Μάστερ στη διαφήμιση

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάστερ στη διαφήμιση

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Δέκα καταπληκτικοί μήνες. Δέκα οργανώσεις υψηλού επιπέδου στο θεατρικό θέατρο, μία κάθε μήνα. Δέκα μοναδικές ευκαιρίες για μάθηση κάνοντας, αγκώνα με αγκώνα με το καλύτερο. Οι Μάστερ του Raffles Milano: Έχει έρθει κάποιος μαζί του επιτέλους.

Γιατί;

Ο μονόλιθος καταρρέει. Η διαφήμιση αναζητά νέους τρόπους προσέγγισης των ανθρώπων, οι οποίοι είναι πιο επιφυλακτικοί και πιο έντονοι από ό, τι στο παρελθόν. Κάποτε, υπήρχαν πολλά χρήματα και λίγα μέσα ενημέρωσης. Σήμερα είναι ακριβώς το αντίθετο και από το γερό μπλοκ κανόνων και μεθόδων του παρελθόντος, πρέπει τώρα να προχωρήσουμε γρήγορα σε μια διαφήμιση που μπορεί να ρέει σαν υγρό σε όλους τους χώρους που διατίθενται από την τεχνολογία.

Επαγγελματικές ευκαιρίες

Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε εκτελεστές θεωρητικών μονοπατιών που χτίστηκαν κάπου αλλού από άλλους, αλλά ενεργούς, αποτελεσματικούς και υπεύθυνους διαφημιζόμενους που είναι έτοιμοι να αναλάβουν το βάρος κάθε σταδίου ανάπτυξης μιας ιδέας, από ενημέρωση έως δημοσίευση και συλλογή ανατροφοδότησης. Στο τέλος του μαθήματος, οι σπουδαστές θα μπορούν να βρουν εργασία σε μεγάλες ιταλικές και διεθνείς ομάδες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, γραφεία συμβούλων, αλλά και ΜΚΟ και ερευνητικά ιδρύματα, καθώς και να αποδεχθούν την πρόκληση και να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί

Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές με πτυχίο πρώτου επιπέδου ή / και επαγγελματική εμπειρία σε τομείς σχετικούς με το σχεδιασμό της εικόνας, τη διαφήμιση, την επικοινωνία και το μάρκετινγκ και γενικά για όλους όσους πιστεύουν ότι η επικοινωνία αποτελεί βιώσιμη επιλογή σταδιοδρομίας και ισχυρή βοήθεια στην ατομική ανάπτυξη . Οι συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνουν copywriters, καλλιτεχνικούς διευθυντές και στελέχη λογαριασμών των οργανισμών του μέλλοντος, αλλά και επίδοξους διαχειριστές εταιρικής επικοινωνίας.

Διδακτέα ύλη

Αν θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, μάθετε από εκείνους που είναι ήδη εκεί. Οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πλήρως στρογγυλό όραμα για νέες προσεγγίσεις στην οικοδόμηση μάρκας, δουλεύοντας παράλληλα με τους επαγγελματίες που πρωτοστατούν στη σημερινή αγορά. Το μάθημα αναλύει τις τεχνικές επικοινωνίας που υποστηρίζουν το εμπορικό σήμα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που είναι λιγότερο συχνές - αλλά κρίσιμες - όπως η διαχείριση κρίσεων και οι μέθοδοι άμυνας κατά της πλαστογράφησης. Στο τέλος του μαθήματος, οι μαθητές θα έχουν μια σαφή εκτίμηση της κατάστασης της τέχνης της διαφήμισης.

Θέματα

 • Ενημέρωση
 • Ανάλυση χαρακτηριστικών προϊόντος.
 • Τόνωση τεχνικών ιδεών.
 • Αντιγραφή εγγράφων.
 • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ.
 • Διάταξη και πίνακας προβολής.
 • Παρουσίαση.
 • Βιωσιμότητα ιδεών (ικανότητα καμπάνιας).
 • Παραγωγή.

Εγκρίσεις

Για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του διδακτικού μοντέλου του, το μάθημα αυτό έχει εγκριθεί από:

Σχεδιαστές διδάσκοντες

Η απευθείας εκμάθηση από τους επαγγελματίες είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις τα πιο προηγμένα οράματα και μεθόδους στην πηγή. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς Masters, οι μάστορες Raffles Milano φέρνουν τις πρακτικές γνώσεις κατευθείαν στο θεατρικό θέατρο, με δεκάδες αρχηγοί της αγοράς που κατέχουν το αναλόγιο κατά τη διάρκεια των δέκα μηνών.


Εργο
Μ

Εργο
DLVBBDO
Διαφημιστική
dlvbbdo.com
Εργο
Ogilvy

Λέκτορες στη μέθοδο

Υπάρχουν κάποια είδη πρακτικών και θεωρητικών γνώσεων και ικανοτήτων που δεν μπορούν να μάθουν μια μέρα στην άλλη, αλλά χρειάζονται προσαρμοσμένη καθοδήγηση. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τα χρειαστείς, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: θα το κάνεις.

Μέθοδος
Giovanni Pelloso
Ιστορικός και κριτικός
giovannipelloso.Linkedin

Επιχειρήσεις

Σε σχεδόν τριάντα χρόνια εργασίας, ο Όμιλος Raffles έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό δίκτυο συνεργατών που συμμετέχουν στα τριετή μας μαθήματα και στα μαθήματα Masters. Οι φήμες αυτών των επιχειρήσεων και η ποιότητα των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί μαζί τους αποτελούν εγγύηση για μια αποφασιστικά εύφορη συνάντηση μεταξύ εκπαίδευσης και επιχειρήσεων.

Adidas, Aigner, Βstrong>master@raffles-milano.itτέρα ομιλίαstrong>master@raffles-milano.itilon; βράδυ της Δευτέρας στις 6.00 μ.μ., ο Raffles Milano προσκαλεί τους μαθητές του να συναντήσουν μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που περπατούν στο στάδιο του σχεδιασμού, του στυλ και της κουλτούρας του σχεδιασμού. Ακούγοντας τις ιστορίες και τις ιδέες που επηρεάζουν την αγορά και οδηγούν τη νοοτροπία μας - κατευθείαν από το στόμα του αλόγου - είναι μια καταπληκτική ευκαιρία που προσθέτει ουσία στα ακαδημαϊκά μας προγράμματα. Ακολουθεί η ημερήσια διάταξη των συνεδριάσεων για το επόμενο έτος.strong>master@raffles-milano.itpha;γωγέςstrong>master@raffles-milano.itma;ιστος αριθμός μαθητών που μπορούν να εγγραφούν σε κάθε μάθημα Master είναι 20.strong>master@raffles-milano.iticron;ψήφιοι επιλέγονται σε δύο φάσεις. Η πρώτη επιλογή είναι μια εξέταση που βασίζεται στην τεκμηρίωση που ελήφθη από τον φοιτητή. Εάν η αίτηση πληροί τις απαιτήσεις, διοργανώνεται ατομική συνέντευξη με τον υπεύθυνο του μαθήματος.strong>master@raffles-milano.itλόγηση του υποψηφίου λαμβάνει υπόψη του όλα τα στοιχεία που συμβάλλουν στο προφίλ ενός ατόμου: χαρτοφυλάκιο, προηγούμενες μελέτες, εργασιακή εμπειρία, εξωσχολικές δραστηριότητες και επιστολές παρουσίασης.strong>master@raffles-milano.itho;ίωση για την αποδοχή:strong>master@raffles-milano.itrho;αφικό σημείωμα,strong>master@raffles-milano.itota;τεχνικό ή / και επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο,strong>master@raffles-milano.it; κίνητρο,strong>master@raffles-milano.it;ογο προηγούμενων μελετών,strong>master@raffles-milano.itho;ίωση σχετικά με τα μαθήματα και τα εργαστήρια που παρακολουθήθηκαν,strong>master@raffles-milano.itpi;οιητικό επάρκειας στα αγγλικά,strong>master@raffles-milano.it;τήριο ή δελτίο ταυτότητας για τους Ιταλούς ή άλλους σπουδαστές κρατών μελών της ΕΕ,strong>master@raffles-milano.it;ιξη πληρωμής του τέλους αίτησης των 100 ευρώ.strong>master@raffles-milano.it;ς 15 Μαρτίου 2017, όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν την τεκμηρίωση για εισαγωγή στο strong>master@raffles-milano.itles-milano.it">strong>master@raffles-milano.it

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα "Πληροφορίες αίτησης".

Αμοιβές

 • Φοιτητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ΕΖΕΣ:
  15.000 ευρώ (σύνολο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων).
  Τέλη εγγραφής: 3.000 ευρώ
  Δίδακτρα: 12.000 ευρώ
 • Εξωτερικοί φοιτητές της Ευρωπαϊκής Ένωσης:
  19.000 ευρώ (σύνολο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων).
  Τέλη εγγραφής: 3.000 ευρώ
  Δίδακτρα: 16.000 ευρώ
 • Τέλος αίτησης:
  Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα Master πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος αίτησης 100 ευρώ.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • ιταλικός


Τελευταία ενημέρωση January 12, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Νοεμ. 2018
Duration
Διάρκεια
10 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
15,000 EUR
Locations
Ιταλία - Μιλάνο
Ημερομηνία Έναρξης: Νοεμ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Νοεμ. 2018
Ιταλία - Μιλάνο
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
Φοιτητές από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ΕΖΕΣ (συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των φόρων). 19000 ευρώ φοιτητές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (σύνολο, συμπεριλαμβανομένων των φόρων).