Master of Science στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ

University of New Orleans College of Business Administration

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science στο τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ

University of New Orleans College of Business Administration

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MS

Το Master of Science στη φιλοξενία και Τουρισμού Διοίκηση πρόγραμμα είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα βαθμό στην καλύτερη προετοιμασία των μελλοντικών ηγετών στη βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού. Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τις γνώσεις των μαθητών για τις βιομηχανίες που λειτουργούν κάτω από τη ρουμπρίκα του παγκόσμιου τουρισμού? Διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε σχέση με εκκρεμή ζητήματα στον τομέα? Και να αναπτύξουν περαιτέρω αναλυτικές τους ικανότητες και δεξιότητες επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές για την επαγγελματική σταδιοδρομία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα της παγκόσμιας φιλοξενίας και του τουρισμού και επίσης χρησιμεύει ως βάση για πιο προηγμένες μελέτες.

Οι μαθητές που προβλέπεται ευρεία προετοιμασία στον σημαντικές επιχειρησιακές πτυχές των οργανώσεων που αποτελούν το κλάδου της φιλοξενίας και του τουρισμού. Δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη της επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων ικανότητες καθώς και η απόκτηση βασικών δεξιοτήτων έρευνας.

Το πρόγραμμα θα σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις ανάγκες των φοιτητών με τις προπτυχιακές τους σπουδές σε κάθε τομέα που θέλουν να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Για τα άτομα με πτυχία, εκτός από τη διαχείριση φιλοξενίας και τουρισμού ή των επιχειρήσεων, μια σειρά από μαθήματα ή τα ισοδύναμά τους πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν από τα μαθήματα για τα πιστωτικά απόφοιτος μπορεί να ληφθεί. Όλοι, ή ένα μέρος, του ιδρύματος-core απαιτήσεις φυσικά είναι δυνατόν να εκπληρωθούν από τα μαθήματα που λαμβάνονται σε πανεπιστήμια άλλα από το Πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης. Φοιτητές με τις προπτυχιακές τους σπουδές στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού ή των επιχειρήσεων που συνήθως έχουν εκπληρώσει όλες ή οι περισσότερες, από τις απαιτήσεις βέβαια θεμέλια. Επίσης, οι φοιτητές μπορούν να ακολουθήσουν τα κράτη μέλη Πτυχίο είτε σε βάση πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης. Το σύνολο του προγράμματος μπορεί να ληφθεί το βράδυ.


Γιατί να επιλέξετε Φιλοξενίας και Τουρισμού;

Ο τουρισμός είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία του κόσμου και από το έτος 2011 θα απασχολεί πάνω από 260 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι αγνοούν ότι πέρα ​​από το προσωπικό πρώτης γραμμής που βλέπουμε όλοι ότι υπάρχει ένα μόνιμο προσωπικό από υπερσύγχρονη διευθυντές με πολύπλοκες και δύσκολες θέσεις εργασίας που απαιτούν προηγμένα διαχειριστικών δεξιοτήτων.Γιατί να ολοκληρώσει ένα μεταπτυχιακό;

Αυτός ο βαθμός μαζί με την επαγγελματική πείρα σας θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα, όπως σας πρόοδο σε υψηλότερα επίπεδα στη σταδιοδρομία σας. Θα εκτεθεί σε προχωρημένες έννοιες των επιχειρήσεων, και να αποκτήσουν δεξιότητες που θα έχουν πρακτικές εφαρμογές στο χώρο εργασίας. την προσωπική σας ανάπτυξη θα ενισχυθεί μέσω της διαδραστικής μάθησης και θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα.


Γιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο της Νέας Ορλεάνης (ΟΗΕ);

ΟΗΕ είναι μια πρεμιέρα των αστικών δημόσιων πανεπιστημίων με πάνω από 16.000 φοιτητές και έχει βαθμολογηθεί ως ένα πανεπιστήμιο που προσφέρει την καλύτερη τιμή για το δολάριο διδάκτρων. Η αποστολή μας είναι να παράγουμε καλά στρογγυλεμένες, τρισδιάστατα φυσικά πρόσωπα που είναι απολύτως έτοιμες να λειτουργήσουν ως υπεύθυνοι πολίτες, και ως ειδικευμένων εργαζομένων και επιχειρηματιών, στο σύνθετο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον του νέου αιώνα. ΟΗΕ, μέλος του Louisiana State University System, βρίσκεται στη νότια όχθη της λίμνης Pontchartrain σε μια ελκυστική κατοικημένη περιοχή που είναι βολικό για τις οικονομικές, εμπορικές και τουριστικές περιοχές της πόλης της Νέας Ορλεάνης. Το σύστημα της ιδιοκτησίας λίμνης πάνω στην οποία το πανεπιστήμιο έχει την έδρα της είναι μεταξύ μερικών από τα πιο γραφικά και πολύτιμη ακίνητη περιουσία στη Νέα Ορλεάνη. Προσθήκη στο σύγχρονο ακαδημαϊκό περιβάλλον του Πανεπιστημίου είναι το εκπαιδευτικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό, και ψυχαγωγικές ευκαιρίες, οι οποίες αφθονούν στη Νέα Ορλεάνη.

Η Kabacoff σχολείο είναι μέρος της Κολέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων που διατηρεί υψηλά πρότυπα της ακαδημαϊκής αριστείας σε όλους τους τομείς της επιχείρησης. Τόσο τα προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών στην επιχείρηση διαπιστευμένο από το αμερικανικό Συνέλευση των Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB).


Γιατί να επιλέξετε τον Lester E. Kabacoff Σχολή Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Διοίκησης Τουρισμού (HRT);

Η Kabacoff Σχολή (www.uno.edu/ ~ HRT /) είναι το όνομά του από Lester E. Kabacoff, πρωτοπόρος στον κλάδο της φιλοξενίας και της τουριστικής βιομηχανίας στη Νέα Ορλεάνη. Η Σχολή έχει αποφοιτήσει μαθητών σε θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης για περισσότερα από 30 χρόνια και έχει μια ισχυρή, η βιομηχανία έμπειρους, όσο και διεθνώς διαφορετικές σχολές. Έχει στενές σχέσεις όχι μόνο με τον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού στη Νέα Ορλεάνη, αλλά με τους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς σε όλο τον κόσμο. Με τη μοναδικότητα και τη γοητεία της γαλλικής συνοικίας, παγκόσμιας κλάσης κουζίνα, και τζαζ, Νέα Ορλεάνη είναι ίσως η μεγαλύτερη «ζωντανό εργαστήριο» για τη φιλοξενία και τη διαχείριση του τουρισμού στη χώρα. Γιατί δεν θα θέλετε να μάθετε για τη βιομηχανία της φιλοξενίας σε ένα από τα πιο μοναδικά και συναρπαστικά τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο;


Τι μεθόδους μάθησης και διδασκαλίας θα χρησιμοποιηθούν;

Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η έμφαση θα δοθεί στην ενεργό συμμετοχή σας στη διαδικασία της μάθησης. Θα μοιραστείτε τις ιδέες σας και την εμπειρία με τους άλλους, όπως η σχολή σας καθοδηγήσει μέσα από σεμινάρια, παρουσιάσεις, πρακτική της βιομηχανίας, έργα, μελέτες περιπτώσεων, καθώς και οι δραστηριότητες της τεχνολογίας των πληροφοριών μεταξύ των άλλων.


Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
18 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - New Orleans, Louisiana
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Τζαμάικα - Kingston, St. Andrew Parish
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - New Orleans, Louisiana
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Τζαμάικα - Kingston, St. Andrew Parish
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών