Master of Science στη χρηματοδότηση (mscf)

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στη χρηματοδότηση (mscf)

University of Neuchatel, Faculty of Economics and Business

Στόχοι του προγράμματος Το Master of Science in Finance προσφέρει μια εξαιρετική εκπαίδευση στη χρηματοδότηση. Οι μαθητές να αποκτήσουν μια βαθιά γνώση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται στην πρακτική σύγχρονων οικονομικών. Αυτό το Master είναι ένα πλήρες ωράριο βαθμό χρηματοδότησης των δύο ετών, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική ανάλυση και διαχείριση χαρτοφυλακίου. Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα εξάμηνα 30 πιστωτικές μονάδες ECTS το καθένα. Το πρώτο εξάμηνο επικεντρώνεται σε βασικά μαθήματα στα θεμέλια της σύγχρονης χρηματοδότηση, τη λογιστική, ποσοτικές μεθόδους και την οικονομία. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου, υπάρχει μια μετάβαση προς τη νομολογία του Δικαστηρίου, την επίλυση των ως πολλά μαθήματα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις εφαρμογές. Το τρίτο εξάμηνο καλύπτει προχωρημένα θέματα χρηματοδότησης και παρέχει έκθεση στο επάγγελμα. Μέσω του προγράμματος, αιρετό πιστώσεις (20 ECTS) επιτρέπουν την προσαρμογή του προγράμματος σπουδών ώστε να ταιριάζει με την επαγγελματική τους στόχους των μαθητών. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου, οι μαθητές γράφουν μεταπτυχιακής εργασίας τους (30 ECTS) και να εφαρμόσει την εκμάθηση των προηγούμενων μαθημάτων. Η εργασία είναι γραμμένο ανεξάρτητα ή κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατάρτισης σε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (ή στο οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας). Για μια αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Ένα πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από το Ινστιτούτο CFA (Μέρος του προγράμματος Πανεπιστημίου Αναγνώριση) Το Master of Science in Finance προετοιμάζει τους μαθητές για τις εξετάσεις Chartered Financial Analyst®, μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση, η οποία έχει πάνω από 120'000 παραλήπτες σε όλο τον κόσμο και μεταξύ των οποίων 1.500 είδη εργασίας στην Ελβετία. Η διδασκαλία πρακτικό προσανατολισμό, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια σταθερή ακαδημαϊκό πλαίσιο. Το ισχυρό ακαδημαϊκό ίδρυμα παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για να κατανοήσουμε τη σύγχρονη χρηματοδότηση τόσο στον επαγγελματικό και ακαδημαϊκούς κύκλους.

Καριέρα μαθητές ευκαιρίες εκπαιδεύονται για ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών θέσεων: διαχείριση επενδύσεων, hedge funds, ανάλυση της ασφάλειας, χρηματοδότηση επιχειρήσεων, επιχειρηματικών κεφαλαίων και την αναδιάρθρωση των επιχειρήσεων, των επενδύσεων, εμπορική και λιανική τραπεζική, την εταιρική σχεδιασμού, των ρυθμιστικών φορέων, τον έλεγχο και εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, των επενδυτών σχέσεις, και τη χρηματοδότηση στο πλαίσιο του δημόσιου τομέα (κεντρικές τράπεζες, οι κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί). Παραδείγματα των επιχειρήσεων, όπου οι πτυχιούχοι μας έχουν αρχίσει τη σταδιοδρομία τους: Credit Suisse, UBS, επιχειρηματικών κεφαλαίων Aravis, Ολυμπία Capital Holding, KPMG, Deloitte, Elsevier, Louis Dreyfus Commodities, OCBC Bank, η PepsiCo, Swissquote, Towers Watson, κ.λπ.

Διαδραστική διδασκαλία Το άνετο μικρό μέγεθος των τάξεων παρέχει μια μοναδική ατμόσφαιρα στην τάξη, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και άλλους φοιτητές. Κάποια άλλα ειδικά χαρακτηριστικά αυτού του προγράμματος: • Πρακτικές γνώσεις εφαρμογή παρουσιάσεις εργασιών • Η ομάδα • Προετοιμασία για CFA charter • Στερεά ακαδημαϊκό πλαίσιο • Δυνατότητα να συνδυάσουν τη διατριβή του πλοιάρχου με ένα οικοτροφείο • πολυπολιτισμικό περιβάλλον Ποιοι είμαστε Με πάνω από δέκα ειδικούς, το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής ανάλυση είναι αφιερωμένο στη διδασκαλία (Bachelor, Master, PhD και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης) και της έρευνας στην οικονομική ανάλυση. Ανάμεσα στους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι τιμολόγησης περιουσιακών στοιχείων και αποτίμηση, διαχείριση κινδύνου, ρύθμιση των χρηματοπιστωτικών αγορών, χρηματοδότηση επιχειρήσεων, και των διεθνών λογιστικών και οικονομικών.

Για περισσότερες πληροφορίες www.unine.ch/mscf

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 - 6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
790 CHF
Κάθε εξάμηνο κοστίζει 790 CHF
Locations
Ελβετία - Neuchâtel, Neuchâtel
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ελβετία - Neuchâtel, Neuchâtel
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών