σύνοψη προγράμματος

Προσφέρεται μέσω του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος , ο Master of Engineering (MEng) στην Τεχνική Κατασκευών βοηθά τους μαθητές να προσεγγίσουν, να αξιολογήσουν και να επινοήσουν λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη υποδομή και το περιβάλλον σήμερα. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τη γνώση των κύριων τάσεων και των τεχνολογικών καινοτομιών στη σύγχρονη κατασκευαστική βιομηχανία μέσω μαθημάτων και αλληλεπίδρασης με εξέχοντες ηγέτες της βιομηχανίας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τις πιο σύγχρονες γνώσεις στους τομείς του σχεδιασμού, της χρηματοδότησης, της προμήθειας, της κατασκευής και της διαχείρισης κατασκευασμένων εγκαταστάσεων. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι εμπειρογνώμονες μηχανικών κατασκευής, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο πλοίαρχος της μηχανικής (MEng) στο πεδίο του προγράμματος μηχανικών κατασκευής παρέχει στους φοιτητές τη γνώση των κύριων τάσεων και των τεχνολογικών καινοτομιών στη σύγχρονη κατασκευαστική βιομηχανία μέσω μαθημάτων και αλληλεπίδρασης με εξέχοντες ηγέτες της βιομηχανίας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να αντικατοπτρίζει τις πιο σύγχρονες γνώσεις στους τομείς του σχεδιασμού, της χρηματοδότησης, της προμήθειας, της κατασκευής και της διαχείρισης κατασκευασμένων εγκαταστάσεων. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι εμπειρογνώμονες μηχανικών κατασκευής, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Δομή μαθημάτων

 • Ώρες διδασκαλίας: 30
 • Διάρκεια: alt = "1-2 χρόνια (πλήρους απασχόλησης) ή 2-3 χρόνια (μερικής απασχόλησης)

Για μια λίστα με τα απαιτούμενα μαθήματα και άλλες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Δελτίο GW .

Απαιτήσεις εισαγωγής MS

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα υλικά για να θεωρηθούν για εισαγωγή στο πρόγραμμα πλοίαρχος στο SEAS. Όλα τα υλικά εκτός από τις δοκιμαστικές βαθμολογίες πρέπει να φορτωθούν στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης:

Ηλεκτρονική εφαρμογή

Μεταγραφές

 • Τα σαρωμένα αντίγραφα των ανεπίσημων μεταγραφών απαιτούνται από όλα τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια που παρακολουθήθηκαν, ανεξάρτητα από το αν έχουν πιστωθεί ή όχι. το πρόγραμμα δεν ολοκληρώθηκε ή η πίστωση εμφανίζεται ως πίστωση μεταφοράς σε άλλο αντίγραφο.
 • Βεβαιωθείτε ότι όλες οι μεταγραφές υποβάλλονται σε σωστή σάρωση και επισυνάπτονται στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης. Διαφορετικά, οι αιτούντες θα λάβουν ειδοποιήσεις με τις οποίες ζητούν ευανάγνωστα αντίγραφα, τα οποία ενδέχεται να καθυστερήσουν την αναθεώρηση της αίτησής τους.
 • Παρακαλείσθε να μην αποστέλλετε επίσημα αντίγραφα, εκτός εάν σας το ζητήσετε από υπεύθυνο εισαγωγής SEAS. Οι αποφάσεις εισαγωγής βασίζονται σε ανεπίσημες μεταγραφές.
 • Για τους διεθνείς αιτούντες, ανατρέξτε στις πρόσθετες απαιτήσεις για την προσκόμιση ξένων μεταγραφών στην ηλεκτρονική αίτηση.

Αγγλικά βαθμολογίες εξετάσεων επάρκειας (διεθνείς αιτούντες)

 • Οι διεθνείς υποψήφιοι που δεν έλαβαν πτυχίο από φορέα που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στην αγγλόφωνη χώρα πρέπει επίσης να υποβάλουν βαθμολογίες από τις εξετάσεις TOEFL, IELTS ή PTE.
 • Παρακαλούμε δείτε την ενότητα International Admissions για πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις βαθμολόγησης των αγγλικών γλωσσών και την αποστολή βαθμολογιών στο GW.

Επιστολές συστάσεως

 • Πρέπει να υποβληθούν τουλάχιστον δύο (+ = 2) συστατικές επιστολές μαζί με το online έντυπο αίτησης, το οποίο μπορεί να προέρχεται από τον ακαδημαϊκό σας σύμβουλο, τον καθηγητή ή / και τον εργοδότη σας.

Δήλωση του σκοπού

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπεριλάβουν ένα κείμενο 250-500 λέξεων που δηλώνει ξεκάθαρα το σκοπό τους στην πραγματοποίηση μεταπτυχιακών σπουδών στο Πανεπιστήμιο George Washington, εξηγεί τους ακαδημαϊκούς τους στόχους, τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα και τα σχέδια σταδιοδρομίας τους και ασχολείται με συναφή προσόντα, συμπεριλαμβανομένων των συλλογικών, επαγγελματικών και τις κοινοτικές δραστηριότητες, καθώς και οποιαδήποτε άλλα σημαντικά επιτεύγματα που δεν έχουν ήδη αναφερθεί.
 • Ενθαρρύνεται έντονα ότι τα δοκίμια παραμένουν εντός του ορίου των 500 λέξεων. Ενώ οι υποψήφιοι δεν τιμωρούνται για την υποβολή εκτενέστερων δοκιμίων, τα συνοπτικά δοκίμια είναι πιο αποτελεσματικά στην απόδειξη του κινήτρου του αιτούντος.
 • Η δήλωση του σκοπού πρέπει να συντάσσεται από τον αιτούντα. Κάθε δοκίμιο που έχει βρεθεί ότι έχει γραφτεί από οποιονδήποτε άλλο από τον αιτούντα ή που έχει καταγραφεί από άλλα δημοσιευμένα υλικά, θα αποσυρθεί από την εξέταση.

Βιογραφικό σημείωμα / βιογραφικό σημείωμα

 • Θα πρέπει να μεταφορτωθεί ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα μαζί με την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας.
 • Εάν έχετε δημοσιεύσει άρθρα σε δημοσιεύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους, παρακαλούμε να τις συμπεριλάβετε ως υπερσύνδεσμο.

Οι αιτούντες MS πρέπει επίσης να αποδείξουν τις ακόλουθες προϋποθέσεις για να ληφθούν υπόψη για την είσοδο:

 • Ένα πτυχίο πανεπιστημίου στην βιοϊατρική μηχανική με ελάχιστο βαθμό βαθμού μέση τιμή του alt = "3.0 (σε κλίμακα 4,0) για τις τελευταίες 60 μονάδες προπτυχιακών εργασιών.
 • Ένα δίπλωμα πτυχίου σε άλλο τομέα, στο οποίο μπορεί να ζητηθεί από τον αιτούντα να λάβει σειρά μαθημάτων ανεπάρκειας, τα οποία θα καθοριστούν από την υπηρεσία κατά περίπτωση.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
The George Washington University - School of Engineering & Applied Science

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποThe George Washington University - School of Engineering & Applied Science »

Τελευταία ενημέρωση August 13, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Σεπτ. 2, 2019

Σεπτ. 2019

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Σεπτ. 2, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη