Master of Science στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά - Post LIU

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με

Το 37-πιστωτικό Master of Science πρόγραμμα σπουδών στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά προσφέρει εξειδίκευση είτε στα κλασικά Μαθηματικά ή Μαθηματικά Πληροφορικής. Τα Κλασικά Μαθηματικά επικεντρώνονται στα θεμέλια της σύγχρονης μαθηματικής θεωρίας, καλύπτοντας τη γραμμική άλγεβρα, τις αριθμητικές μεθόδους και την πολύπλοκη ανάλυση. Τα Μαθηματικά Πληροφορικής συνδυάζουν τα πεδία των μαθηματικών και της τεχνολογίας μέσω μαθημάτων όπως η λογική και η πληροφορία, οι εφαρμογές της ανάλυσης, ο γραμμικός προγραμματισμός και οι στατιστικές. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν μια διατριβή ή να προετοιμάσουν ένα θέμα στα μαθηματικά και να παραδώσουν μια διάλεξη για το θέμα αυτό.

Τα μέλη ΔΕΠ στο Τμήμα Μαθηματικών είναι ειδικοί σε τομείς όπως τοπολογικές ομάδες, θεωρία πιθανοτήτων, διαφορική γεωμετρία, θεωρία αριθμών, δυναμικά συστήματα και γραφικά υπολογιστών, πραγματική ανάλυση, αριθμητική ανάλυση, αφηρημένη άλγεβρα, συνδυαστική και ιστορία των μαθηματικών.

Πολλοί από τους πτυχιούχους μας πήγαν για να λάβουν διδακτορικά από διάσημα ιδρύματα. Οι μεταπτυχιακοί μεταπτυχιακοί τίτλοι της LIU είναι επίσης κατάλληλοι για την ανταμοιβή θέσεων στην αναλογιστική επιστήμη, την ασφάλιση, τη χρηματοδότηση, τη μηχανική, την κατασκευή και την εκπαίδευση.

Πιστοποιήσεις

Όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο LIU Post καταχωρούνται στο Τμήμα Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και είναι διαπιστευμένα από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ένωσης Κολλεγίων και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Μέσων Κρατών. Εκτός από ολόκληρο το Πανεπιστήμιο, διάφορα άλλα ακαδημαϊκά προγράμματα στο Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών είναι ειδικά διαπιστευμένα από επαγγελματικές οργανώσεις, υποδηλώνοντας ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα εκπαιδευτικής ποιότητας, όπως καθορίζονται από τους ηγέτες στον τομέα.

Οι οργανισμοί που πιστοποιούν επαγγελματικά τα προγράμματα LIU Post College των Φιλελεύθερων Τεχνών και Επιστημών αναφέρονται παρακάτω.

Αμερικάνικη Ομοσπονδία Ψυχολογίας

Το Διδακτορικό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας στο LIU Post προσφέρει πτυχίο Ιατρού Ψυχολογίας (Psy.D.) και έχει ως βασικό σκοπό την εκπαίδευση κλινικών ψυχολόγων διδακτορικού επιπέδου που θα εφαρμόσουν τις τρέχουσες δεξιότητες γνώσης και πρακτικής για την πρόληψη και την ανακούφιση των ψυχολογικών προβλημάτων. Το πρόγραμμα έχει επίσης δεσμευτεί να εκπαιδεύει τους φοιτητές που θα παρέχουν υπηρεσίες σε δημόσιους χώρους σε παραδοσιακά ανεπαρκείς ομάδες και παρέχει σε κάθε σπουδαστή ειδικές ικανότητες σε έναν από τους τρεις τομείς: οικογενειακή βία, αναπτυξιακές αναπηρίες ή σοβαρή και επίμονη ψυχική ασθένεια. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης στους αποφοίτους του κλινική και θεωρητική κατάρτιση σε δύο βασικούς προσανατολισμούς - γνωστικές-συμπεριφορικές και ψυχαναλυτικές. Το Διδακτορικό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας είναι πλήρως διαπιστευμένο από την Αμερικανική Ψυχολογική Εταιρεία. Το πρόγραμμα είναι επίσης καταχωρημένο από το Υπουργείο Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και απαριθμείται από τον Σύνδεσμο Κρατικών και Επαρχιακών Συμβουλίων Ψυχολογίας και το Εθνικό Μητρώο Παροχέων Υπηρεσιών Υγείας στην Ψυχολογία ως ένα θεσμικό όργανο που προσφέρει ένα διδακτορικό πρόγραμμα στην Ψυχολογία. Το πρόγραμμα βασίζεται στο μοντέλο κλινικής κατάρτισης επαγγελματία-μελετητή.

Συμβούλιο διαπίστευσης γενετικής συμβουλευτικής

Το Κολλέγιο των Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών του LIU Post ήταν ένα από τα πρώτα κολέγια στη Νέα Υόρκη και ένα από τα λίγα κολέγια και πανεπιστήμια της χώρας για να προσφέρει πτυχίο Master of Science στη Γενετική Συμβουλευτική. Το πρόγραμμα αυτό είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Γενετικής Συμβουλευτικής, το οποίο καθορίζει τα πρότυπα ικανότητας για την κλινική πρακτική μέσω της διαπίστευσης των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στη γενετική συμβουλευτική και προάγει το ρόλο των γενετικών συμβούλων στην υγειονομική περίθαλψη μέσω της πιστοποίησης και της επαναπιστοποίησης ειδικευμένων επαγγελματιών. Το Πρόγραμμα γενετικής συμβουλευτικής LIU Post είναι ένα από τα 36 προγράμματα σε όλη την Αμερική και τον Καναδά που είναι διαπιστευμένα από το ACGC.

Πίνακας Πιστοποίησης Αναλυτών Συμπεριφοράς

Καθώς η κοινωνία διαφωνεί με διαρκώς αυξανόμενες διαγνώσεις αναπτυξιακών αναπηριών όπως ο αυτισμός, η εφαρμοσμένη ανάλυση συμπεριφοράς έχει καταστεί ζωτικό εργαλείο αξιολόγησης και θεραπείας. Η πιστοποίηση στην ανάλυση της εφαρμοσμένης συμπεριφοράς οδηγεί σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας σε έναν αναπτυσσόμενο τομέα που προσφέρει μεγάλες υποσχέσεις σε παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και σε άτομα με άλλες αναπτυξιακές αναπηρίες ή καταστάσεις.

Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το προηγμένο πιστοποιητικό πτυχίου Advanced Degree in Applied Behavior Analysis του College of Liberal Arts and Sciences μπορούν να συμμετάσχουν στην εξέταση για το Πιστοποιητικό Συμπεριφοράς Πιστοποιητικού Συμπεριφοράς που διαχειρίζεται το Συμβούλιο Πιστοποίησης Αναλυτών Συμπεριφοράς. Επιπλέον, το Κολλέγιο Φιλελευθέρων Τεχνών και Επιστημών προσφέρει ένα κοινό πρόγραμμα με την Σχολή Παιδαγωγικής, η οποία ικανοποιεί τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την πιστοποίηση της εφαρμοσμένης ανάλυσης συμπεριφοράς για τους φοιτητές στο Master of Science στο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι σπουδαστές που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα CASE (Συγκέντρωση στο αυτισμό και την ειδική εκπαίδευση) μπορούν να ολοκληρώσουν τις απαιτήσεις για το προηγμένο πιστοποιητικό στην ανάλυση εφαρμοσμένης συμπεριφοράς, λαμβάνοντας Ψυχολογία 607, 651 και 657.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... περαιτέρω

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Διαβάστε Λιγότερα
Νέα Υόρκη , Brookville + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη