Master of Professional Λογιστικής και Οικονομικών

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ένα είδος

Συμμετοχή στο πρόγραμμα μόνο του πλοιάρχου στη Νέα Ζηλανδία που εγκρίθηκε από τους Chartered Financial Analysts (CFA). Το Master of Professional Accountancy και Finance είναι το μόνο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νέα Ζηλανδία που συνδυάζει τις βασικές επιχειρηματικές πειθαρχίες της λογιστικής και της χρηματοδότησης.

Το Master of Professional Accountancy and Finance (MPAF) είναι το μοναδικό δίπλωμα Master στη Νέα Ζηλανδία που εγκρίθηκε από την CFA (Chartered Financial Analysts). Το Πανεπιστήμιο Massey είναι ένα από τα 130 πανεπιστήμια-εταίρους σε όλο τον κόσμο για να έχει μια συμφωνία συνεργασίας με την CFA.

Ανυψώστε την καριέρα σας

Το Master of Professional Accountancy και Finance δείχνει μια δέσμευση για την απόκτηση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων που αναζητούν οι δυνητικοί εργοδότες. Θα βασιστεί στην προηγούμενη μελέτη σας ή / και στην πρακτική επαγγελματική εμπειρία για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια άριστη κατανόηση των λογιστικών και χρηματοοικονομικών αρχών και των πρακτικών εφαρμογών. Είναι το μόνο κύριο δίπλωμα όπου η μελέτη σας καλύπτει και τους δύο αυτούς κλάδους.

Είτε προέρχεστε είτε όχι από ένα υπόβαθρο λογιστικής και οικονομικών, το MPAF θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας για να σας βοηθήσουμε να μετακινηθείτε σε πιο υψηλόβαθμους ρόλους.

Σχετικά με τους εργοδότες

Η συμφωνία συνεργασίας μας με την CFA σημαίνει ότι το πρόγραμμα MPAF καλύπτει το 75% των μαθησιακών αποτελεσμάτων του προγράμματος σπουδών που κρίνονται απαραίτητα από τον οργανισμό. Αυτά έχουν αναπτυχθεί από τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία, που σημαίνει ότι η εκμάθησή σας είναι σχετική και ευθυγραμμισμένη με ό, τι απαιτεί η βιομηχανία. Η κατανόηση της λογιστικής και της χρηματοδότησης είναι ιδιαίτερα περιζήτητη από τους πιθανούς εργοδότες και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την καριέρα σας.

Μια διεθνής τάξη σχολή επιχειρήσεων

Το Massey Business School είναι μία από τις κορυφαίες και μεγαλύτερες σχολές επιχειρήσεων της χώρας - κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων δύο τοις εκατό των σχολών επιχειρήσεων παγκοσμίως και είναι διαπιστευμένο από το AACSB.

Η Σχολή Λογιστικής μας έχει πιστοποίηση από εθνικά και διεθνή επαγγελματικά ιδρύματα, όπως το Chartered Institute of Accountants Management και το Association of Chartered Certified Accountants (UK).

Το λογιστικό και χρηματοοικονομικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Massey κατατάσσεται στα 150 πανεπιστήμια του κόσμου με κατατάξεις QS (Quacquarelli Symonds) και οι επιχειρηματικές και διοικητικές μελέτες μας κατατάσσονται στα κορυφαία 200. Βρισκόμαστε επίσης στα κορυφαία 150 πανεπιστήμια παγκοσμίως για διοίκηση επιχειρήσεων και προγράμματα χρηματοδότησης από την παγκόσμια κατάταξη των ακαδημαϊκών αντικειμένων της ShanghaiRanking.

Οι καθηγητές μας ερευνούν ενεργά, φέρνοντας τις σπουδαιότερες εξελίξεις στη λογιστική θεωρία και πρακτική στη μελέτη σας.

Μελέτη που ταιριάζει γύρω από τη ζωή σας

Το μοναδικά ευρύ φάσμα των τρόπων μελέτης μας σημαίνει ότι μπορείτε να χωρέσετε τη μελέτη σας γύρω από τη ζωή σας. Μπορείτε να σπουδάσετε για αυτό το προσόν στην πανεπιστημιούπολη του Auckland, μέσω μαθήματα μπλοκ. Ή μπορείτε να μελετήσετε από απόσταση, από όπου και αν βρίσκεστε, όποτε σας βολεύει. Η Massey διαθέτει τα μεγαλύτερα και μακρύτερα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στη Νέα Ζηλανδία, δίνοντάς σας πρόσβαση στην τεχνογνωσία μας και σε εργαλεία παγκόσμιας εμβέλειας.

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα

Εκτός από την αναγνώρισή της από τον οργανισμό Chartered Financial Analysts, το MPAF είναι διαπιστευμένο και πληροί τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Αυστραλίας (CAANZ), της CPA Australia και της ACCA.

Γιατί μεταπτυχιακές σπουδές;

Η μεταπτυχιακή μελέτη είναι σκληρή δουλειά αλλά εξαιρετικά επιβράβευση και ενδυνάμωση. Ο φόρτος εργασίας του Master of Professional Accountancy and Finance αναπαράγει το περιβάλλον υψηλής πίεσης των ανώτερων ρόλων στο χώρο εργασίας και της έρευνας υψηλού επιπέδου. Οι ειδικοί μας είναι εκεί για να καθοδηγήσουν, αλλά αν έχετε προέλθει από προπτυχιακές σπουδές, θα διαπιστώσετε ότι η μεταπτυχιακή μελέτη απαιτεί πιο εμπεριστατωμένη και ανεξάρτητη μελέτη.

Όχι μόνο περισσότερο από το ίδιο

Η μεταπτυχιακή μελέτη δεν είναι απλώς «περισσότερο από την ίδια» προπτυχιακή μελέτη. Σας μεταφέρει σε ένα νέο επίπεδο γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης, ειδικά στον σχεδιασμό και την ανάληψη έρευνας.

Μαρτυρίες

Φλόρα Γουάνγκ
Master of Professional Λογιστική και Οικονομικών
Audit Νέα Ζηλανδία - Ελεγκτής

"Είμαι σίγουρα σίγουρος ότι το MPAF έθεσε πολύ σταθερά θεμέλια για να μπορέσω να εισέλθω στο εργατικό δυναμικό ..."

"Είχα ολοκληρώσει το Master of Professional Accountancy and Finance (MPAF) το 2015 και άρχισα αμέσως με τον μεταπτυχιακό του τίτλο στην Audit New Zealand. Είμαι βέβαιος ότι το MPAF έθεσε πολύ καλά βάσεις για να μπορέσω να εισέλθω στο εργατικό δυναμικό. που κέρδισα από τη μελέτη μου δεν ήταν απλώς η εκτεταμένη γνώση αλλά και οι μαλακές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες Τα πράγματα που έμαθα από αυτά τα δύο χρόνια με έδωσαν πραγματικά καλή θέση στο έργο μου Έχω ολοκληρώσει και τις τέσσερις τεχνικές ενότητες του CAANZ σε αυτό το στάδιο και θέλω να είμαι ειδικευμένος σε ένα χρόνο. "

Αντρέα Λι
Master of Professional Λογιστική και Οικονομικών
NASDAQ - Λογιστής

"Έχω μια προσφορά εργασίας μόνο δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου μου MPAF ..."

"Ως φοιτητής πρώτου έτους στο Πανεπιστήμιο Massey, ένιωθα πολύ εντυπωσιασμένος από την πολιτιστική ατμόσφαιρα και την ιστορική σημασία του και με ενθουσίασε ότι έχω την ευκαιρία να ολοκληρώσω το πρόγραμμα MPAF της Massey με την τεχνολογία πρώτης τάξης και τους πολύ έμπειρους καθηγητές. , είχα ευκαιρίες να συζητήσω ακαδημαϊκά ερωτήματα με συναδέλφους από διαφορετικές εθνικότητες, να λάβω απαντήσεις από έμπειρους καθηγητές, να αφιερώσω χρόνο σε αναφορές έρευνας που ήταν ρεαλιστικές και να βιώσω ερωτήσεις για εξετάσεις όπου θα μπορούσα να εφαρμόσω ακαδημαϊκές γνώσεις καθώς και πραγματική εμπειρία στον κόσμο. Το MPAF στο Massey είναι ένα πολύ δημοφιλές πτυχίο στη Νέα Ζηλανδία και προσελκύει διεθνείς φοιτητές από όλο τον κόσμο Έχω μια προσφορά εργασίας μόνο δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου MPAF μου Τώρα εργάζομαι σε μια εισηγμένη εταιρεία NASDAQ σε μια ομάδα πιστεύω ότι οποιοσδήποτε φοιτητής που επιλέγει το πρόγραμμα MPAF θα απολαύσει πολύ σπουδές στο Πανεπιστήμιο Massey. "

Καριέρα

Επιδίωξη από τους εργοδότες

Οι διεθνείς τάσεις είναι για τους εργοδότες να ανταμείβουν καλά τις μεταπτυχιακές σπουδές, ειδικά στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Οι δεξιότητες που μαθαίνετε αναγνωρίζονται ολοένα και περισσότερο ως ξεχωριστές από άλλους πιθανούς υπαλλήλους.Κερδίζω περισσότερα

Μια έκθεση του Υπουργείου Παιδείας διαπίστωσε ότι:

  • Τα κέρδη και τα ποσοστά απασχόλησης αυξάνονται με το επίπεδο των προσόντων που έχουν συμπληρωθεί
  • Πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή τους, οι περισσότεροι νέοι εγχώριοι πτυχιούχοι κερδίζουν πάνω από τα εθνικά μεσαία κέρδη
  • Οι νέοι μεταπτυχιακοί μάστερ κερδίζουν το 86% περισσότερο από τον εθνικό διάμεσο
  • Οι καλές σταδιοδρομίες συνδέονται με την καλύτερη υγεία, την καλύτερη ευημερία και τις πιο ικανοποιητικές ζωές

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... περαιτέρω

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Διαβάστε Λιγότερα
Palmerston North , Ώκλαντ , Wellington + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη