη της επιτροπής εξέτασης των δεξιοτήτων αγγλικής γλώσσας: Αν δεν είναι φυσικός ομιλητής ο αιτών πρέπει να παρέχει απόδειξη επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες, π.χ. :

  • TOEFL (iBT) ελάχιστο 87
  • IELTS ελάχιστο 5.5

Ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει την επαρκή γνώση της αγγλικής γλώσσας με βάση μια διατριβή Bachelor γραμμένο στα αγγλικά που εκδίδεται από τις σχολές του "Βιολογικών Επιστημών", "Ψυχολογία και Αθλητισμός», «Ιατρική» ή «Βιοχημείας, Χημείας και Φαρμακευτικής» του Goethe-Πανεπιστήμιο.

προσωρινή εισαγωγή

Προσωρινή είσοδος είναι δυνατή βάσει της τρέχουσας αναλυτική βαθμολογία? τουλάχιστον 130 πιστωτικές μονάδες στο ΒΑ πρέπει να έχουν ληφθεί? διατριβή του πανεπιστημίου πρέπει να ολοκληρωθεί ή σχεδόν ολοκληρωθεί. Προσωρινή είσοδος ισχύει για 6 μήνες.

Σε περίπτωση που ο απαιτούμενος βαθμός δεν έχει βραβευτεί από τη στιγμή της αίτησης, μπορείτε να εξακολουθούν να ισχύουν, αν σας παρέχει:

  • Απόδειξη εγγραφής
  • Μια λεπτομερής πιστοποιητικό της παρούσας κατάστασης των σπουδών σας και την προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματος πτυχίο.
  • Επιπλέον θα πρέπει να έχουν επιτύχει 130 πιστωτικές μονάδες στο πρόγραμμα bachelor.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Goethe University Frankfurt
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
370 EUR
Locations
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Ημερομηνία Έναρξης : Οκτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Οκτ. 2019
Γερμανία - Frankfurt, Hesse
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών