Master of Business Analytics (ΜΑΝΑ)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ξεκινήστε την καριέρα σας με το Master of Business Analytics του Tulane (MANA)

Οι εργοδότες σε όλες τις βιομηχανίες - και σε ολόκληρο τον κόσμο - πρέπει επειγόντως να προσλάβουν πτυχιούχους που μπορούν να μεταφράσουν σύνθετα δεδομένα σε διαχειρίσιμη νοημοσύνη που μπορεί να καθοδηγήσει τις επιχειρηματικές αποφάσεις. Το πρόγραμμα Master of Business Analytics του Tulane (MANA) θα σας δώσει την αυστηρή, ποσοτική εκπαίδευση που χρειάζεστε για να εισχωρήσετε σε αυτό το περιζήτητο πεδίο.

Μαθαίνοντας από τα διακεκριμένα μέλη των διδασκόντων μας, θα βασιστείτε στην πρακτική εφαρμογή των επιχειρηματικών αναλυτικών στοιχείων μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος σπουδών που σχεδιάστηκε από τους εταίρους της βιομηχανίας μας. Ως αποτέλεσμα, θα μετακινηθείτε απρόσκοπτα στην καριέρα σας.

Γιατί ο Freeman;

 • Το πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στη βιομηχανία επικεντρώνεται στις δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες. θα είστε εξαιρετικά προετοιμασμένοι για να συμμετάσχετε σε αυτό το πεδίο ζήτησης και οι εξειδικεύσεις σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εκπαίδευσή σας στους στόχους της σταδιοδρομίας σας.
 • Τα μαθήματα διαθέτουν βιωματική μάθηση για να σας βυθίσουν σε σενάρια πραγματικού κόσμου, όπου θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη για τη χρήση μεγάλων δεδομένων για την προώθηση επιχειρηματικών αποφάσεων.
 • Η αλληλεπίδραση με τους εταίρους της βιομηχανίας ξεκινάει την καλοκαιρινή περίοδο με επισκέψεις σε τοπικές εταιρείες, παραδοσιακές και τεχνολογικές, και συνεχίζει με έργα στην κατηγορία τους καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.
 • Οι μικρές τάξεις κάνουν τους καθηγητές περισσότερο από τους δασκάλους. είναι μέντορες που θα είναι συνεχής πόρος.
 • Οι απόφοιτοι του Tulane BSM μπορούν να επιταχύνουν το πτυχίο τους με την παραίτηση από 6 πιστωτικές μονάδες από το πρόγραμμα σπουδών 36 πιστοληπτικής ικανότητας.
 • Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 10 μήνες ή να παραταθεί σε 18 μήνες, επιτρέποντας μια θερινή πρακτική άσκηση.

Master of Business Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών

Κατά το σχεδιασμό των μαθημάτων για το Master of Business Analytics του Tulane, η σχολή μας αξιοποίησε τις σχέσεις με τους εταίρους της βιομηχανίας για να δημιουργήσει ένα καινοτόμο, βιωματικό πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς.

 • Οι μαθήτριες προσφέρουν βαθιές καταδύσεις σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως διαχείριση βάσεων δεδομένων, εκμάθηση μηχανών (μάθηση χωρίς επίβλεψη και επίβλεψη), προγνωστικό Analytics, συντακτική ανάλυση, απεικόνιση δεδομένων, Excel VBA, Cloud Computing και βαθιά εκμάθηση.
 • Οι μαθητές μαθαίνουν τις δεξιότητες που χρειάζονται οι εργοδότες: Οπτικοποίηση και Πίνακας εργαλείων μέσω του Tableau, Εξερεύνηση δεδομένων μέσω SQL, Προγνωστική Μοντελοποίηση (R) και Βαθιά Μάθηση (Python).
 • Οι εξειδικεύσεις μας επωφελούνται από την εξαιρετική σχολή σε όλη την Freeman και επιτρέπουν στους μαθητές να εργαστούν για συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας.
 • Τα μαθήματα που βασίζονται σε προγράμματα προσφέρουν την πρακτική εμπειρία που απαιτείται για την εύκολη μετάβαση στη βιομηχανία.

Καλοκαιρινό στρατόπεδο εκκίνησης

 • Business Analytics Practicum
 • SQL Βασικές αρχές βάσης δεδομένων και επιχειρηματική ευφυΐα
 • Εργαστήριο Ανάπτυξης και Σχεδιασμού Καριέρας

Φάση Εξάμηνο

 • Σύνθετα μοντέλα υπολογιστικών φύλλων
 • Σχέδια Επιχειρηματικών Αναλύσεων I
 • Επιχειρηματικές Στατιστικές και Μοντελοποίηση
 • Μοντελοποίηση και Analytics με το R
 • Αιρετός

Εαρινό εξάμηνο

 • Έργα Επιχειρηματικών Αναλύσεων II
 • Σύνθετη Μοντελοποίηση και Analytics
 • Τρία μαθήματα

Επιλογές

Τα μαθήματα του Analytics καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η λογιστική, η χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οι λειτουργίες και η οργανωτική συμπεριφορά, που επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόζουν το πρόγραμμα ώστε να ανταποκρίνονται στους συγκεκριμένους στόχους της σταδιοδρομίας τους:

 • Λογιστική Analytics
 • Προηγμένη εμπορία ενέργειας και χρηματοδότηση
 • Οικονομετρία και πρόβλεψη
 • Βασικές αρχές ενέργειας και εμπορία
 • Οικονομική μοντελοποίηση
 • Έρευνα Μάρκετινγκ και Analytics
 • Λειτουργίες και Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 • Οργανωτικές ερευνητικές μέθοδοι και Analytics
 • Κοινωνικά ΜΜΕ και Online Marketing
 • Εγκεκριμένα μεταπτυχιακά μαθήματα

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να λάβουν άλλα εγκεκριμένα μεταπτυχιακά μαθήματα που προσφέρονται σε διάφορες λειτουργικές και βιομηχανικές περιοχές, προκειμένου να προσαρμόσουν την εμπειρία τους.

Master στις ειδικότητες επιχειρήσεων

Εκτός από την απόκτηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να εισέλθουν στον κλάδο της ζήτησης των αναλυτικών στοιχείων, το πρόγραμμα MANA προσφέρει την ευκαιρία να επιλέξετε έναν τομέα εξειδίκευσης. Μέσα από μαθήματα που προσφέρονται από τις σχολές σε τομείς όπως η λογιστική, η ενέργεια, η χρηματοδότηση, η διαχείριση και το μάρκετινγκ, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα MANA που να ανταποκρίνεται στους πιο συγκεκριμένους ακαδημαϊκούς και σταδιοδρομικούς στόχους τους.

Ενεργειακό Analytics

Η ενεργειακή βιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, με άφθονες ευκαιρίες για όσους έχουν τις κατάλληλες δεξιότητες και εμπειρίες. Οι σπουδαστές που επιδιώκουν την εξειδίκευση στην ενέργεια θα μάθουν για τις δραστηριότητες της εμπορίας και της χρηματοδότησης της ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής ανάλυσης, των αλγορίθμων ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης και της εμπορίας ενεργειακών παραγώγων. Το τελευταίας τεχνολογίας πανεπιστήμιο Freeman δίνει στους φοιτητές hands-on γνώση για το τι αναζητούν οι έμποροι κατά τη λήψη επενδυτικών αποφάσεων. Οι απόφοιτοι με αυτήν την εξειδίκευση είναι προετοιμασμένοι για την καριέρα των αναλυτών στις ενεργειακές εταιρείες, τις επενδύσεις που σχετίζονται με την ενέργεια, τις εμπορικές επιχειρήσεις και τις εταιρείες παροχής συμβουλών ενέργειας.

Οικονομικά και Λογιστικά Analytics

Τα μαθήματα στη χρηματοοικονομική και τη λογιστική συγκέντρωση του MANA διερευνούν θέματα όπως μοντέλα παλινδρόμησης, πρακτική εφαρμογή της οικονομικής θεωρίας και λογιστικών αναλύσεων μέσω ενός συνδυασμού μορφών τάξεων, συμπεριλαμβανομένων των πραγματικών και ομαδικών έργων με χορηγούς οργανισμούς. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά τρία μαθήματα, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένα από κάθε κλάδο. Αυτή η εξειδίκευση εξοπλίζει τους σπουδαστές με τα εργαλεία για να εμβαθύνουν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες στην εταιρική χρηματοδότηση, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και σε άλλους βασικούς επιχειρησιακούς τομείς και να χρησιμοποιούν τα αναλυτικά στοιχεία για την παροχή λύσεων βάσει δεδομένων.

Analytics Marketing και Διαχείρισης

Η εξειδίκευση στο μάρκετινγκ και στη διαχείριση βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν τις διαδικασίες για τον εντοπισμό, την απόκτηση και τη διατήρηση των πελατών, καθώς και τις σχετικές διαδικασίες διαχείρισης τόσο μεγάλων όσο και μικρών οργανισμών. Το μάθημα περιλαμβάνει θέματα όπως η έρευνα μάρκετινγκ, οι δραστηριότητες και η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, η οργανωτική έρευνα, τα κοινωνικά μέσα και το online marketing. Οι περιπτώσεις, οι δραστηριότητες βιωματικής τάξης και οι συζητήσεις με επαγγελματίες του κλάδου παρέχουν την απαραίτητη βάση για τους ηγέτες των επιχειρήσεων του αύριο. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά τρία μαθήματα, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον ένα από κάθε κλάδο. Αυτή η εξειδίκευση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους φοιτητές που σχεδιάζουν σταδιοδρομίες σε πελατοκεντρικές βιομηχανίες όπως η λιανική, η παροχή συμβουλών και η επιχειρηματικότητα.

Αποτελέσματα σταδιοδρομίας

Μια έκθεση 2016 από τη συμβουλευτική εταιρεία McKinsey

Στο Κέντρο Διαχείρισης Σταδιοδρομίας μας, μπορείτε να προγραμματίσετε συσκέψεις one-on-one με έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας που συνεργάζεται με όλους τους μαθητές της MANA. Επιπλέον, θα μπορείτε να αξιοποιήσετε το δίκτυο αφιερωμένων αποφοίτων του Freeman, οι οποίοι συνεργάζονται με τους τρέχοντες φοιτητές ως μέντορες και πιθανούς εργοδότες.

Βιομηχανικές συνδέσεις

Η αλληλεπίδραση με τους ηγέτες της βιομηχανίας ενσωματώνεται στο πρόγραμμα σπουδών μας από την πρώτη μέρα μέχρι τις καλοκαιρινές επισκέψεις σε εταιρείες, τα έργα στην τάξη και τις εκδηλώσεις όπως το ετήσιο συνέδριο της Tulane Business Analytics και το στρογγυλό τραπέζι του συμβουλευτικού συμβουλίου του MANA. Σε αυτά τα γεγονότα, θα μάθετε από τους ηγέτες του κλάδου καθώς και να κάνετε επαγγελματικές συνδέσεις για να ξεκινήσετε την αναζήτηση εργασίας σας.

Απαιτήσεις εφαρμογής

Η διαδικασία αίτησής μας έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά. Θα εξετάσουμε τις αιτήσεις εισδοχής με ανεπίσημες μεταγραφές και βαθμολογίες. Τα επίσημα αντίγραφα των μεταγραφών και οι βαθμολογίες των δοκιμών απαιτούνται τη στιγμή που η εγγραφή επιβεβαιώνεται.

Απαιτήσεις

 • Ηλεκτρονικό Έντυπο Αιτήσεων ($ 125)
 • Συνέχιση (μεταφόρτωση online)
 • Ένα Δοκίμιο (μεταφορτωμένο online)
 • Μία επιστολή συστάσεως (υποβληθείσα online)
 • Προπτυχιακές μεταγραφές από το διαπιστευμένο πανεπιστήμιο (uploaded online)
 • Έκθεση βαθμολογίας GMAT ή αναφορά βαθμολογίας GRE (uploaded online)

Επιπλέον, οι διεθνείς φοιτητές υποχρεούνται να υποβάλουν

 • Έκθεση βαθμολογίας TOEFL / IELTS / PTE
 • Ένορκη βεβαίωση υποστήριξης και χρηματοοικονομικών εγγράφων που πιστοποιούν κεφάλαια
 • Μια εκτίμηση μεταγραφών κατά μάθημα αν είναι εκπαιδευμένη εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

A. B. Freeman School of Business at Tulane University, originally the College of Commerce and Business Administration, was established in 1914 and is a founding member of the Association to Advance Co ... περαιτέρω

A. B. Freeman School of Business at Tulane University, originally the College of Commerce and Business Administration, was established in 1914 and is a founding member of the Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), the premier accrediting body for collegiate schools of business. Today, the Freeman School is a leading internationally recognized business school with nearly 3,000 students in programs spanning the globe. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη