Το Master of Marketing περιλαμβάνει μια εξερεύνηση των κινήτρων των καταναλωτών κατά την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έρευνα αγοράς για να κάνετε πιο αποτελεσματικές αποφάσεις μάρκετινγκ.

118917_IMG_8285JPG.jpg

Οι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί μάρκετινγκ θα σας διδάξουν να εξετάσετε ποιος είναι ο πελάτης για να αναπτύξει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, θέτοντας αποτελεσματικά προϊόντα / υπηρεσίες στην αγορά. Θα μελετήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία προώθησης που ένας οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να ενισχύσει την ισότητα ενός εμπορικού σήματος, είτε ο οργανισμός είναι εμπορικός, μη κερδοσκοπικός είτε κοινωνικός φορέας.

Το μάστερ αυτό θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε και να επιδείξετε τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στο μάρκετινγκ, ένα πεδίο όλο και πιο σημαντικό για όλους τους τύπους οργανισμών που πρέπει να προσφέρουν αξία μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών που δημιουργούν. Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα προηγμένων θεμάτων στο μάρκετινγκ και να αποκτήσετε επαγγελματικά προσανατολισμένες γενικές και εξειδικευμένες δεξιότητες μάρκετινγκ.

Για ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών, ο βαθμός αυτός μπορεί να συνδυαστεί με ένα δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Sydney Business School, UOW. Επιλέξτε το δεύτερο μεταπτυχιακό δίπλωμα από την παρακάτω λίστα:

- Δάσκαλος Επιχειρήσεων

- Master of Business Analytics

- Μάστερ Οικονομικής Διαχείρισης

- Μάστερ διαχείρισης ανθρώπινων πόρων

- Μάστερ Καινοτομίας

- Μάστερ Διεθνών Επιχειρήσεων

- Δάσκαλος Διοίκησης

- Μάστερ Μάρκετινγκ

- Μάστερ της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού

- Μάστερ διαχείρισης έργου

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Συγκρότημα Σίδνεϊ

Δομή μάθησης μαθήματος

Τα Μαθησιακά Αποτελέσματα μαθήματος είναι δηλώσεις μαθησιακών επιτευγμάτων που εκφράζονται ως προς το τι αναμένεται να γνωρίζει ο μαθητής, να κατανοεί και να μπορεί να κάνει μετά την ολοκλήρωση ενός μαθήματος. Οι φοιτητές που αποφοιτούν από αυτό το μάθημα θα είναι σε θέση να αποδείξουν:

1

118709_Wollongong3.png

Wollongong Campus

Προυποθέσεις εισόδου

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Master of Marketing, σας ζητάμε να έχετε αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor με ισοδύναμο μέσο όρο 50% ή Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακών Σπουδών στην επιχείρηση. IELTS βαθμολογία συνολικά 6.5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6).


Γιατί μελετήστε μαζί μας;

Προσφέρουμε τρεις προσλήψεις ετησίως και πολλά θέματα προγραμματίζονται για να ανταποκρίνονται στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις για τον τρόπο ζωής σας. Ορισμένα μαθήματα προσφέρονται σε εβδομαδιαία βάση, κυρίως το βράδυ, ενώ άλλοι σε έντονη λειτουργία κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου για να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο μακριά από άλλες ευθύνες.

Πάνω από το 90% των αποφοίτων μας απασχολούνται εντός 4 μηνών από την αποφοίτησή τους και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές με μέσο όρο αρχικού μισθού είναι $ 108.800 AUD, 4% υψηλότεροι από το μέσο όρο του έθνους *.

Επιλέξτε για να μελετήσετε το πρόγραμμά σας από ένα από τα δύο πανεπιστήμιά μας: την πανεπιστημιούπολη Sydney CBD με θέα το εκπληκτικό λιμάνι του Σίδνεϊ και την εντυπωσιακή γέφυρα του, ή το Wollongong Campus μας ανάμεσα σε διαμορφωμένους κήπους, λίγα λεπτά μακριά από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Προσφέρουμε μια ποικιλία υποτροφιών που διατίθενται τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς φοιτητές που κυμαίνονται από 10% έως 100%, ώστε να είστε σε θέση να επενδύσετε στο μέλλον σας.

Τα μαθήματά μας αναπτύσσονται συνεχώς, ενημερώνονται από την έρευνα, δομημένα σε εφαρμοσμένα αποτελέσματα, αναγνωρισμένα από τους εργοδότες, που παρέχονται από ακαδημαϊκούς υψηλής εξειδίκευσης και υποστηρίζονται μέσω πρόσθετων εξειδικευμένων πόρων μάθησης και ανάπτυξης των σπουδαστών.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών βασίζονται στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι σύμβουλοί μας φοιτητών, το ακαδημαϊκό προσωπικό και ο σύμβουλος σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμοι κάθε εβδομάδα για διαβούλευση. Τα εργαστήρια δεξιοτήτων σπουδών εκτελούνται επίσης εβδομαδιαίως για να εξασφαλίσουν την επιτυχία σας. Παρέχουμε μια σειρά κοινωνικών και ημι-τυπικών εκδηλώσεων που σας δίνουν την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους συμμαθητές σας, μέλη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας και αποφοίτους.

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να επιλέξουν το επιλεγόμενο μάθημα Global Workplace Practice, το οποίο περιλαμβάνει πρακτικές δραστηριότητες αναζήτησης εργασίας και πρόσβαση στο εργατικό δυναμικό της Αυστραλίας, είτε μέσω πρακτικής εξάσκησης, είτε μέσω βιομηχανικού σχεδίου είτε με μερική απασχόληση.

* QILT 2016-2018 Πτυχιακές Αποτελέσματα Έρευνας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε14 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Wollongong Faculty of Business »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 28, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1.5 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
47,088 AUD
Τα δίδακτρα εξαρτώνται από το πραγματικό έτος έναρξης και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη