EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Master of Finance - Διαχείριση Επενδύσεων (IMM)

Το πλήρες πρόγραμμα ημερήσιου Master of Finance - Investment Management (FT MoF-IMM) στοχεύει στην παροχή πτυχιούχων πτυχιούχων που επιθυμούν να ειδικευτούν στη διαχείριση των επενδύσεων, ιδιαίτερα εκείνων που δεν διαθέτουν ή έχουν ελάχιστη εργασιακή εμπειρία, με συνδυασμό ισχυρών οικονομικών εννοιών και σύγχρονη τεχνογνωσία στον κλάδο. Επιπλέον, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές για την εξέταση Chartered Financial Analyst (CFA®).

Αποτελέσματα του προγράμματος

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος FT MoF-IMM, οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση:

 • να κατανοήσουν τα εννοιολογικά πλαίσια που προκύπτουν από τη Λογιστική, τη Διαχείριση Κινδύνων, την Οικονομία, την Ποσοτική Μέθοδο και το Νόμο στην ανάλυση των επενδυτικών και εταιρικών οικονομικών θεμάτων.
 • να επιλύσουν προβλήματα διαχείρισης κεφαλαίων / εταιρικής χρηματοδότησης καθώς παρουσιάζονται σε πραγματικές καταστάσεις.
 • να διατυπώνουν οικονομικές στρατηγικές και πολιτικές.
 • να προβλέψει πιθανά αποτελέσματα για οικονομικές και στρατηγικές συστάσεις και να αξιολογήσει τις επιδόσεις με ένα σχετικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ειδικά χαρακτηριστικά

 • Πρόγραμμα συνεργασίας με το UMass Boston;
 • Οι υποψήφιοι με ελάχιστη ή ελάχιστη εργασιακή εμπειρία είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση.
 • Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα του Δασκάλου σε ΕΝΑ χρόνο.
 • Οι πιο ενημερωμένες πρακτικές του κλάδου ενσωματώνονται στο πρόγραμμα σπουδών ώστε να καταστεί το πρόγραμμα μια μοναδική σύνθεση ακαδημαϊκών θεωριών και επαγγελματικών πρακτικών.
 • Το πρόγραμμα διδάσκεται από το προσωπικό της Σχολής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, το οποίο είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SFC) του Χονγκ Κονγκ ως αναγνωρισμένο ίδρυμα για την παροχή συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης.
 • Το πρόγραμμα έχει γίνει δεκτό στο Πρόγραμμα Αναγνώρισης Πανεπιστημίου του Ινστιτούτου CFA. Αυτό το καθεστώς χορηγείται σε ιδρύματα των οποίων τα προγράμματα σπουδών περιλαμβάνουν τουλάχιστον το 70% του Προγράμματος Υποστήριξης Γνώσης (CBOK) του Προγράμματος CFA, παρέχοντας στους φοιτητές μια στέρεη γείωση στο CBOK και τοποθετώντας τα καλά για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις CFA.
 • Το πρόγραμμα Master of Finance (MF) της PolyU είναι υπερήφανη που είναι ακαδημαϊκός εταίρος με την GARP για την εκπαίδευση σε θέματα κινδύνου.

Δομή προγράμματος

 • Πρέπει να συμπληρώσετε 6 υποχρεωτικά μαθήματα (δηλαδή 18 μονάδες), 4 μαθήματα επιλογής (δηλαδή 12 μονάδες) και 2 υποχρεωτικά μαθήματα capstone (δηλαδή 6 μονάδες).
 • Για την απονομή του Master of Finance (Investment Management) απαιτούνται 36 πιστωτικές μονάδες.
 • Οι μαθητές θα σπουδάσουν έξι μαθήματα σε κάθε ένα από τα Εξάμηνα 1 και 2.

Απαιτήσεις εισόδου

 • Ένα πτυχίο πανεπιστημίου από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, κατά προτίμηση με τιμή τουλάχιστον δύο κατηγοριών χαμηλότερης κατηγορίας ή ισοδύναμο. ΚΑΙ
 • Μία ελάχιστη βαθμολογία 600 (συνολική, λεκτική και ποσοτική βαθμολογία) στη δοκιμασία εισαγωγής μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (GMAT) ή ένα ελάχιστο σκορ 600 (ή ισοδυναμία της στο πλαίσιο της αναθεωρημένης γενικής εξέτασης) τόσο στη λεκτική λογική όσο και στην ποσοτική αιτιολογία στις μεταπτυχιακές εξετάσεις εγγραφής (GRE).

Εάν δεν είστε φυσικός ομιλητής στα αγγλικά και το πτυχίο ή ισοδύναμο πτυχίο σας απονεμήθηκε από ένα ίδρυμα στο οποίο το μέσο διδασκαλίας δεν είναι αγγλικά, αναμένεται να εκπληρώσετε την ελάχιστη απαίτηση αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου για εισαγωγή.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι μπορούν να κληθούν να συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις εισαγωγής.

Τέλη

Τοπικοί φοιτητές: Το κόστος διδάκτρων είναι € 185.400 ανά πρόγραμμα (36 μονάδες)

Μη τοπικοί φοιτητές: Το κόστος διδάκτρων ανέρχεται σε 248.400 HK ανά πρόγραμμα (36 μονάδες)

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποFaculty of Business, Hong Kong Polytechnic University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
1 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
255,600 HKD
μη τοπικούς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη