Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (STEM) του Τμήματος Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Σαν Ντιέγκο προετοιμάζει τους αποφοίτους να αντιμετωπίσουν σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χρηματοπιστωτικός τομέας.

Σχολείο Master Τα πτυχία Master of Finance έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε οργανισμούς όπως οι Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Πανεπιστήμιο.

Το σπίτι της οικονομετρίας

Η σχολή Rady είναι σε μοναδική θέση να προσφέρει ένα Master of Finance που δίνει έμφαση στις ποσοτικές μεθόδους, την εμπειρική εργασία και την οικονομική οικονομετρία. Το UC San Diego έχει πλούσια παράδοση στην εμπειρική και θεωρητική οικονομετρία. Μερικά από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα εμπειρικά μοντέλα που αναπτύχθηκαν από την έρευνα της UC San Diego faculty. Η έμφαση στις αυστηρές εμπειρικές μεθόδους με γνώμονα τα δεδομένα διαφοροποιεί το Master of Finance του School School από προγράμματα που ειδικεύονται στη χρηματοοικονομική μηχανική.

Το Τμήμα μας διαμόρφωσε τη βιομηχανία

Το Master of Finance του τμήματος διοίκησης της Σχολής του Πανεπιστημίου παρέχει αυστηρή, πρακτική εκπαίδευση προετοιμασία αποφοίτων για να συμβάλει άμεσα σε περιβάλλοντα όπου οι ποσοτικές και αναλυτικές δεξιότητες είναι σε μια premium.

Θα μάθετε μεθόδους αιχμής για την ανάλυση "μεγάλων δεδομένων" για τη λήψη οικονομικών αποφάσεων και τη διαχείριση κινδύνων. Η έμφαση του προγράμματος στα ποσοτικά μοντέλα και μεθόδους εξασφαλίζει ότι οι πτυχιούχοι είναι εξοπλισμένοι για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων στα πολύπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χρηματοπιστωτικός κλάδος.

Εάν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Εισαγωγές

Το Master of Finance των αιτούντων θα έχει εξαιρετικές ποσοτικές δεξιότητες, έντονο ενδιαφέρον για τα αναλυτικά θεμέλια της χρηματοδότησης και της διαχείρισης του κινδύνου, και επιθυμία να έχει αντίκτυπο στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Προγραμματισμός επιλογών

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε ένα χρόνο ή να επιλέξουν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε δεκαπέντε μήνες, επιλέγοντας να αναζητήσουν ένα καλοκαιρινό πρακτικό και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο Συμβούλιο για ένα τελευταίο τρίμηνο.

Σταδιοδρομία στα οικονομικά

Οι επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα ειδικευμένοι στην παραγωγή προβλέψεων για τις επιχειρήσεις, τη βιομηχανία και τις οικονομικές συνθήκες και τη διαχείριση του χρηματοοικονομικού κινδύνου είναι σε ζήτηση σε επενδυτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο. Το Γραφείο Εργασίας και Στατιστικής των Ηνωμένων Πολιτειών αναμένει ότι ο τομέας διαχείρισης κινδύνου εντός μιας επιχείρησης θα αυξηθεί κατά μέσο όρο 13% κατά την επόμενη δεκαετία. Μακροχρόνιες διαδρομές σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνουν, χωρίς περιορισμό, τον επικεφαλής του κινδύνου, τον επικεφαλής οικονομικών λειτουργών, τους διαχειριστές κινδύνου και ως επικεφαλής της διαχείρισης κινδύνων σε τράπεζες και επενδυτικές τράπεζες, χρηματιστήρια, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, αμοιβαία κεφάλαια, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες ιδιωτικών συμμετοχών, μεγάλες εταιρείες, οργανισμούς αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας και ρυθμιστικές αρχές.

Ιδρύματα στην Οικονομετρία και την Empirical Finance

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην αυστηρή εκπαίδευση σε θέματα εμπειρικής χρηματοδότησης, ποσοτικών μεθόδων, οικονομικής οικονομετρίας, ανάλυσης δεδομένων και διαχείρισης κινδύνου. Οι σπουδαστές δίνουν ένα σταθερό υπόβαθρο στην οικονομετρική μοντελοποίηση και την εμπειρική χρηματοδότηση. Το πρόγραμμα αυτό ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για αποφοίτους που είναι σε θέση να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν οικονομικά μοντέλα και να καινοτομήσουν και να βελτιώσουν τις τρέχουσες εμπειρικές μεθόδους χρησιμοποιώντας δομημένα και μη δομημένα δεδομένα.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από τέσσερα μαθήματα πυρήνα, οκτώ μαθήματα επιλογής 4 μονάδων και ένα τετράγωνο τετραγωνικό. Υπάρχει επίσης ένας υποχρεωτικός προσχεδιασμένος προσανατολισμός περίπου 2 εβδομάδες πριν από το τρίμηνο πτώσης.

Το πρόγραμμα σπουδών αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τέσσερα διαδοχικά τρίμηνα, το οποίο είναι ένα ολόκληρο έτος συμπεριλαμβανομένου του καλοκαιριού.

Απαιτούμενα βασικά μαθήματα

Μαθήματα επιλογής

Master of Finance φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσει 32 μονάδες των προσφερομένων μαθήματα επιλογής, συμπεριλαμβανομένων των μαθημάτων στην επαγγελματική ανάπτυξη. Μεταξύ δυνητικών επιλογών:

Επαγγελματική ανάπτυξη

Master of Finance φοιτητές ολοκλήρωση των μαθημάτων με επίκεντρο την επαγγελματική ανάπτυξη.

Capstone

Το Master of Finance είναι ένα μάθημα βασισμένο σε προγράμματα. οι φοιτητές ολοκληρώνουν ένα έργο που αποδεικνύει την εφαρμογή της μάθησης από το Master of Finance σε ένα έργο ή μια πρωτοβουλία διαχείρισης χρηματοοικονομικών δεδομένων ή κινδύνου.

Ως φοιτητής, θα επιλέξετε την περιοχή εστίασης για το σχέδιό σας, επιτρέποντάς σας να εμβαθύνετε σε ένα θέμα ή ένα πρόβλημα ενδιαφέροντος και να επιδείξετε τις ικανότητες και τις γνώσεις σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα έργο από τη δική σας εμπειρία ή το χώρο εργασίας σας ή μπορεί να επικεντρωθεί σε μια περιοχή όπου σας ενδιαφέρει να οικοδομήσουμε μια σταδιοδρομία μετά την αποφοίτηση. Μπορείτε να εργαστείτε με μια ομάδα συναδέλφων ή μεμονωμένα.

Θα αναπτύξετε την πρότασή σας για το πρόγραμμα Applied Finance κατά το τρίτο τρίμηνο του προγράμματος, καθορίζοντας την ερώτηση που θέλετε να απαντήσετε, τα δεδομένα και τη μεθοδολογία που θα χρησιμοποιήσετε και τι περιμένετε να μάθετε από το πρόγραμμα. Η διαβούλευση με τη σχολή είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας και εξασφαλίζει ότι το Πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Χρηματοδότησης είναι μια εξαιρετική μαθησιακή εμπειρία.

Αν ένας φοιτητής δεν έχει θέμα σχετικού ή κατάλληλου πεδίου εφαρμογής, θα δοθούν πιθανά σχέδια προς εξέταση.

Εάν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Rady School of Management

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποRady School of Management »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
12 - 15 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
59,904 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη

Advice for Master of Finance Students

Rady Master of Finance Program Overview