Master of Science (MS) στη βιομηχανική υγιεινή

Montana Tech

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Science (MS) στη βιομηχανική υγιεινή

Montana Tech

Master of Science (MS) στη βιομηχανική υγιεινή

Βιομηχανική υγιεινολόγων είναι υπεύθυνοι για την πρόβλεψη, αναγνώριση, την αξιολόγηση και τον έλεγχο των περιβαλλοντικών παραγόντων στο χώρο εργασίας που μπορούν να επηρεάσουν την υγεία, την άνεση ή την παραγωγικότητα του εργαζομένου. Βιομηχανική υγιεινή θεωρείται «επιστήμη»? Ωστόσο, είναι επίσης μια τέχνη που περιλαμβάνει την απόφαση, δημιουργικότητα, και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Δεξιότητες επικοινωνίας είναι πολύ σημαντική.

Παρά το γεγονός ότι ορισμένα επαγγέλματα μπορεί να εμφανιστεί πιο επικίνδυνες από ό, τι άλλες, πιθανές βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες κινδύνους για την υγεία συμβαίνουν σε κάθε επάγγελμα κατά πόσον ένα άτομο εργάζεται σε ένα εργοστάσιο γραφείο ή χημικά. Υγειονόμους παίζουν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση ότι ο χώρος εργασίας είναι ως απαλλαγμένη από κινδύνους όσο το δυνατόν και ότι οι εργαζόμενοι και η κοινωνία στο σύνολό της να προστατεύονται από ενδεχόμενες απειλές για την υγεία. Επιπλέον, υγειονόμους συνεργαστεί με τη διοίκηση να προβλέψει τα προβλήματα που μπορούν να προκύψουν και να αναλάβουν δράση για να τους εμποδίσει πριν αυτά συμβούν. Επίσης, υγειονόμους διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση και εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Ποικιλομορφία δουλειά είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να εξετάσει, όταν επιλέγουν μια σταδιοδρομία στους τομείς υγείας / περιβαλλοντικές επιστήμες. Ένας πλούτος μοναδικές ευκαιρίες απασχόλησης υπάρχουν για υγειονόμους. Σε αντίθεση με πολλά άλλα επαγγέλματα, οι υγειονόμους δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο είδος της βιομηχανίας? απασχολούνται σε διάφορους οργανισμούς, όπως ΔΕΚΟ? Κυβέρνηση; Academia? Ερευνητικά Εργαστήρια? Νοσοκομεία? Ασφαλιστικές Εταιρείες? Συμβουλευτικές εταιρείες? Πετρέλαιο, Χημικά και κατασκευαστικές εταιρείες? και Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα Βιομηχανική Υγιεινή Μεταπτυχιακό προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την προηγμένη έρευνα στον τομέα της υγείας. Ο γενικός στόχος του προγράμματος Βιομηχανική Υγιεινή μας είναι να παρέχουν στα άτομα με την τεχνική ικανότητα να αναγνωρίζουν, να αξιολογούν και τον έλεγχο των κινδύνων επαγγελματικής υγείας. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους με την ακαδημαϊκή προετοιμασία που χρειάζεται για να περάσει την εξέταση πιστοποίησης που χορηγείται από την αμερικανική επιτροπή της Βιομηχανικής Υγιεινής.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το MS Βιομηχανική Υγιεινή Προγράμματος είναι:

  • 1 Απριλίου για τα εξάμηνα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου
  • Της 1ης Οκτωβρίου για το εαρινό εξάμηνο

Εκπαιδευτικοί στόχοι και αποτελέσματα

Κατά τα πρώτα χρόνια μετά την αποφοίτησή του, οι απόφοιτοι IH αναμένεται να επιτευχθούν τα ακόλουθα:

  1. Καθιέρωση IH σχετίζονται με τη σταδιοδρομία τους σε όλη τα πρώτα τέσσερα χρόνια μετά την αποφοίτησή του.
  2. Χρησιμοποιήστε την εκπαίδευσή τους για την παροχή υπηρεσιών αρμοδίως IH κατάλληλη για την απασχόλησή τους.
  3. Ενεργήσει επαγγελματικά με τη συμμετοχή στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας, την αναγνώριση ηθικών ευθυνών, υποστηρίζοντας το επάγγελμα, και είναι ένας ενημερώνεται και να συμμετέχει μέλος της κοινότητάς τους.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 10, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Butte, Montana
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Butte, Montana
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών