Master of Digital Marketing

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αποκτήστε μια Ψηφιακή Marketer με γνώση των δεξιοτήτων για την ψηφιακή στρατηγική μάρκετινγκ και τον προγραμματισμό μάρκετινγκ, UX, μάρκετινγκ περιεχομένου, εισερχόμενο μάρκετινγκ, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM), παραγωγή μολύβδου, κοινωνικά μέσα, ηλεκτρονικό εμπόριο , τη διαχείριση της φήμης στο διαδίκτυο και το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Ημερομηνία έναρξης Διάρκεια Επιλογές μελέτης Δίδακτρα Επιτυχία τώρα Μέσος μισθός
15 Σεπτεμβρίου 2020 12-18 μήνες Nomad ή σε απευθείας σύνδεση $ 5.400 + 15% εισόδημα για δύο χρόνια
ή $ 18k προς τα εμπρός
Πληρώστε μόνο αν έχετε δουλειά $ 70K - $ 110K USD

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με έμφαση στην Απασχολησιμότητα

Το Master of Digital Marketing έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια προηγμένη κατανόηση των βασικών εννοιών που στηρίζουν το ψηφιακό μάρκετινγκ και την πώληση. Εκτός από την απόκτηση των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εφαρμογή και τη διαχείριση αποτελεσματικών στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ, θα αναπτύξετε επίσης σημαντικές εξειδικευμένες γνώσεις μέσω της έρευνας και ανάπτυξης του έργου Master Thesis. Η διαδικασία αυτή επικυρώνει μια εκπαιδευτική παιδαγωγική στο πρόγραμμα - με διαρθρωμένα μαθησιακά αποτελέσματα και κατάλληλα κριτήρια για το περιεχόμενο και την αξιολόγηση.

Αυτό το δίπλωμα Master θα ενισχύσει την κατάστασή σας ως εξειδικευμένο ψηφιακό ειδικό. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε την ψηφιακή τεχνογνωσία σας για να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε πρόκληση στην καριέρα σας.

Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν 10 μαθήματα σε διάστημα ενός έτους. Εκτός από τα βασικά μαθήματα, η Contech προσφέρει μαθήματα Προσωπικής Ανάπτυξης και Απασχολησιμότητας για την ενίσχυση της προόδου μίσθωσης, ακόμη και πριν από την αποφοίτησή τους.

Θα συμμετάσχετε ενεργά στα Προγράμματα πρακτικής άσκησης όπου θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας που εργάζονται για την επίλυση προβλημάτων με πραγματικά δεδομένα που μοιράζονται από χορηγούς οργανισμούς. Η Πρακτική καλύπτει επτά μήνες και κορυφώνεται με έκθεση εκτελεστικού επιπέδου και παρουσίαση στην οργάνωση των εργοδοτών.

122280_MSDM.png

Διαδικασία αίτησης

Βήμα 1 Εφαρμογή

Συμπληρώστε τη φόρμα αίτησης. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων ή οποιοδήποτε πτυχίο πανεπιστημίου με 2ετή εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 • Λογαριασμός CV ή Linkedin.
 • IELTS 6,0 ή TOEFL 550 / Απόδειξη ότι έχει προηγουμένως σπουδάσει στα αγγλικά για τουλάχιστον τρία έτη.

Βήμα 2 Επιλογή

Το ακαδημαϊκό συμβούλιο θα εξετάσει την αίτησή σας και θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα δικαιολογητικά. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί συνέντευξη για μια τελική απόφαση.

Βήμα 3 Εγγραφή

Μετά την επιλογή, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αίτησης καταβάλλοντας την αίτηση και τα δίδακτρα και να υπογράψετε τη συμφωνία εγγραφής σας.

2 τρόποι μελέτης

Περιήγηση στο Nomad World

122569_NomadWorldTour.png

Οι σπουδαστές Contech Nomad επωφελούνται από τη διαβίωση και τη μάθηση σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις του κόσμου, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη, το Βερολίνο και τη Σιγκαπούρη (ως μπόνους, διακοπές στο Μπαλί). Κάθε 3 μήνες, οι φοιτητές Nomad ταξιδεύουν στην επόμενη τοποθεσία με τους συμμαθητές τους, μένουν μαζί, συναντούν με τις τοπικές τεχνολογικές κοινότητες και φυσικά συνεργάζονται με τους τοπικούς εργοδότες.

Οι σπουδαστές Contech Nomad επωφελούνται από:

 • Βιώνοντας διαφορετικούς πολιτισμούς
 • Συνάντηση με τους τοπικούς εργοδότες
 • Δημιουργία ενός δεσμού δια βίου με τους συμμαθητές σας
 • Προσαρμογή του νομαδικού τρόπου ζωής

Online Επιλέξτε την πόλη σας

122570_OnlineOption.png

Για φοιτητές μερικής φοίτησης, οι σπουδαστές Contech προσφέρονται με 9 μήνες online σπουδών και 3 μήνες σπουδών στην επιλογή σας από την πόλη. Η παράδοση του προγράμματος είναι διαρθρωμένη στο διαδίκτυο έτσι, συνήθως απαιτείται να παρακολουθήσετε διαλέξεις σε τέσσερις βραδιές την εβδομάδα και σε εργαστήρια Σαββατοκύριακου με τη μορφή ηλεκτρονικής διδασκαλίας, εργαστηρίων, μελετών 1-1 και ομαδικών περιπτωσιολογικών μελετών.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Ψηφιακή δεξιότητα μάρκετινγκ

Αποκτήστε την ικανότητα που αναζητά ο κλάδος:

 • Αμειβόμενη εμπειρία διαφήμισης κοινωνικών μέσων
 • Δεξιότητες πωλήσεων
 • Ειδική εμπειρία καναλιού μάρκετινγκ
 • Η ικανότητα να σκέφτεται αντικειμενικά
 • Η δυνατότητα εκτέλεσης και ανάλυσης καμπανιών marketing
 • Ένα μίγμα δημιουργικότητας και αναλυτικών ικανοτήτων
 • Καλές δυνατότητες αντιγραφής και οπτικής αφήγησης
 • Μια συμπαθής προσωπικότητα
 • Αυτόματη προώθηση
 • Κατανόηση της συντομίας
 • Η δυνατότητα ανάλυσης μετρήσιμων μετρήσεων
 • Ακουστικές δεξιότητες
 • Ευκινησία
 • Βασικές δεξιότητες σχεδιασμού

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει μετατραπεί σε ουσιαστικό μέρος της διαχείρισης του μάρκετινγκ σχεδόν σε κάθε εταιρεία σε κάθε κλάδο. Online Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ στοχεύει να εκπαιδεύσει τους μαθητές και να εξασφαλίσει ότι είναι προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακά μετασχηματισμένης διεθνούς οικονομίας που απαιτούν δεξιότητες πολλαπλών δεξιοτήτων, την ικανότητα να μαθαίνουν και να προσαρμόζουν γρήγορα, ευελιξία και συνδεσιμότητα.

Master of Digital Marketing παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες που απαιτούνται στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ και τους διδάσκει να διαχειρίζονται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαφόρων διαύλων επικοινωνίας, πλατφορμών, εργαλείων και ψηφιακών μοντέλων μάρκετινγκ σε διάφορες διεθνείς αγορές. Master of Digital Marketing βοηθά τους μαθητές να ανακαλύψουν το δυναμικό και σύνθετο πεδίο του ψηφιακού μάρκετινγκ και παρέχει τόσο θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις.

Οι κύριοι τομείς που καλύπτονται κατά τη διάρκεια του προγράμματος είναι η διαχείριση ιστοσελίδων, UX, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και προγραμματισμός μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, περιεχόμενο μάρκετινγκ, παραγωγή μολύβδου, εισερχόμενο μάρκετινγκ, μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης (SEM) webinars, το μάρκετινγκ θυγατρικών, τα κοινωνικά μέσα και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι απόφοιτοι του Master of Digital Marketing θα μπορούν να εργαστούν με διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές σε διάφορες διεθνείς αγορές. Θα αποκτήσουν αναλυτικές δεξιότητες και υψηλό επίπεδο εμπειρίας σε μεγάλη ανάλυση δεδομένων, επικοινωνιακές δεξιότητες και πολιτιστική νοημοσύνη, επιχειρηματικό πνεύμα και καινοτόμο επίλυση προβλημάτων, καθώς και προηγμένες δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας. Οι σπουδαστές του Online Master στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ μελετούν τις έννοιες και τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ και ηλεκτρονικού εμπορίου και θέτουν τις τεχνολογίες στη χρήση μέσω εργαστηρίων, περιπτωσιολογικών μελετών και πρακτικών προσομοιώσεων. Master of Digital Marketing φοιτητές περνούν από μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο και εισέρχονται στον κόσμο της καινοτομίας και των νέων ευκαιριών σταδιοδρομίας στο διεθνές περιβάλλον ψηφιακού μάρκετινγκ. Η μάθηση από τις ψηφιακές εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας που έχουμε στη διάθεσή μας σε διαδικτυακές πανεπιστημιουπόλεις, τη δικτύωση με επαγγελματίες του κλάδου και τα έργα ψηφιακού μάρκετινγκ σε πραγματικό κόσμο βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four dif ... περαιτέρω

Contech is a novel university of applied sciences focused on the software-based economy of tomorrow. “Contech Students” are provided with studying and take advantage of living and learning in four different world cities, San Francisco, New York, Berlin and Singapore (and vacation in Bali, wow!). Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη