Master of Science στην Επιχειρηματική Ευφυΐα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στον επαγγελματία με βάση δεδομένα

Για πάνω από μια δεκαετία, Master of Science του Αγίου Ιωσήφ στην Επιχειρηματική Ευφυΐα

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα STEM προετοιμάζει τους επαγγελματίες του 21ου αιώνα για να οδηγήσουν τις οργανωτικές επιδόσεις σε όλες τις λειτουργικές περιοχές, χρησιμοποιώντας δεδομένα για την ανάπτυξη νέων ευκαιριών, για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, να προσδιορίσουν αποτελεσματικές στρατηγικές και να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων.

Οι απόφοιτοι του ΚΜ στην Επιχειρηματική Ευφυΐα

Γιατί να κερδίσετε το Master's Business Intelligence

- Σχετικοί και εφαρμόσιμοι ακαδημαϊκοί

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας, των ποσοτικών δεξιοτήτων και των αναλυτικών στοιχείων σε ένα σχετικό επιχειρηματικό πλαίσιο, το πρόγραμμα αυτό παρέχει τα θεμέλια που χρειάζεστε για την αποτελεσματική απόσπαση και αξιολόγηση των δεδομένων για σκοπούς λήψης αποφάσεων. Αυτή η τεχνογνωσία σας επιτρέπει να διακρίνετε τον εαυτό σας στον εξελισσόμενο τομέα της επιχειρηματικής ανάλυσης και να αναπτύξετε σε βάθος γνώση, καθώς και κρίσιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

- Επιτάχυνση της επαγγελματικής σας ανάπτυξης

Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από ένα από τα λίγα προγράμματα επιχειρηματικής πληροφόρησης και ανάλυσης που διδάσκονται σε ένα επιχειρησιακό πλαίσιο ορίζουν τους σπουδαστές του Πανεπιστημίου του Αγίου Ιωσήφ εκτός από τους συνομηλίκους τους, καθώς αναπτύσσουν τις δεξιότητες που επιζητούνται περισσότερο από ανώτερα στελέχη σε αυτό το περιβάλλον δεδομένων.

- Επαγγελματική ανάπτυξη

Το δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Saint Joseph's είναι ιδιαίτερα ισχυρό με πάνω από 67.000 γεράκια σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλοι οι φοιτητές και οι απόφοιτοι έχουν πρόσβαση σε όλη τη ζωή στο Κέντρο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ολοκληρώσετε την αίτησή σας: - Έντυπο ηλεκτρονικής αίτησης - 35,00 € μη επιστρεπτέα αμοιβή αίτησης - Δύο συστατικές επιστολές - Προσωπική δήλωση - Βιογραφικό σημείωμα - Επίσημες μεταγραφές όλων των μαθημάτων από κάθε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό σχολείο που παρακολούθησαν. Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο απολυτηρίου από διαπιστευμένο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο. - Επίσημες βαθμολογίες δοκιμών. Το MSBIA απαιτεί πρόγραμμα βαθμολογίας GRE ή GMAT. Ωστόσο, οι υποψήφιοι που έχουν πτυχίο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε επιχειρήσεις ή σε ποσοτικό επίπεδο μπορούν να παραιτηθούν από την απαίτηση αυτή. Επίσης, ορισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις είναι επιλέξιμες για εξαίρεση GRE / GMAT. Ο κωδικός GRE είναι 2801 και ο κώδικας GMAT είναι WL8-WS-66. Οι υποψήφιοι που έχουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιχείρηση ή στη μηχανική από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο είναι επιλέξιμοι να παραιτηθούν από το GMAT ή το GRE.

Διεθνείς φοιτητές

Αυτό το πρόγραμμα ορίζεται ως STEM. Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ιωσήφ θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου για την Εαρινή Εισδοχή και στις 15 Ιουνίου για την είσοδο στο φθινό Εκτός από τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω, οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει επίσης: - Να παρέχουν επίσημες βαθμολογίες της Δοκιμασίας Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Ο κωδικός TOEFL του Πανεπιστημίου του Αγίου Ιωσήφ είναι 2801. Η απαίτηση αυτή απαλλάσσεται για υποψηφίους που αποφοίτησαν από προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες ή εργάστηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για τουλάχιστον πέντε έτη. Οι εξετάσεις IELTS και Pearson για τα αγγλικά είναι επίσης αποδεκτές. - Να αποδείξει την ικανότητα να πληρώσει τα έξοδα εκπαίδευσης από μια τράπεζα και μια ένορκη βεβαίωση οικονομικής υποστήριξης

Περαιτέρω πληροφορίες

Επικοινωνήστε με την υπεύθυνη εισαγωγής μας, Christine Anderson, στο sjums@sju.edu ή στο 610-660-1690 για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία εφαρμογής και το πρόγραμμα.

Τελευταία ενημέρωση Φεβρ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands kno ... περαιτέρω

For 160 years, Saint Joseph’s University has advanced the professional and personal ambitions of men and women by providing a rigorous Jesuit education – one that demands high achievement, expands knowledge, deepens understanding, stresses effective reasoning and communication, develops moral and spiritual character, and imparts enduring pride. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

FAQ

Άλλη