Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιστήμη των δεδομένων: ένα σοκ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ή η μεγαλύτερη ευκαιρία του; Η διαθεσιμότητα μεγάλων δεδομένων, σε συνδυασμό με την ταχέως αυξανόμενη υπολογιστική ισχύ, αποκαλύπτει μηχανισμούς που δεν είναι ορατοί πριν. Το Blockchain έχει τη δυνατότητα να αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο εγγραφής και διαχείρισης πληροφοριών. Τα δίκτυα παρέχουν την ευκαιρία να δημιουργηθούν ισχυρές και σταθερές αλληλεπιδράσεις. Μεγάλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά στην κατανόηση αυτών που εντυπωσιάζουν αυτές οι συναρπαστικές νέες τεχνολογίες για την οικονομική μας υποδομή.

Αυτές οι εξελίξεις απαιτούν ένα νέο τύπο πτυχιούχου χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα Honours Duisenberg στη Χρηματοοικονομική και Τεχνολογία σας εκπαιδεύει να κυριαρχήσετε τις παραδοσιακές τεχνικές χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στην επιστήμη των δεδομένων. Αφού έχετε αποφοιτήσει από το πρόγραμμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοήσετε τις τεχνικές δεδομένων, πώς μπορούν να εφαρμοστούν στον χρηματοπιστωτικό τομέα και πώς μπορούν να μετατρέψουν τις επιχειρήσεις. Ενώ δεν θα είστε ειδικός επιστήμης δεδομένων, θα δημιουργήσετε μια γέφυρα μεταξύ του προγραμματιστή και του διαχειριστή. Θα καταλάβετε τους τεχνικούς, θα εφαρμόσετε τις τεχνικές στον χρηματοπιστωτικό τομέα και θα τις πωλήσετε στον έξω κόσμο.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το πρόγραμμα Honours Duisenberg στη χρηματοδότηση και την τεχνολογία έχει ένα φορτίο μελέτης 84 μονάδων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών που καλύπτει συνολικά έξι περιόδους.

Για να το σπάσει:

 • Κατά την πρώτη περίοδο, θα μελετήσετε τη δομή του χρηματοπιστωτικού τομέα και των χρηματοπιστωτικών αγορών. Θα ακολουθήσετε επίσης το πρώτο μάθημα για την επιστήμη δεδομένων σχετικά με την Python, την πιο διαδεδομένη γλώσσα προγραμματισμού για μεγάλα δεδομένα, μηχανική μάθηση και τεχνητή νοημοσύνη.
 • Στη δεύτερη περίοδο, θα μελετήσετε την οικονομική οικονομετρία καθώς και τις κύριες νέες τεχνικές επιστήμης δεδομένων, όπως η μάθηση μηχανών, η τεχνητή νοημοσύνη και το blockchain.
 • Κατά την τρίτη περίοδο, θα πραγματοποιήσετε ένα ερευνητικό πρόγραμμα - εφαρμόζοντας τις δεξιότητές σας Python και μηχανικής μάθησης, ιδανικά μέσα από μια πρακτική εξάσκηση ή μια επιχείρηση.
 • Κατά την τέταρτη περίοδο, θα εφαρμόσετε τις γνώσεις της επιστήμης των δεδομένων στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τα συστήματα πληρωμών. Επίσης, θα συζητήσετε τους κανονισμούς του χρηματοπιστωτικού τομέα με τους συνομηλίκους σας.
 • Κατά την πέμπτη περίοδο, θα χρησιμοποιήσετε πληροφορίες από την επιστήμη των δεδομένων για να εξετάσετε τη διαχείριση του χρηματοοικονομικού κινδύνου.
 • Κατά τις δύο τελευταίες περιόδους, θα γράψετε επίσης τη διπλωματική σας διατριβή. Και πάλι, ιδανικά, θα εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε ένα μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή την εκκίνηση στην πράξη.
 • Όπως όλοι οι φοιτητές χρηματοδότησης και οικονομικής διαχείρισης, θα εργαστείτε στο χαρτοφυλάκιό σας καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους - δίνοντάς σας μεγάλη προετοιμασία για την αγορά εργασίας.

Γιατί χρηματοδότηση και τεχνολογία στη VU Amsterdam ;

 • Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό χρηματοδότησης, επιστήμης των δεδομένων και της εφαρμογής στην πράξη.
 • Η εξαιρετική φήμη του προγράμματος (Top Rated in the National Student Survey!) Σε συνδυασμό με τη μοναδική και περιζήτητη γνώση των δεξιοτήτων σας, σημαίνει ότι οι πιθανοί εργοδότες θα σας προσλάβουν.
 • Η εγγύτητα της VU Amsterdam στην καρδιά του οικονομικού κέντρου των Κάτω Χωρών, το Zuidas, σημαίνει ότι έχει άριστες σχέσεις με τον κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.
 • Το μέγεθος του προγράμματος (περίπου 50 φοιτητές) σημαίνει ότι υπάρχει στενή συνεργασία μεταξύ των φοιτητών και των εκπαιδευτικών, οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται επίσης και στην ίδια την επιχείρηση.
 • Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εργαστείτε σε μαλακές δεξιότητες - όπως επικοινωνίες, ηγεσία, παρουσίαση και επαγγελματικές δεξιότητες - ως μέρος ενός εξατομικευμένου προγράμματος που θα σας εκπαιδεύσει για να γίνει ακαδημαϊκός επαγγελματίας.

Είστε κατάλληλος για τη χρηματοδότηση και την τεχνολογία στην VU Amsterdam ;

 • Έχετε ένα οικονομικό ή επιχειρηματικό υπόβαθρο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύγχρονη τεχνολογία, καθώς και ορισμένες δεξιότητες προγραμματισμού.
 • Ή έχετε ένα τεχνικό υπόβαθρο, όπως το Bachelor's in business analytics, (εφαρμοσμένα) μαθηματικά ή φυσική, με κάποια κατάρτιση σε οικονομικά και οικονομικά θέματα.
 • Επιτύχατε βαθμούς άνω του μέσου όρου στο πτυχίο του πτυχίου σας, καθώς αυτό είναι ένα εξαιρετικά προκλητικό πρόγραμμα τιμών.
 • Είσαι περίεργος, περιπετειώδης και έχει έντονο εργασιακό ήθος.

Τι θα ακολουθήσει μετά τη χρηματοδότηση και την τεχνολογία;

Ποιες δεξιότητες σας κάνουν ενδιαφέρουσες για τους πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες;
Αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, θα έχετε ένα μοναδικό σύνολο δεξιοτήτων που συνδυάζει τις τεχνικές της επιστήμης των δεδομένων με τις οικονομικές γνώσεις.

Τι είδους δουλειές έχετε στη διάθεσή σας;
Όλες οι επιχειρήσεις του χρηματοπιστωτικού τομέα αναζητούν αποτελεσματικά ανθρώπους που ξέρουν πώς να χειρίζονται δεδομένα και πώς να εφαρμόζουν τις νέες ευκαιρίες που προσφέρουν αυτά τα δεδομένα στο επιχειρηματικό μοντέλο τους. Θα είστε σε θέση να εκπληρώσετε μια πολύτιμη λειτουργία γέφυρας ανάμεσα στα καθαρά quants (όπως θα καταλάβετε τους αριθμούς) και στους διευθυντές επιχειρήσεων (καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να ερμηνεύσετε τα αποτελέσματα).

Τι συνέβησαν οι αποφοίτοι του προγράμματος;
Οι απόφοιτοι του προγράμματος ξεκίνησαν να εργάζονται σε μία από τις μεγάλες εταιρείες παροχής συμβουλών (Deloitte, Accenture, McKinsey κ.λπ.), τις μεγάλες τράπεζες (ING, ABN AMRO κλπ.), Την Κεντρική Τράπεζα ή μεγάλες εταιρείες. Οι επιχειρήσεις πληροφορικής όπως η Booking.com και η Google ενδιαφέρονται επίσης για πτυχιούχους του προγράμματος.

Πώς βοηθά το πρόγραμμα να προετοιμάσει τους μαθητές για την αγορά εργασίας;
Το Master Finance είναι μοναδικό στο ότι απαιτεί να εργάζεστε σε ένα χαρτοφυλάκιο καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, το οποίο θα σας προετοιμάσει για την αγορά εργασίας. Περιλαμβάνει εργαστήρια από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καριέρας (κτίριο βιογραφικού σημειώματος, γραπτές επιστολές, τεχνικές συνέντευξης κλπ.), Δεοντολογία και ασκήσεις αυτο-αντανάκλασης.

Εισαγωγή με ολλανδικό πτυχίο

Σπουδαστές βαθμού SBE

Το πρόγραμμα Honours Duisenberg στη Χρηματοοικονομική και Τεχνολογία στοχεύει σε πολύ φιλόδοξους φοιτητές με οικονομικό ή επιχειρηματικό υπόβαθρο, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σύγχρονη τεχνολογία. Εναλλακτικά, οι σπουδαστές από ένα πιο τεχνικό πρόγραμμα σπουδών, όπως οι επιχειρηματικές αναλύσεις, τα εφαρμοσμένα μαθηματικά ή η φυσική, με κάποια κατάρτιση στα οικονομικά και οικονομικά, μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις. Πρόκειται για ένα 84 πρόγραμμα πιστοποίησης πιστοληπτικής ικανότητας, το οποίο το καθιστά αρκετά δύσκολο. Είναι λιγότερο τεχνικά προσανατολισμένο από το πρόγραμμα Duisenberg για την Ποσοτική Διαχείριση Κινδύνου αλλά είναι ευρύτερο, καθώς επικεντρώνεται στη λειτουργία της γέφυρας μεταξύ επιστήμης των δεδομένων και χρηματοδότησης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Με πτυχίο Bachelor στα Μαθηματικά ή Οικονομετρία και Επιχειρησιακή Έρευνα από το Vrije Universiteit Amsterdam είστε αποδεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε επαρκές ενδιαφέρον και συμμετοχή στα οικονομικά και ολοκληρώσατε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα «Επενδύσεις» ή οποιοδήποτε άλλο επενδυτικό μάθημα επίπεδο του βιβλίου Bodie, Kane, Marcus (1996), Επενδύσεις.

Με πτυχίο Bachelor στο (διεθνές) Business Administration, Economics and Business Economics, είστε παραδεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε μέσο βαθμό βαθμού τουλάχιστον 7,0 και έχετε αποδείξει τις δεξιότητες προγραμματισμού σας ή / και έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τα παρακάτω ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

 • Χρηματοπιστωτικές αγορές και ιδρύματα (E_EBE3_FMI)
 • Επενδύσεις (E_EBE3_INVES)
 • QRM III - Οικονομικά και Οικονομικά (E_EBE3_QRMEF)
 • Προγραμματισμός για οικονομολόγους (X_400644) (συνιστάται ιδιαίτερα)

Αυτό το MSc είναι ένα πρόγραμμα διακρίσεων, το οποίο σημαίνει ότι επιλέγουμε τους μαθητές για αυτό το πρόγραμμα με βάση:

 • Επιστολή αιτιολογίας.
 • Μέσος όρος επιτυχίας στο πρόγραμμα Bachelor.

Άλλοι κάτοχοι ακαδημαϊκών τίτλων

Απαιτήσεις εισδοχής

Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού μας προγράμματος, πρέπει να έχετε τουλάχιστον πτυχίο Bachelor από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο έρευνας που περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία πλήρη ακαδημαϊκά έτη σπουδών που ανέρχονται σε τουλάχιστον 180 EΚ ή ισοδύναμο. Δεν απαιτείται βαθμολογία GRE ή GMAT. Είστε παραδεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα, με την προϋπόθεση ότι έχετε μέσο βαθμό βαθμού τουλάχιστον 7,0 και έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς τα ακόλουθα μαθήματα:

 • Επενδύσεις - Bodie, Kane, και Marcus: Επενδύσεις ή ισοδύναμες
 • Χρηματοπιστωτικές αγορές και ιδρύματα - Mishkin, Matthews και Guiliodori: Οικονομία χρήματος, τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών αγορών, Pearson ή ισοδύναμα
 • Μαθηματικά - Sydsaeter, Hammond και Strom: Βασικά Μαθηματικά για Οικονομική Ανάλυση, Prentice Hall, ή ισοδύναμα
 • Επιχειρηματικές Στατιστικές - Berenson, Levine, Szabat: Βασικές Στατιστικές Επιχειρήσεων, Pearson ή ισοδύναμο
 • Προγραμματισμός - Εκπαίδευση τουλάχιστον 6ec και εμπειρία σε μια γλώσσα προγραμματισμού (π.χ. MatLab, Python, R, C)

Αυτό το MSc είναι ένα πρόγραμμα διακρίσεων, το οποίο σημαίνει ότι επιλέγουμε τους μαθητές για αυτό το πρόγραμμα με βάση:

 • Επιστολή αιτιολογίας
 • Μέσος όρος επιτυχίας στο πρόγραμμα Bachelor

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η έγκριση χορηγείται σε φοιτητές που κατέχουν πτυχίο Bachelor στο:

 • Οικονομετρία
 • Οικονομικά με επαρκή ποσοτικά στοιχεία
 • Μηχανική με επαρκή χρηματοοικονομικά στοιχεία
 • Φυσική με αρκετά οικονομικά στοιχεία
 • Πληροφορική με επαρκή χρηματοοικονομικά στοιχεία
 • (Εφαρμοσμένα) Μαθηματικά με επαρκή χρηματοοικονομικά στοιχεία

Είσοδος με διεθνές πτυχίο

Απαιτήσεις εισδοχής


Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού μας προγράμματος, πρέπει να έχετε τουλάχιστον πτυχίο Bachelor από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο έρευνας που περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία πλήρη ακαδημαϊκά έτη σπουδών που ανέρχονται σε τουλάχιστον 180 EΚ ή ισοδύναμο. Δεν απαιτείται βαθμολογία GRE ή GMAT. Είστε παραδεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα, με την προϋπόθεση ότι έχετε μέσο βαθμό βαθμού τουλάχιστον 7,0 και έχετε ολοκληρώσει επιτυχώς τα ακόλουθα μαθήματα:

 • Επενδύσεις - Bodie, Kane, και Marcus: Επενδύσεις ή ισοδύναμες
 • Χρηματοπιστωτικές αγορές και ιδρύματα - Mishkin, Matthews και Guiliodori: Οικονομία χρήματος, τραπεζικών και χρηματοπιστωτικών αγορών, Pearson ή ισοδύναμα
 • Μαθηματικά - Sydsaeter, Hammond και Strom: Βασικά Μαθηματικά για Οικονομική Ανάλυση, Prentice Hall, ή ισοδύναμα
 • Επιχειρηματικές Στατιστικές - Berenson, Levine, Szabat: Βασικές Στατιστικές Επιχειρήσεων, Pearson ή ισοδύναμο
 • Προγραμματισμός - Εκπαίδευση τουλάχιστον 6ec και εμπειρία σε μια γλώσσα προγραμματισμού (π.χ. MatLab, Python, R, C)

Αγγλική γλωσσική επάρκεια

Η επιτροπή εισδοχής θέλει να τονίσει την ένταση του προγράμματος: η ανάγνωση επιστημονικών άρθρων και η σύνταξη εγγράφων θα αποτελέσει βασικό κομμάτι, όλα σε πολύ υψηλό ρυθμό. Οι δεξιότητες αγγλικής γλώσσας, τόσο προφορικές όσο και γραπτές, είναι εξαιρετικά σημαντικές σε αυτό το πρόγραμμα. Καθώς θα πρέπει να επικοινωνείτε συχνά με τους συναδέλφους σας και θα εργάζεστε με και για διεθνείς εταιρείες.

VU Amsterdam απαιτεί από όλους τους υποψηφίους να παρακολουθήσουν ένα αγγλικό τεστ. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε απευθείας σύνδεση χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα των δοκιμών. Σας συμβουλεύουμε να προγραμματίσετε μια δοκιμαστική ημερομηνία το συντομότερο δυνατό. Παρακάτω θα βρείτε τις ελάχιστες βαθμολογίες Αγγλικών για το πρόγραμμα:

IELTS (ακαδημαϊκός):

 • Ελάχιστη γενική βαθμολογία 6,5
 • Ελάχιστη βαθμολογία 6,5
 • Ελάχιστη βαθμολογία ακρόασης 6,5
 • Ελάχιστη βαθμολογία 6,0
 • Ελάχιστη ανάγνωση 6,0

TOEFL:

 • Δοκιμασία βάσει χαρτιού 580
 • Διαδικτυακή δοκιμή 92-93

Cambridge Αγγλικά:

 • Εξέταση ικανοτήτων Cambridge A, B, C
 • Cambridge Advanced Εξετάσεις Α, Β, Γ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε80 περισσότερα μαθήματα αποVrije Universiteit Amsterdam »

Τελευταία ενημέρωση March 13, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,083 EUR
- σπουδαστής ΕΕ / ΕΟΧ · 14.600 EUR - φοιτητής εκτός ΕΕ / εκτός ΕΟΧ
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
For international degree holders from non-EU/EEA countries; 1 June for Dutch degree holders and international degree holders from EU/EEA countries
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
For international degree holders from non-EU/EEA countries; 1 June for Dutch degree holders and international degree holders from EU/EEA countries

Σεπτ. 1, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
For international degree holders from non-EU/EEA countries; 1 June for Dutch degree holders and international degree holders from EU/EEA countries
Ημερομηνία λήξης
Άλλη