Master of Science "Εξυγίανση Πολυμερών και Σύνθετων Προϊόντων"

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Master of Science "Εξυγίανση Πολυμερών και Σύνθετων Προϊόντων"

Στο πρόγραμμα "Βελτίωση Πολυμερών και Σύνθετων Προϊόντων", το οποίο είναι μοναδικό παγκοσμίως, θα αποκτήσετε συστηματικά τεχνική εμπειρία και θα αναπτύξετε τις προσωπικές σας ικανότητες. Θα γίνετε πλήρως εξειδικευμένοι και καλά προετοιμασμένοι για να προσαρμοστούν στις διάφορες απαιτήσεις που θα συναντήσετε στη μελλοντική καριέρα σας.

Διαλέξεις, σεμινάρια, πρακτική εξάσκηση και εκδρομές θα σας δώσουν μια σταθερή γνώση των τεχνικών διαδικασιών, των προηγμένων επιστημών αλλά και των οικονομικών πτυχών. Ορισμένα καθήκοντα μπορούν να επιλυθούν μέσω ομαδικής εργασίας, που συνεργάζονται μαζί με τους συναδέλφους σας.

Αυτό το πρόγραμμα Master καλύπτει τρία εξάμηνα και μπορεί να ξεκινήσει δύο φορές το χρόνο - το χειμερινό εξάμηνο και το θερινό εξάμηνο. Συνολικά, πρέπει να συγκεντρωθούν 90 μονάδες πίστωσης. Εκτός από τα 210 πιστωτικά σημεία που επιτυγχάνονται από ένα πρόγραμμα πτυχίου Bachelor με επτά εξάμηνα, μπορούν να επιτευχθούν συνολικά 300 βαθμοί, οι οποίοι, με τη σειρά τους, είναι κατάλληλοι για μεταπτυχιακό δίπλωμα Master για Ph.D. προγράμματα.

Είναι δυνατό για αποφοίτους Bachelor, οι οποίοι απέκτησαν μόνο 180 βαθμούς από ένα εξάμηνο μαθήματος σπουδών, να αποκτήσουν επιπλέον 30 βαθμούς μέσω πρόσθετων ενοτήτων.

Μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τις σπουδές σας με τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις επιλέγοντας μεταξύ δύο κατευθύνσεων εξειδίκευσης:

  • Μηχανική
  • Ερευνα

Στην κατεύθυνση "Μηχανική", πρέπει να επιλέξετε έξι επιλεγμένες μονάδες εκτός από έξι υποχρεωτικές ενότητες.

Στην "έρευνα" -διεύθυνση, πρέπει να εκτελέσετε μια ερευνητική διατριβή όπου μπορείτε να ορίσετε το δικό σας ερευνητικό θέμα. Επιπλέον, πρέπει να επιλέξετε δύο μαθήματα επιλογής εκτός από έξι υποχρεωτικές ενότητες.

Μετά την ολοκλήρωση της διατριβής του Δασκάλου στο τρίτο εξάμηνο, θα λάβετε το πτυχίο «Master of Science» που σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε Ph.D. πρόγραμμα.

Απαιτήσεις εισδοχής

  1. Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή δίπλωμα μηχανικής ή φυσικών επιστημών ή ισοδύναμο προσόν (210 Ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς ακαδημαϊκών μονάδων - ECTS-, σε περίπτωση 180 ECTS είναι δυνατή μια πύλη). Ο τελικός βαθμός του πτυχίου θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος από τον μέσο όρο ("2,5" ή καλύτερα σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα).
  2. Εάν το αγγλικό δεν είναι μητρική γλώσσα: Επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας με TOEFL (ελάχιστη βαθμολογία 87 βαθμοί) TOEIC (ελάχιστη βαθμολογία 785 βαθμοί), IELTS (ελάχιστο 5,0) ή ισοδύναμο.
  3. Εάν η γερμανική δεν είναι μητρική γλώσσα: Απόδειξη γλωσσικών δεξιοτήτων (B1 για την αίτηση).

Επισκόπηση μονάδων

Υποχρεωτικές ενότητες

SWS = Εξάμηνο (ώρες εβδομαδιαίως)

Επεξηγήσεις και διευθύνσεις

Ο δρόμος RPCP

Αυτό το πρόγραμμα Master είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Όλες οι διαλέξεις (εκτός από μία μαθήματα επιλογής) θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά. Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερις διαφορετικές ομάδες δομοστοιχείων:

  1. Γενικές αρχές - Μηχανική
  2. Μηχανική εξειδίκευση
  3. Εξειδίκευση στην έρευνα
  4. Διδακτορική Διατριβή

Οι πρώτες τρεις ομάδες ομάδων αποτελούνται από διαλέξεις και φέρουν 30 μονάδες πίστωσης η κάθε μία. Η ομάδα "Διδακτορική Διατριβή" (διάρκειας έξι μηνών) περιλαμβάνει την ίδια τη διατριβή του Διδάκτορα και μια συζήτηση σχετικά με το περιεχόμενο της διατριβής με παρουσίαση αφίσας. Συνολικά, πρέπει να συγκεντρωθούν 90 μονάδες πίστωσης. Προστίθενται στα 210 πιστωτικά σημεία που επιτυγχάνονται από ένα πρόγραμμα πτυχίου Bachelor με επτά εξάμηνα, μπορούν να επιτευχθούν συνολικά 300 βαθμοί, οι οποίοι, με τη σειρά τους, είναι κατάλληλοι για μεταπτυχιακούς φοιτητές για Διδακτορικό Δίπλωμα. προγράμματα. Αυτό το πρόγραμμα Master μπορεί να ξεκινήσει δύο φορές το χρόνο. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στη διεύθυνση www.uni-assist.de. Οι προθεσμίες είναι 15 Νοεμβρίου για έναρξη κατά τη θερινή περίοδο και 31 Μαΐου για το χειμώνα. Δεν υπάρχουν δίδακτρα. Ένα τέλος διοίκησης περίπου 240 € καταβάλλεται κάθε εξάμηνο. Το αναγνωριστικό σπουδαστή επιτρέπει στους μαθητές να χρησιμοποιούν δωρεάν τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία και τρένα) σε μεγάλη απόσταση μέχρι 100 km γύρω από τον Pirmasens.
Συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τις ενότητες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.hs-kl.de. Πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισδοχής, τις αιτήσεις και την εγγραφή είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.hs-kl.de/angewandte-logistik-und-polymerwissenschaften/studiengaenge/product-refinement/.

Στοιχεία επικοινωνίας

Hochschule Kaiserslautern | Campus Pirmasens,
Fachbereich Angewandte Logistik- und Polymerwissenschaften,
Carl-Schurz-Str. 10-16 | 66953 Pirmasens
Εφαρμογές: Γραφείο μελέτης, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: studsek-ps@hs-kl.de
Πρέπει να απευθυνθείτε σε ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα της μελέτης RPCP
Ο καθηγητής Dr. Jens Schuster
Τηλ .: 49 631 3724 7049 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: jens.schuster@hs-kl.de

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Hochschule Kaiserslautern – University of Applied Sciences is a modern university for applied sciences and design. Around 6000 students and 160 full-time professors learn, teach and perform research w ... περαιτέρω

Hochschule Kaiserslautern – University of Applied Sciences is a modern university for applied sciences and design. Around 6000 students and 160 full-time professors learn, teach and perform research within five departments on campuses in Kaiserslautern, Pirmasens and Zweibrücken. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη