Master of Science στο διεθνές εμπόριο και πολιτικής στο πανεπιστήμιο Valparaiso

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στο διεθνές εμπόριο και πολιτικής στο πανεπιστήμιο Valparaiso

American Consortium of Universities (INTERLINK)

Ο Διεθνές Εμπόριο & πρόγραμμα Πολιτικής (ICP) παρέχει εκπαίδευση στις πολιτικές, νομικές, πολιτιστικές και κοινωνικές πτυχές του παγκόσμιου εμπορίου, των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Αυτό το πρόγραμμα 37-πίστωσης, η οποία διακρίνεται από το πτυχίο MBA, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις διεθνείς και τις ΗΠΑ φοιτητές που θέλουν να αναπτύξουν επάρκεια και κατανόηση σε τομείς που σχετίζονται με τις διεθνείς σχέσεις, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, το δίκαιο και την πολιτική. Το πρόγραμμα, που συνήθως ολοκληρωθεί σε 15-18 μήνες, εάν ο φοιτητής αρχίζει μαθήματα το φθινόπωρο, αποτελείται από έναν πυρήνα 25 πόντους. Από εκεί οι μαθητές μπορούν να ακολουθήσουν μία από τις πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός κομματιού Εμπορίου, ένα κομμάτι της πολιτικής, ένα μη-εξειδικευμένο κομμάτι, και / ή ένα κομμάτι Διατριβή. Οι μαθητές οι οποίοι είναι μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής μπορεί να προσθέσει Αγγλικά για Επιχειρήσεις με τις βασικές απαιτήσεις τους. Μέχρι 3 αιρετό πιστώσεις μπορούν να ληφθούν από τα μαθήματα γλώσσας σε μη μητρική γλώσσα του μαθητή.

Ειδικά για τους ξένους φοιτητές

Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα συμφέροντα των διεθνών φοιτητών, και περίπου το ήμισυ των φοιτητών που εγγράφονται στο πρόγραμμα ICP είναι από το εξωτερικό (νυν και πρώην διεθνείς φοιτητές προέρχονται από: Μπελίζ, τη Βραζιλία, τον Καναδά, την Κίνα, την Αιθιοπία, την Γκάνα, την Ινδία, Ακτή του Ελεφαντοστού, την Ιαπωνία, τη Νιγηρία, το Λίβανο, τη Σαουδική Αραβία, τη Σερβία, τη Σιέρα Λεόνε, τη Νότια Κορέα, Ισπανία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα). Ελκυστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Η έκθεση σε βασικά στοιχεία του διεθνούς εμπορίου, την πολιτική, τη διοίκηση, και το δίκαιο,
  • Business English συστατικό για μη γηγενείς μαθητές αγγλόφωνο,
  • Ευρύ φάσμα των επιλογών πορεία που μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί ατομικά συμφέροντα,
  • Πρόσβαση στον πόρο της γλώσσας κέντρο INTERLINK αγγλικά.

Μάστερ International - Εταιρική σχέση με την Ειρηνευτικό Σώμα

Graduate School του Πανεπιστημίου του Valparaiso έχει συνεργαστεί με το Ειρηνευτικό Σώμα για να προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές που θα ήθελαν να κερδίσουν το Διεθνές Εμπόριο & Πολιτική πτυχία τους, ενώ επίσης συμμετέχει στο ειρηνευτικό σώμα. Διεθνές πρόγραμμα του μεταπτυχιακού ενσωματώνει μαθημάτων των μεταπτυχιακών επίπεδο με την υπηρεσία στο εξωτερικό. Οι μαθητές αρχίζουν με την εφαρμογή σε πρόγραμμα του Διεθνούς Εμπορικού & Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Valparaiso, στη συνέχεια, τη συμπλήρωση της αίτησης Ειρηνευτικό Σώμα, μετά την αποδοχή στο Graduate School. Οι μαθητές στη συνέχεια να ολοκληρώσει 20-30 πιστώσεις των μεταπτυχιακών εργασιών στο Πανεπιστήμιο του Valparaiso, που ακολουθείται από 27 μήνες υπηρεσίας με το Ειρηνευτικό Σώμα. Μετά την επιστροφή του από τις εργασίες τους Peace Corps, οι μαθητές θα ολοκληρώσει την τελική εργασία τους πορεία στο Πανεπιστήμιο του Valparaiso και να λάβουν τα πτυχία τους. Τελική σχέδια, διατριβές, ή χαρτιά θα αναπτύξουν συχνά έξω από τις εμπειρίες των μαθητών με το Ειρηνευτικό Σώμα.

Οι αλλοδαποί φοιτητές Μάστερ λαμβάνουν έξι ακαδημαϊκών μονάδων για την ολοκλήρωση των εργασιών τους με το Ειρηνευτικό Σώμα. Μπορούν επίσης να λάβουν νομισματική υποτροφίες και προτίμηση για καταβληθεί μεταπτυχιακό βοηθών.

Κριτήρια για την αποδοχή

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εισαγωγής της Graduate School, καθώς και να αποδείξει την κατάλληλη προετοιμασία για την επιτυχή μελέτη στο πρόγραμμα.

  • Πανεπιστήμιο Valparaiso αίτηση πτυχιούχος?
  • Ένα πτυχίο ή ισοδύναμο τίτλο από ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Αν έχετε λάβει ένα προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Valparaiso, δεν είστε υποχρεωμένοι να υποβάλουν επίσημο αντίγραφο από το Πανεπιστήμιο του Valparaiso?
  • College μαθημάτων επίπεδο μικροοικονομίας και κατά προτίμηση συγκριτική πολιτική (ή το ισοδύναμό του)?
  • Συστάσεις από δύο καθηγητές σε προπτυχιακό ίδρυμα του φοιτητή?
  • TOEFL βαθμολογία τουλάχιστον 550, 213 έκδοση του υπολογιστή, 80 iBT έκδοση, ή την ολοκλήρωση της συγκρίσιμο επίπεδο INTERLINK διδασκαλίας γλωσσών.

Επιλογή έγκαιρη έναρξη για VU Προπτυχιακά

Ειδικευμένοι juniors VU και ηλικιωμένους μπορεί να ζητήσει να αρχίσει τις εργασίες μεταπτυχιακό μάθημα στο Διεθνές Εμπόριο & Πολιτική πριν από την αποφοίτηση. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα για μεταπτυχιακά προγράμματα τους. Για περισσότερες πληροφορίες, οι φοιτητές θα πρέπει να μιλήσει με τους ακαδημαϊκούς τους συμβούλους και επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο εισαγωγών στο Graduate School.

οικονομικές Κρίσεις

Οι φοιτητές μπορούν να εκπλαγείτε να ανακαλύψετε την προσιτή τιμή δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο Valparaiso. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Φοιτητικής Financial Services για τις τρέχουσες τιμές των διδάκτρων. Οικονομική ενίσχυση μπορεί να είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές λήψη 6 μονάδες ή περισσότερο κατά τη διάρκεια φθινόπωρο και την άνοιξη εξάμηνα.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από το γραφείο του Graduate School

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
15 - 18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
22,755 USD
$ 615 ώρες πιστωτικές Χρέωση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Louisville, Colorado
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Louisville, Colorado
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών