Το MCI στοχεύει να αξιοποιήσει τα δημιουργικά σας δίκτυα, να ενισχύσει τις γνώσεις σας σχετικά με την εφαρμοσμένη δημιουργική έρευνα, την κριτική σκέψη και να επεκτείνει την πρακτική σας με εποπτική καθοδήγηση από ειδικούς στον τομέα σας. Αυτές οι δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας για να πετύχετε μέσα από τις ανταγωνιστικές δημιουργικές βιομηχανίες - να εγγραφείτε μαζί μας για να προχωρήσετε και να παραμείνετε μπροστά.

Δομή μαθημάτων

Το μοντέλο του προγράμματος σπουδών Master of Creative Industries βασίζεται σε τρία θεματικά ρεύματα. Αυτά είναι (1) Επιχειρηματικότητα και Εμπορία (2), Εφαρμοσμένη Έρευνα και (3) Δημιουργική Πρακτική

Υπάρχουν τρία ενσωματωμένα σημεία εξόδου για το MCI, τα οποία είναι:

  • Πτυχιούχος Πιστοποιητικό Δημιουργικής Βιομηχανίας - Επιχειρηματικότητα και Εμπορία (ένα εξάμηνο / 48 Πόντους Πιστοποίησης)
  • Πτυχίο Διπλώματος Δημιουργικής Βιομηχανίας - Επιχειρηματικότητα και Εμπορία και Εφαρμοσμένη Έρευνα (δύο εξάμηνα / 96 Πόντοι Πιστοποίησης)
  • Master of Creative Industries - όλα τα ρεύματα (τρία εξάμηνα / 144 πιστωτικά σημεία)

Τι πρέπει να κάνω για να εγγραφώ;

Το MCI αποδέχεται ειδικευμένους πτυχιούχους ή κατάλληλα ειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης

Μπορείτε να αναζητήσετε RPL όπου έχουν γίνει οι εργασίες ή τα προσόντα σας προηγμένου και σχετικού χαρακτήρα. Η ακαδημαϊκή πίστωση χορηγείται κατά περίπτωση, σύμφωνα με την πολιτική ακαδημαϊκής πίστωσης και τις συναφείς διαδικασίες. Οι αιτήσεις για ακαδημαϊκή πίστη θα αξιολογηθούν από τους αρμόδιους ακαδημαϊκούς της Melbourne Polytechnic και, κατά περίπτωση, από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας.

Απαιτήσεις εισόδου

Η επιτυχής ολοκλήρωση ενός προπτυχιακού διπλώματος σε έναν κλάδο Δημιουργικών Τεχνών ή σε άλλο κατάλληλο τομέα, όπως η Διαχείριση Τεχνών, η Εκπαίδευση Τέχνης, με πιστωτικό μέσο όρο που χορηγείται από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο ή TAFE. Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι καλούνται να παρακολουθήσουν μία από τις ενημερωτικές συνεδρίες της Melbourne Polytechnic .

Εναλλακτικά (υποψήφιοι υποψήφιοι που δεν έχουν ολοκληρώσει το προπτυχιακό δίπλωμα) οι υποψήφιοι μπορούν να εισέλθουν στο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ή στο Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό πιστοποιώντας τουλάχιστον πέντε έτη ισοδύναμης εργασίας πλήρους απασχόλησης ή δημιουργικής πρακτικής σε δημιουργικές και θεατρικές τέχνες ή σε βιομηχανική θέση σχετική με δημιουργική και τις τέχνες του θεάματος.

Ακαδημαϊκό: Προπτυχιακό δίπλωμα στην Δημιουργική Τέχνη ή άλλο κατάλληλο χώρο στις Τέχνες

Αγγλικά: Ακαδημαϊκό IELTS 6,5 χωρίς ατομική ζώνη κάτω από 6,0, Pearson PTE Academic 58 συνολικά χωρίς ατομική επικοινωνιακή ικανότητα κάτω από 50, ή Melbourne Polytechnic αναγνωρισμένη ισοδυναμία.

Εναλλακτικά (υποψήφιοι υποψήφιοι που δεν έχουν ολοκληρώσει το προπτυχιακό δίπλωμα), οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον πέντε έτη ισοδύναμης πλήρους απασχόλησης ή δημιουργικής πρακτικής σε δημιουργικές και θεατρικές τέχνες ή σε μια βιομηχανική θέση σχετική με τις δημιουργικές τέχνες και τις τέχνες του θεάματος.

Υλικά

Οι κατάλογοι των απαιτούμενων υλικών, των βιβλίων και των ωραρίων θα παρέχονται κατά την εισαγωγή του μαθήματος ή την ταξινόμηση από το τμήμα διδασκαλίας

Pathways για περαιτέρω μελέτη

Αφού έχετε αποφοιτήσει ως Master of Creative Industries, μπορείτε να επιλέξετε να προχωρήσετε σε περαιτέρω σπουδές, όπως η διδακτορική διατριβή στις Τέχνες ή σε άλλο σχετικό τομέα

Καριέρα Pathways

Θα βρείτε απασχόληση μέσω δημιουργικής επιχείρησης, ως

  • επαγγελματικές τέχνες
  • καλλιτέχνης
  • αυτοαπασχολούμενος καλλιτέχνης τέχνης
  • τέχνες στον τομέα των δημόσιων υπηρεσιών
  • ακαδημαϊκή δημιουργική τέχνη απασχόλησης
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Melbourne Polytechnic

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποMelbourne Polytechnic »

Τελευταία ενημέρωση January 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
18 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
20,436 AUD
ανά έτος, διεθνείς φοιτητές.
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications are accepted up until intakes commence.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications are accepted up until intakes commence.
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications are accepted up until intakes commence.
Ημερομηνία λήξης
Άλλη