Master στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Παραγωγής Κινηματογράφου

Filmbase

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στο Πρόγραμμα Ψηφιακής Παραγωγής Κινηματογράφου

Filmbase

Σχετικά με το Πρόγραμμα Ψηφιακής Παραγωγής Κινηματογράφου

Πρόγραμμα ψηφιακής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών

Εκπαίδευση πραγματικού κινηματογράφου

Filmbase προσφέρει ένα μοναδικό μάθημα σε επίπεδο μάστερ που στοχεύει στην προετοιμασία δημιουργών για την πραγματικότητα της γραφής, της ανάπτυξης, της τοποθέτησης, της παραγωγής, της λήψης, της επεξεργασίας, της ανάρτησης και της διανομής ταινιών μεγάλου μήκους σε ψηφιακές μορφές.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Το πρόγραμμα μας στο Digital Feature Film Production είναι ένα ευέλικτο μάθημα σχεδιασμένο για να αναπτύξει επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρονται για την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους.
 • Οι μαθητές μας μαθαίνουν απευθείας από έμπειρους κινηματογραφιστές στην Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Οι φοιτητές μας χρησιμοποιούν τον πιο πρόσφατο βιομηχανικό εξοπλισμό.
 • Η βιομηχανική ολοκλήρωση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος.

Τι είναι

Το Πρόγραμμα Ψηφιακής Παραγωγής Κινηματογράφου αποτελεί ένα συναρπαστικό και πρωτοποριακό μάθημα που εξοπλίζει τους μαθητές τόσο με τις δημιουργικές όσο και με τις τεχνολογικές δεξιότητες για μελλοντικούς ρόλους στην ψηφιακή παραγωγή ταινιών και στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Η φιλοσοφία μας είναι να καλλιεργούμε τεχνική ειδίκευση και δημιουργικό επαγγελματισμό μέσω της έρευνας και της πρακτικής παραγωγής.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε καινοτόμους στοχαστές που έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πρωτότυπες κινηματογραφικές παραγωγές, που να επιτρέπουν την ανάπτυξη και την καλύτερη κατανόηση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Η πρόσβαση των φοιτητών σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, εξοπλισμό παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και εγκαταστάσεις μετά την παραγωγή θα βοηθήσει αυτό το μείγμα σύγχρονων τεχνικών δεξιοτήτων και τεχνικών, οι οποίες θα ενημερώνουν και θα προετοιμάζουν τους μαθητές για ένα μέλλον στην πρακτική παραγωγή ταινιών.

Τι κάνεις

Το εξάρτημα ψηφιακής λήψης ταινιών του μαθήματος μελετά τη θεωρία και την πρακτική της ψηφιακής παραγωγής ταινιών και έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά πρακτικό και πρακτικό. Οι σπουδαστές θα δημιουργήσουν μια σειρά ατομικών και ομαδικών έργων βασισμένων σε κινηματογραφικές ταινίες σε μια ποικιλία ενοτήτων, με αποκορύφωμα την παραγωγή μιας ταινίας πλήρους μήκους. Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να συμβάλλουν σε ένα ποιοτικό χαρτοφυλάκιο εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Το Πρόγραμμα Ψηφιακής Παραγωγής Κινηματογράφου απαιτεί απόδειξη της δυνατότητας επίτευξης προηγμένων προτύπων παραγωγής. Οι επόπτες με την παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους θα βοηθήσουν τους μαθητές να επιτύχουν τους στόχους τους για τη δημιουργία ταινίας πλήρους μήκους. Οι μαθητές θα επιδείξουν σαφώς την αυξημένη γνώση της τεχνολογίας και την κατανόηση της δημιουργίας ταινιών μεγάλου μήκους, καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ και διανομής. Προκειμένου να επιτευχθούν αυτά τα αποτελέσματα, ο βαθμός εξαρτάται από το γεγονός ότι ένα πλήρωμα παραγωγής λειτουργεί ως αυτόνομη και ανεξάρτητη μονάδα.

Η δουλειά σας καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα απαιτήσει σημαντικό στοιχείο ανεξάρτητης ανάπτυξης και έρευνας, σε συνδυασμό με την ομαδική και μεμονωμένη εργασία του έργου, όπως απαιτείται. Μαζί με τις συνεχιζόμενες εργασίες αποστολής σας, θα παρακολουθήσετε επίσημες διαλέξεις που προσφέρονται από ακαδημαϊκούς κινηματογράφους, εμπειρογνώμονες, βιομηχανικούς στρατηγικούς και σημαντικούς παράγοντες από τον κόσμο των κινηματογραφικών και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στην Ιρλανδία και στο εξωτερικό.

Οι φοιτητές θα έχουν πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη και δικαιώματα δανεισμού μέσω της Σχολής Επιχειρήσεων του Δουβλίνου (campus Aungier Street) και της βιβλιοθήκης πόρων του Ιρλανδικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου.

Πρόσθετες Ευκαιρίες

Οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προαιρετική επίσκεψη στο Λονδίνο για να επισκεφθούν και να κάνουν συνδέσεις με σημαντικούς στρατηγικούς κλάδους, διανομείς, πρακτορεία πωλήσεων και εγκαταστάσεις μετά την παραγωγή.

Θα διευκολυνθούν οι ευκαιρίες να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Κινηματογραφική Αγορά στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου τον Φεβρουάριο. Αυτό θα προσφέρει στους σπουδαστές μια μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν σημαντικούς επαγγελματίες του κλάδου από όλο τον κόσμο και να δουν την κινηματογραφική αγορά σε δράση.

Οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε εκδηλώσεις και πίνακες της βιομηχανίας σε μια επιλογή από ιρλανδικά φεστιβάλ κινηματογράφου. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να επωφεληθούν από τις πρόσθετες ευκαιρίες μάθησης και δικτύωσης που προσφέρονται σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Πραγματικό αρχείο

 • Τοποθεσία: Filmbase , Curved Street, Temple Bar, Δουβλίνο 2
 • Έναρξη μαθήματος: Σεπτέμβριος 2018
 • Μήκος μαθήματος: 1 έτος πλήρους απασχόλησης
 • Συμμετοχή: Πλήρης απασχόληση
 • Απαιτήσεις εισόδου: Οι κανονικές απαιτήσεις είναι τουλάχιστον ένα πτυχίο δεύτερης τάξης ή ισοδύναμο. Εάν δεν πληροίτε τα παραπάνω αλλά έχετε σημαντική εμπειρία, η αίτησή σας θα εξεταστεί, εφόσον ικανοποιήσετε το Πανεπιστήμιο ότι είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στην πρόκληση της μεταπτυχιακής εργασίας.
 • Αίτηση: Οι αιτούντες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση απευθείας στο Filmbase . Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη σελίδα Πώς να υποβάλετε αίτηση.
 • Αναθέτουσα αρχή: Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας (UWS)
 • Τέλη: € 6.450 (συμπεριλαμβανομένων των τελών εγγραφής)
 • Άλλες σημειώσεις: Η εφαρμογή δεν εγγυάται την είσοδο στο πρόγραμμα. Η διαδικασία αίτησης μπορεί να περιλαμβάνει ένα στάδιο συνέντευξης.

Πώς να εφαρμόσει

Γενικές εφαρμογές

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος καλούνται επί του παρόντος από υποψήφιους φοιτητές. Οι υποψήφιοι υποψήφιοι καλούνται να έρθουν σε επαφή με το Filmbase για να συζητήσουν την πορεία πριν από την υποβολή των αιτήσεων. Οι αιτήσεις μπορεί να περιλαμβάνουν στάδιο συνέντευξης. *

Βιομηχανικές Εφαρμογές

Οι κινηματογραφιστές που έχουν ήδη ολοκληρώσει μια ταινία μεγάλου μήκους με επαγγελματική ιδιότητα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για επικύρωση της προηγούμενης εργασίας τους για σκοπούς μαθημάτων. Οι παραγωγοί που χρησιμοποιούν αυτή τη βάση μπορούν να κερδίσουν τα προσόντα των μεταπτυχιακών φοιτητών μετά την ολοκλήρωση ενός έργου Creative Media και ορισμένων ακαδημαϊκών ενοτήτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ισχύουν μειωμένα τέλη μαθημάτων.

Οι επαγγελματίες του κλάδου που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση πρέπει να έρχονται σε επαφή με τον Alan Fitzpatrick, διευθυντή Filmbase , ως το πρώτο σημείο επαφής για αυτό το μάθημα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 12, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
6,450 EUR
Locations
Ιρλανδία - Δουβλίνο
Ημερομηνία Έναρξης: Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ιρλανδία - Δουβλίνο
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Price
€ 6.450 (συμπεριλαμβανομένων των τελών εγγραφής)
Βίντεο

Filmbase Presents

Green Feature Filmmaking at Filmbase