Master of Engineering Ηγεσία σε Αστικά Συστήματα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Εισαγωγή στον τελικό γύρο CAN και USA 2021: Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 1 Σεπτεμβρίου 2020.

* Το σύστημα εφαρμογών ανοίγει την 1η Ιανουαρίου 2021 για όλες τις εισαγωγές του 2022.

Το Master of Engineering Leadership (MEL) στα Αστικά Συστήματα είναι ένα επαγγελματικό πτυχίο για τους διανοούμενους συστημάτων που θέλουν να αντιμετωπίσουν σύνθετες προκλήσεις υποδομής. Αυτό το υβριδικό πρόγραμμα συνδυάζει μαθήματα μηχανικής και πολεοδομικού σχεδιασμού με μαθήματα UBC Sauder School of Business - δίνοντάς σας τις δεξιότητες και την εμπιστοσύνη για να δημιουργήσετε την καριέρα σας και να προωθήσετε την καινοτομία στον πολεοδομικό σχεδιασμό.

Οι οργανισμοί του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα χρειάζονται πολεοδόμους και μηχανικούς που διαθέτουν τεχνικές γνώσεις λήψης αποφάσεων για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και τη διαχείριση αστικών υποδομών και υπηρεσιών. Χρειάζονται άτομα με διεπιστημονική προοπτική που κατανοούν την περίπλοκη αλληλεπίδραση κοινωνικών, περιβαλλοντικών και οικονομικών παραγόντων του δομημένου περιβάλλοντος. Ψάχνουν επίσης άτομα που έχουν επιχειρηματική προοπτική και διαπροσωπικές δεξιότητες για να καθοδηγήσουν ομάδες και να καθοδηγήσουν την αλλαγή.

Γρήγορα γεγονότα

 • Πτυχίο: Master of Engineering Ηγεσία
 • Θέμα: Μηχανική
 • Τρόπος παράδοσης: On-campus
 • Ειδίκευση: Αστικά Συστήματα
 • Συστατικά του προγράμματος: Μόνο μαθήματα
 • Σχολή: Τμήμα Εφαρμοσμένης Επιστήμης
 • Σχολή: Σχολή Κοινοτικών και Περιφερειακών Σχεδιασμών

Επιλέξτε Μηχανική και Επιχειρήσεις

Το πρόγραμμα MEL in Urban Systems προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό τεχνικών και επιχειρηματικών τάξεων - δίνοντάς σας τις στρατηγικές δεξιότητες για να διαδραματίσετε ηγετικό ρόλο σε οργανισμούς μελλοντικής σκέψης. Τα μαθήματα μηχανικής και πολεοδομικού σχεδιασμού καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της βιομηχανίας, από το κοινωνικό πλαίσιο της υποδομής και του σχεδιασμού έως τον μηχανικό και σχεδιασμό, την παράδοση έργου και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων. Τα επιχειρηματικά μαθήματα που προσφέρονται από την κορυφαία UBC Sauder School of Business σάς δίνουν μια σταθερή βάση στην επιχειρηματική στρατηγική και την καινοτομία, τις λειτουργίες και την εφοδιαστική, τη διαχείριση έργων και την οργανωτική ηγεσία.

Σπουδές πλήρους απασχόλησης ή μερικής απασχόλησης

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα είτε με πλήρη απασχόληση (12 μήνες) είτε με μερική απασχόληση (24 μήνες). Με την επιλογή 12 μηνών πλήρους απασχόλησης , θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας σε ένα έτος, επεκτείνοντας τη βάση γνώσεων και τις δεξιότητές σας σε συγκεντρωμένο χρονικό πλαίσιο.

Η 24μηνη επιλογή μερικής απασχόλησης είναι για όσους θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται ενώ χτίζουν τις επιχειρηματικές και τεχνικές γνώσεις τους. Με την εξισορρόπηση της εργασίας και της μελέτης, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε τις νέες δεξιότητές σας αμέσως στο χώρο εργασίας σας και να μεταφέρετε τεχνικές και ηγετικές προκλήσεις από την εργασία στη συζήτηση στην τάξη. Αυτή η έκδοση μερικής απασχόλησης του MEL in Urban Systems είναι επίσης μια ευκαιρία να χτίσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο για πάνω από δύο χρόνια. Οι μαθητές που επιδιώκουν αυτήν την επιλογή μπορούν να αναμένουν να βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη για δύο καθημερινές κάθε εβδομάδα (περίπου 10 ώρες συνολικά).

Αποκτήστε μια ανταγωνιστική ακμή

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος 12 μηνών / 24 μηνών:

 • Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των βέλτιστων πρακτικών στο σχεδιασμό και τη διαχείριση αλληλοεξαρτώμενων συστημάτων και υπηρεσιών αστικής υποδομής για να συμβάλλετε σε πιο ανθεκτικές και βιώσιμες πόλεις.
 • Διευρύνετε τις τομεακές γνώσεις σας μέσω ενός προγράμματος σπουδών βάσει έργου που καλύπτει όλα τα στάδια των κύκλων ζωής του συστήματος της κοινότητας και των υποδομών.
 • Σπουδές σε γνωστούς ειδικούς της σχολής και της βιομηχανίας.
 • Αναπτύξτε το επαγγελματικό σας δίκτυο ενώ συνεργάζεστε με άλλους μαθητές MEL.
 • Αποκτήστε τις βασικές επιχειρήσεις, τη διαχείριση έργων και τις διαπροσωπικές δεξιότητες για να προωθήσετε την καριέρα σας και να αναλάβετε με αυτοπεποίθηση θέσεις αυξημένης ευθύνης.

Γενικές Προϋποθέσεις

 • Προπτυχιακό δίπλωμα με συνολικό μέσο όρο 76% (ισοτιμίες UBC GPA για τα κύρια προγράμματα (MEL και MHLP) μπορείτε να βρείτε εδώ)
 • Έγγραφο που αποδεικνύει την τρέχουσα υπηκοότητά σας (συνήθως ένα έγγραφο διαβατηρίου ή άλλης υπηκοότητας από τη χώρα σας) ή την μόνιμη κατοικία σας στο Καναδά

Ειδικές απαιτήσεις προγράμματος

 • Προπτυχιακό δίπλωμα σε έναν κλάδο που σχετίζεται με αστικά συστήματα (δεν απαιτείται πτυχίο μηχανικής για την εισαγωγή του προγράμματος)
 • Τρία ή περισσότερα συναφή επαγγελματικά προσόντα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Αν έχετε ολοκληρώσει το πτυχίο σας σε ένα πανεπιστήμιο εκτός του Καναδά στο οποίο η αγγλική γλώσσα δεν είναι η κύρια γλώσσα διδασκαλίας, θα πρέπει να δώσετε τα αποτελέσματα εξετάσεων αγγλικής γλώσσας ως μέρος της αίτησής σας:

 • Εάν το προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα έχει συμπληρωθεί εκτός του Καναδά σε αγγλόφωνο πανεπιστήμιο, θα αποδεχτούμε επίσημη απόδειξη της αγγλικής επιστολής επάρκειας από το πανεπιστήμιο δηλώνοντας ότι η κύρια γλώσσα διδασκαλίας για το πτυχίο σας ήταν Αγγλικά.
 • Εάν το προπτυχιακό ή το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα δεν διδάσκεται στα αγγλικά, πρέπει να δώσετε έγκυρη βαθμολογία επάρκειας αγγλικής γλώσσας:
  • TOEFL (Δοκιμή Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας):
   • Ένα ελάχιστο σκορ 90 (εξετάσεις με βάση το διαδίκτυο), με ελάχιστη βαθμολογία για τα συστατικά των 22 [σε ανάγνωση, ακρόαση] και ελάχιστη βαθμολογία συνόλου 21 [γραπτώς, ομιλία]
   • Ελάχιστη βαθμολογία 55 για κάθε ανάγνωση, ακρόαση και γραφή (στη δοκιμασία με βάση το χαρτί), με 4.0 για τη Δοκιμαστική Γραπτή Αγγλική (TWE).
  • IELTS (Διεθνής Υπηρεσία Ελέγχου Αγγλικής Γλώσσας): ελάχιστο συνολικό σκορ ζώνης 6,5 με κανένα άλλο στοιχείο λιγότερο από 6,0 του ακαδημαϊκού (μη γενικού) τεστ IELTS
 • Οι εξετάσεις επάρκειας αγγλικής γλώσσας πρέπει να έχουν ληφθεί εντός των τελευταίων 24 μηνών κατά την υποβολή της αίτησής σας. Αν τα αποτελέσματα αγγλικής γλώσσας σας εκπνέουν σύντομα, θα πρέπει να υποβάλετε τα επίσημα αποτελέσματα (εκτός από τα ανεπίσημα αποτελέσματα που υποβλήθηκαν με την ηλεκτρονική αίτησή σας) στο Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, στο Τμήμα Εισαγωγής Μεταπτυχιακών Σπουδών (IELTS) ή χρησιμοποιώντας τον κωδικό 0965 (TOEFL). Τα επίσημα αποτελέσματα δοκιμών πρέπει να λαμβάνονται απευθείας από τον οργανισμό έκδοσης πριν από την προθεσμία λήξης των 24 μηνών. Το τμήμα δεν είναι υπεύθυνο για τους μαθητές που δεν μπορούν να υποβάλουν τα αποτελέσματά τους μετά τη λήξη τους.
 • Οι σπουδαστές πρέπει να υποβάλουν τα επίσημα αποτελέσματα ελέγχου απευθείας στο UBC μέσω των οδηγιών σχετικά με την υποβολή των εγγράφων σας, ώστε η αίτησή σας να είναι πλήρης.

Βαθμοί Οφέλη

Ένα πτυχίο Master of Engineering Leadership (MEL) από την UBC σας δίνει τα διαπιστευτήρια και τις γνώσεις για να αναλάβετε εμπιστοσύνη θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης ή να κάνετε τη στροφή σε έναν νέο τομέα της βιομηχανίας.

Ενημερώστε τις τεχνικές σας ικανότητες

Το πρόγραμμα σας εισάγει στις κρίσιμες πτυχές του σχεδιασμού, της κατασκευής, της λειτουργίας, της συντήρησης και της αποδόμησης της κατασκευασμένης υποδομής. Θα αποκτήσετε την ευρεία τεχνική κατανόηση που απαιτείται για να υποστηρίξετε τη λήψη αποφάσεων σε στρατηγικό επίπεδο που λαμβάνει υπόψη προσεκτικά τις πολύπλοκες αλληλεξαρτήσεις που υποστηρίζουν τα συστήματα αστικών υποδομών.

Μάθετε τη γλώσσα της επιχείρησης

Οι τεχνικές γνώσεις δεν αρκούν. Μέσα από μαθήματα που προσφέρονται από την UBC Sauder School of Business, θα αποκτήσετε θεμελιώδεις επιχειρηματικές δεξιότητες, βελτιώνοντας την κατανόησή σας για ευρύτατες έννοιες διαχείρισης.

Γίνετε ένας ηγέτης αυτοπεποίθησης

Η ανάπτυξη ηγεσίας είναι ενσωματωμένη σε όλο το πρόγραμμα, δίνοντάς σας συνεχείς ευκαιρίες να οδηγείτε ομάδες και έργα και να ενισχύετε τις διαπροσωπικές σας ικανότητες.

Αποκτήστε ένα επαγγελματικό μεταπτυχιακό από ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης

UBC είναι ένα από τα κορυφαία 40 πανεπιστήμια στον κόσμο και τα προγράμματα και οι καθηγητές του έχουν παγκόσμια φήμη για την αριστεία. Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών της UBC φιλοξενεί μία από τις κορυφαίες σχολές μηχανικής της Βόρειας Αμερικής και η Σχολή Κοινοτικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού προσφέρει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον παγκόσμιας κλάσης με σχολή που είναι αναγνωρισμένοι ειδικοί σε κοινωνικό, μακροπρόθεσμο και περιφερειακό επίπεδο σχεδιασμού .

UBC Sauder School of Business κατατάσσεται πρώτη στον Καναδά και 38η στον κόσμο για σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης και το σχολείο είναι γνωστό για τη δέσμευσή του για αυστηρή, σχετική και βιωματική διδασκαλία.

Αναπτύξτε το δίκτυό σας

Ως φοιτητής στο πρόγραμμα MEL στο πρόγραμμα Urban Systems, θα αναπτύξετε το δικό σας προσωπικό και επαγγελματικό δίκτυο με:

 • Μαθαίνοντας από παγκοσμίου φήμης μέλη ΔΕΠ τόσο από το UBC Engineering όσο και από τη Σχολή Κοινοτικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού.
 • Σπουδάζοντας μαζί με κίνητρα συνομηλίκων που φέρνουν ένα διαφορετικό εύρος εργασιακής εμπειρίας και προοπτικών στο πρόγραμμα.
 • Λήψη επιχειρηματικών μαθημάτων με φοιτητές από άλλα επαγγελματικά μεταπτυχιακά προγράμματα στη Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών - αφοσιωμένοι και φιλόδοξοι επαγγελματίες από τα άλλα πολυεπιστημονικά προγράμματα MEL και Master of Health Leadership and Policy.

"Ο πολυεπιστημονικός χαρακτήρας του προγράμματος Urban Systems αντικατοπτρίζει τον τρόπο σχεδιασμού και διαχείρισης των αστικών έργων υποδομής, όπου οι άνθρωποι με τεχνογνωσία στον πολεοδομικό σχεδιασμό και την τεχνολογία συναντώνται για να αντιμετωπίσουν μεγάλα και πολύπλοκα ζητήματα" - Stephanie Chang

Πηγαίνετε περαιτέρω

Οι μαθητές που έχουν ευρεία τεχνική γνώση και κατανόηση της επιχείρησης έχουν ένα ξεχωριστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Στη ζήτηση σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι απόφοιτοι μας έχουν μετακινηθεί επιτυχώς σε ρόλους με δήμους, εταιρείες κοινής ωφελείας, παρόχους μεταφορών και εταιρείες συμβούλων μηχανικών ως σχεδιαστές, σύμβουλοι πολιτικής και επιχειρηματίες.

"Οι απόφοιτοι μας είναι έτοιμοι να εργαστούν τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, φέρνοντας καινοτόμο τρόπο σκέψης που θα επιτρέψει στα αστικά κέντρα να αναπτυχθούν όσο μεγαλώνουν" - Susan Nesbit

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and a ... περαιτέρω

The Faculty of Applied Science oversees administrative procedures for the School of Architecture and Landscape Architecture, the School of Community and Regional Planning, the School of Nursing, and all engineering activities at the Vancouver campus and the School of Engineering at the Okanagan campus. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη