ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Cyber Security θα σας προσφέρει τη γκάμα δεξιοτήτων που απαιτούνται για έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, όπου η ασφάλεια των πληροφοριών είναι κρίσιμη.

Το πρόγραμμα στοχεύει να σας εξοπλίσει με τα μαθηματικά, τεχνικά και επιχειρηματικά εργαλεία για να εξασφαλίσει τα πληροφοριακά συστήματα ενός οργανισμού.

Η Cyber Security αποτελεί ζωτική ευθύνη για οργανώσεις παντός μεγέθους και στον σημερινό δικτυακό κόσμο είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Από τον πιο πρόσφατο σκουλήκι στο Διαδίκτυο έως την κλοπή ταυτότητας, ο κίνδυνος δεν είναι παρά ένα κλικ μακριά.

Θα μάθετε για την ασφάλεια τοπικού δικτύου (LAN), την κρυπτογραφία, το Advanced Encryption Standard, το RSA, τις έξυπνες κάρτες, τη βιομετρία, τη δεοντολογική πειρατεία και τη διαχείριση των κινδύνων των συστημάτων πληροφοριών.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση στον κυβερνοχώρο με οργανισμούς της βιομηχανίας, τόσο μεγάλες όσο και μικρές.

Πώς θα μάθετε

Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω ενός ευέλικτου συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων και μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για να συμμετέχετε σε ομαδικά προγράμματα και να συμμετέχετε σε δραστηριότητες παροχής συμβουλών.

Το state-of-the-art λογισμικό ψηφιακής ασφάλειας και οι προσομοιώσεις εργασίας που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα θα σας προσφέρουν πρακτική εμπειρία.

Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Το Πανεπιστήμιο RMIT δεσμεύεται να σας παρέχει μια εκπαίδευση που συνδέει στενά την επίσημη εκμάθηση με την επαγγελματική πρακτική.

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα ολοκληρώσετε συγκεκριμένα μαθήματα που εστιάζουν στην εκπαίδευση που ενσωματώνεται στην εργασία (WIL).

Θα αξιολογείτε τις επαγγελματικές σας ικανότητες σε περιβάλλον εργασίας (πραγματικό ή προσομοιωμένο) και θα λαμβάνετε ανατροφοδότηση από τα μέλη της βιομηχανίας.

Τα μαθήματα συνήθως περιλαμβάνουν εργασία σε ένα πραγματικό πρόβλημα, όπου θα παράσχετε ανάλυση, θα δημιουργήσετε μια έκθεση και θα παρουσιάσετε τα ευρήματά σας, λαμβάνοντας πολύτιμες πληροφορίες από τους συνεργάτες της βιομηχανίας.

Θα έχετε επίσης μια ευκαιρία πρακτικής άσκησης και οι προηγούμενοι φοιτητές έχουν κάνει internation με εταιρείες όπως AusPost, Jemena, ANZ και Victoria Police.

Μαθήματα και δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα αποτελείται από 192 πιστωτικά σημεία.

Θα αναπτύξετε δεξιότητες για να εφαρμόσετε μια σειρά μαθηματικών, αναλυτικών, αλγοριθμικών και υπολογιστικών τεχνικών.

Θα μοντελοποιείτε και θα αξιολογείτε κριτικά μια σειρά συστημάτων και διαδικασιών ασφάλειας υπολογιστών (υλικό, λογισμικό ή υβρίδιο) που λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα μέσων (οπτικά, ασύρματα ή ενσύρματα).

Θα χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία πρωτοκόλλων (EFTPOS, INTERNET, CCITT) στις επιχειρηματικές ή προσωπικές επικοινωνίες, έχοντας κατά νου τη σημασία των δεοντολογικών αξιών σε αυτόν τον τομέα που προσανατολίζεται στην υπηρεσία.

Τα μαθήματα στοχεύουν σε μια ολιστική προσέγγιση στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και συνδυάζονται με πληροφορίες από ειδικούς της βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει πολλά θέματα, όπως διαχείριση κινδύνων και κρυπτοσυστήματα, βιομετρία και ηθική hacking.

Το διμερές πρόγραμμα του δεύτερου έτους σας επιτρέπει να αποκτήσετε σε βάθος γνώση και τεχνογνωσία σε ένα θέμα ηλεκτρονικής ασφάλειας της επιλογής σας.

Εισαγωγές

 • Ένα πτυχίο πανεπιστημίου της Αυστραλίας στον τομέα της πληροφορικής ή της πληροφορικής ή του λογισμικού ή των ηλεκτρικών ή των ηλεκτρονικών ή των επικοινωνιών ή των μαθηματικών ή της φυσικής με ΣΔΣ τουλάχιστον 2,0 επί του 4.0 ή ισοδύναμο

Ή

 • Αυστραλιανό πτυχίο σε επιστημονικό / μηχανολογικό / τεχνικό τομέα με ΣΔΣ τουλάχιστον 1,5 ως 4,0 ή ισοδύναμο, με απόδειξη τουλάχιστον τριών ετών, σχετικής εργασιακής εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας πληροφορικής / πληροφοριών.

Τα διεθνή προσόντα αξιολογούνται ως προς τη συγκρισιμότητα με τα αυστραλιανά προσόντα σύμφωνα με το Αυστραλιανό Πλαίσιο Προσόντων (AQF).

Εξαιρέσεις Ορισμένοι αιτούντες ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για εξαιρέσεις που ενδέχεται να αλλάξουν τη διάρκεια του προγράμματος τους.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Για να μελετήσετε αυτό το πρόγραμμα, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μία από τις παρακάτω εξετάσεις Αγγλικής επάρκειας:

 • IELTS (ακαδημαϊκό): ελάχιστη συνολική ζώνη 6,5 (χωρίς μεμονωμένη ζώνη κάτω από 6,0)
 • TOEFL (Δοκιμασία βάσει χαρτιού): ελάχιστο σκορ 580 (TWE 4.5)
 • TOEFL (Internet Based Test - IBT): ελάχιστο συνολικό σκορ 79 (με ελάχιστο 13 σε ανάγνωση, 12 σε ακρόαση, 18 σε ομιλία και 21 σε γραπτώς)
 • Pearson Test of English (Ακαδημαϊκό) (PTE (A)): ελάχιστη βαθμολογία 58 (χωρίς ζώνη επικοινωνίας μικρότερη από 50)
 • Cambridge Αγγλικά: Προχωρημένο (CAE): ελάχιστο 176 με όχι λιγότερα από 169 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

Καριέρα

Μερικοί από τους ρόλους της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο που αναλαμβάνουν οι αποφοίτοι του RMIT, τόσο σε κυβερνητικούς όσο και σε ιδιωτικούς οργανισμούς, περιλαμβάνουν:

 • δοκιμαστές διείσδυσης
 • IT αναλυτές κινδύνου
 • διαχειριστές ασφάλειας
 • forensic αναλυτές
 • των ελεγκτών ασφαλείας
 • μηχανικούς ασφάλειας δικτύων
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποRMIT - Royal Melbourne Institute of Technology »

Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 10, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
33,600 AUD
ετήσια δίδακτρα, διεθνείς φοιτητές. Τοπικοί φοιτητές AU $ 24.960 (2019, ετήσια).
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη