Μεταπτυχιακό στην Κοινοτική Ανάπτυξη και Κοινωνική Καινοτομία

VID Specialized University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό στην Κοινοτική Ανάπτυξη και Κοινωνική Καινοτομία

VID Specialized University

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας, την κοινωνία των πολιτών, την ποικιλομορφία και την ιδιότητα του πράκτορα και ηγέτη για την κοινωνική αλλαγή; Το νέο μάστερ μας προετοιμάζει τους μαθητές για την επίλυση κοινωνικών προκλήσεων σε τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες.

Τι θα μάθετε;

Οι παγκόσμιες τάσεις επηρεάζουν όλο και περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες. Τόσο οι μεμονωμένοι πολίτες όσο και οι τοπικοί παράγοντες στην κοινωνία των πολιτών, τις θρησκευτικές οργανώσεις, τις εκκλησίες, την κοινωνική πρόνοια και τις υπηρεσίες υγείας πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα πλαίσια και καταστάσεις διαρκούς μεταβολής. Ψάχνετε για μια μελλοντική δουλειά όπου μπορείτε να συμβάλλετε στη βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη; Θέλετε να αποκτήσετε δεξιότητες που προωθούν τη συνεργασία και την κοινωνική καινοτομία;

Ξεκινώντας από τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, το πρόγραμμα αυτού του μεταπτυχιακού στην Κοινοτική Ανάπτυξη και Κοινωνική Καινοτομία προσφέρει μια πλατφόρμα για τη μάθηση σχετικά με τη συνεργασία και την καθοδήγηση για αλλαγή. Οι υποψήφιοι θα είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν και να καλλιεργήσουν διαδικασίες αλληλεπίδρασης μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και τομέων στην κοινωνία (δημόσιο, ιδιωτικό, κοινωνία των πολιτών), μεταξύ διαφορετικών κοσμικών και θρησκευτικών στάσεων ζωής και μεταξύ επαγγελματιών και εθελοντών.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Προσφέρουμε ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε φοιτητές με πτυχίο που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα πλαίσια και τις μεθόδους ανάπτυξης και αλλαγής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση τόσο σε παγκόσμια διάδοση όσο και σε στενή σύνδεση με διάφορους τομείς πρακτικής. Ως εκ τούτου, οι μαθητές καλούνται από μια σειρά από συναφή επαγγελματικά υπόβαθρα, επιστημονικούς κλάδους και εργασιακή εμπειρία από όλο τον κόσμο, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και διεθνές περιβάλλον για συζήτηση και ανταλλαγή γνώσεων.

Για την εισαγωγή, απαιτούμε πτυχίο πανεπιστημίου σε κοινωνικές επιστήμες, ανθρωπιστικές επιστήμες, θεολογία, θρησκευτικές σπουδές, υγεία ή κοινωνική εργασία.

Ειδικεύσεις και τοποθεσία

Το πρόγραμμα έχει τρεις διαφορετικές ειδικότητες σε δύο πανεπιστημιουπόλεις. Μπορείτε να σπουδάσετε είτε στην ακμάζουσα πρωτεύουσα της Νορβηγίας, το Όσλο - είτε στο Stavanger, μια διεθνή πόλη στη δυτική ακτή που περιβάλλεται από εκπληκτική φύση. Επιλέξτε μεταξύ των ακόλουθων ειδικοτήτων:

Διακονία, Κοινοτική Ανάπτυξη και Χριστιανική Κοινωνική Πρακτική (Όσλο)

Η Διακονία έχει τη βάση της αξίας της σε μια χριστιανική παράδοση, δίνοντας έμφαση στην υπηρεσία στον κόσμο που έχει τις ρίζες της στην ύπαρξη Εκκλησίας σε διαφορετικά πλαίσια, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βασισμένη στην αξία Ηγεσία και Κοινωνική Καινοτομία (Όσλο)

Αυτή η εξειδίκευση εστιάζει ιδιαίτερα στην κοινωνική καινοτομία και την καθοδήγηση βάσει της αξίας στο πλαίσιο της κοινωνικής πρόνοιας και του τομέα της υγείας, εντός και εκτός των χριστιανικών και άλλων παραδόσεων, πεποιθήσεων και κοσμοθεωριών.

Μετανάστευση και Διαπολιτισμικές Σχέσεις (Stavanger)

Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, η επικοινωνία και η δέσμευση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την οικοδόμηση ισχυρών κοινοτήτων και αυτή η εξειδίκευση θα επικεντρωθεί σε θέματα ποικιλομορφίας, δέσμευσης πέρα ​​από τα όρια, επικοινωνίας και μετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού και ψηφιακού αλφαβητισμού.

Οι μαθητές πρέπει να επιλέξουν μια από τις ειδικότητες κατά την εγγραφή για το πρόγραμμα.

Διεθνοποίηση

Όλα τα μαθήματα στο πλαίσιο του προγράμματος θα διδάσκονται στα αγγλικά και όλοι οι σπουδαστές ενθαρρύνονται έντονα να περάσουν ένα εξάμηνο κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο εξωτερικό σε ένα από τα ιδρύματα-εταίρους μας, όπως το Κέιπ Τάουν, η Καμπάλα, η Χαϊδελβέργη, η Βουδαπέστη ή η Στοκχόλμη.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 28, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 19, 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
4,590 NOK
- ανά εξάμηνο
Locations
Νορβηγία - Oslo, Oslo
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 19, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νορβηγία - Stavanger, Rogaland
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 19, 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 19, 2019
Νορβηγία - Oslo, Oslo
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Νορβηγία - Stavanger, Rogaland
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών