Master of Science στην Πληροφορική και Πληροφοριακά Συστήματα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τι ορίζει την επιστήμη υπολογιστών του UM-Flint

Το Master of Science (MS) στο πρόγραμμα Επιστήμη Υπολογιστών και Πληροφοριακών Συστημάτων προσφέρει συγκεντρώσεις στην Επιστήμη Υπολογιστών ή Πληροφοριακά Συστήματα, καθώς και ένα προπαρασκευαστικό Fast Track για όσους δεν έχουν ιστορία πληροφορικής. Σας προετοιμάζει να εισέλθετε και να υπερέχετε σε μια σταδιοδρομία ως διαχειριστής, αναλυτής, σχεδιαστής, προγραμματιστής ή προγραμματιστής κορυφαίες τεχνολογικές ομάδες.

Ευέλικτη μορφή

Είτε ζείτε μακριά από την πανεπιστημιούπολη είτε κοντά, το MS in Πληροφορικής και Πληροφοριακών Συστημάτων έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει τη ζωή και τους στόχους σας. Η τάξη Cyber σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμπειρία εκμάθησης σας. Επωφεληθείτε από την ευκολία της απευθείας απομακρυσμένης μάθησης, της αλληλεπίδρασης πρόσωπο με πρόσωπο της τάξης ή από συνδυασμό των δύο. Η προσέγγισή μας επαναπροσδιορίζει την παραδοσιακή εμπειρία της αίθουσας διδασκαλίας με την απρόσκοπτη ανάμειξη της διδασκαλίας στην τάξη και της διαδικτυακής μάθησης.

Η τάξη Cyber

Γίνετε βυθισμένοι στις διαλέξεις που καταγράφηκαν στην μοναδική εμπειρία μας στο cyber classroom μέσω ενός προηγμένου ρομποτικού συστήματος εγγραφής ήχου-βίντεο. Το σύστημα επεξεργάζεται πολλές κάμερες, μικρόφωνα και ψηφιακές συσκευές εισόδου, όπως ψηφιακούς λευκούς πίνακες και κάμερες εγγράφων, με έξυπνο αυτόνομο σύστημα εγγραφής για να καταγράφουν τα πάντα με σαφήνεια. Ως φοιτητής σε απευθείας σύνδεση, θα μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με την σχολή μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος διαχείρισης περιεχομένου BlackBoard®. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναπαραγωγής κατά παραγγελία, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις όσες φορές χρειάζεται για να κατανοήσετε τις έννοιες.

Πιστοποιητικό σπουδαστών

Ακούστε τι λέει ένας από τους μαθητές μας για το πρόγραμμα:

Επιλογές Συγκέντρωσης

Συγκέντρωση επιστημών πληροφορικής - Αυτό το αυστηρό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει σε βάθος, state-of-the-art γνώση των κρίσιμων τεχνολογιών που σχετίζονται με τον υπολογιστή. Το μάθημα βιώνει τους μαθητές σε πολλαπλούς κλάδους της επιστήμης των υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των αλγορίθμων, της αρχιτεκτονικής, της τεχνητής νοημοσύνης, των βάσεων δεδομένων και της δικτύωσης.

Συγκέντρωση Πληροφοριακών Συστημάτων - Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα προσφέρει δύο κομμάτια: Συστήματα Πληροφοριών Επιχειρήσεων και Συστήματα Πληροφοριών Υγείας. Επιλέξτε το κομμάτι που υποστηρίζει τους επαγγελματικούς στόχους και τα ενδιαφέροντά σας για να αποκτήσετε εξειδικευμένη κατάρτιση που είναι απαραίτητη για τον τομέα σταδιοδρομίας σας. Εκείνοι που επιδιώκουν να παρακολουθήσουν το Business Information Systems μπορούν να συμπληρώσουν μαθήματα τεχνολογίας με επιχειρηματικά μαθήματα όπως η Λογιστική, η Οικονομική των Επιχειρήσεων, η Επιχειρηματικότητα, η Παγκόσμια Διαχείριση και η Ποσοτική Ανάλυση. Εκείνοι που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα Health Information Systems μπορούν να ολοκληρώσουν συμπληρωματικά μαθήματα στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση, στη Διοίκηση και στην Πολιτική Υγείας και σε Νομικά Θέματα για να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στη μάθηση.

Διπλοί βαθμοί

Οι φοιτητές στο πρόγραμμα διπλού πτυχίου έχουν την επιλογή να ολοκληρώσουν δύο βαθμούς: ένα Master of Science (MS) στην Πληροφορική και Πληροφοριακά Συστήματα με συγκέντρωση στα Πληροφοριακά Συστήματα και ένα Master of Business Administration (MBA) με συγκέντρωση στα Πληροφοριακά Συστήματα Υπολογιστών. Περισσότερες πληροφορίες για το πτυχίο είναι διαθέσιμες εδώ.

Πραγματική εμπειρία στον κόσμο

Θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις γνώσεις που κερδίζετε στην τάξη και την έρευνα στην τεχνολογία της UM-Flint μέσω σημαντικών τεχνολογικών έργων με πραγματικές εφαρμογές. Η εστίαση του προγράμματος στην εργασία σχεδίου με βάση την ομάδα σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις συνεργατικές δεξιότητες που απαιτούνται για να είστε αποτελεσματικό μέλος της ομάδας και ηγέτης.

Γρήγορη επιλογή

Διαθέσιμο για φοιτητές χωρίς προπτυχιακό τίτλο στην επιστήμη των υπολογιστών ή σε σχετικό τομέα, αυτή η επιλογή αποτελείται συνήθως από πέντε μαθήματα που εστιάζονται στις βασικές ικανότητες δικτύωσης, αρχιτεκτονικής, αλγορίθμων και βάσεων δεδομένων. Εκείνοι που διαθέτουν προπτυχιακό πτυχίο σε μια φιλελεύθερη τέχνη ή επιχειρηματικό τομέα μπορεί να υποχρεωθούν να λάβουν κάποια επιπλέον μαθήματα μαθηματικών και προγραμματισμού. Όλα τα προ-απαιτούμενα μαθήματα ταχείας παρακολούθησης διδάσκονται με τη μορφή του cyber-classroom.

Διατριβή διατριβής ή διατριβής

Όποια συγκέντρωση επιλέγετε, τότε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα κομμάτι διδακτορικής διατριβής ή ένα κομμάτι μη-διατριβής. Η διατριβή διατριβής απαιτεί από τους μαθητές να γράψουν ένα ερευνητικό έγγραφο και να διεξάγουν προφορική υπεράσπιση εκτός από τα απαιτούμενα μαθήματα. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το μη-διατριβικό κομμάτι συμπληρώνουν επιπλέον πιστωτικές μονάδες σε μαθήματα επιλογής μεταπτυχιακού επιπέδου και επιτυγχάνουν ικανοποιητικές επιδόσεις στην εξέταση εξόδου από το Master.

Αποτελέσματα

Το πρόγραμμα έχει αποφοιτήσει περίπου πενήντα μαθητές το χρόνο. Έχουμε επίσης αρκετούς φοιτητές για τα διδακτορικά τους σε κορυφαία περιφερειακά ιδρύματα, μεταξύ των οποίων: το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, το Πανεπιστήμιο του Wayne, το Πανεπιστήμιο Purdue και το πανεπιστήμιο του Όκλαντ.

Οι ευκαιρίες για την εφαρμογή της μάθησης στην τάξη, της έρευνας και της νέας τεχνολογίας αφθονούν στην UM-Flint. Ένα πρόσφατο παράδειγμα έβλεπε τη Σχολή Πληροφορικής και οι φοιτητές ενώνουν τις δυνάμεις τους με εκείνους του Τμήματος Νοσηλευτικής για να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι για να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν πώς να παρέχουν συμπαγή φροντίδα σε ασθενείς με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Προϋποθέσεις

Α. Μαθηματικά

 • MTH 118 - Λογισμός Διοίκησης και Κοινωνικών Επιστημών (4)

B. Προγραμματισμός

 • Οι φοιτητές (εκτός από τους αποφοίτους UM-Flint CSC και CIS) θα πρέπει να λάβουν ένα τεστ ικανότητας προγραμματισμού και, με βάση τη βαθμολογία τους, να λάβουν επιπλέον πιστώσεις από προαπαιτούμενα μαθήματα προγραμματισμού:

Οι μαθητές με τεχνικό υπόβαθρο θα ενθαρρυνθούν να λάβουν:

 • CSC 500 - Εντατικός προγραμματισμός και επίλυση προβλημάτων με υπολογιστή (3)

Οι μαθητές με μη τεχνικό υπόβαθρο θα ενθαρρυνθούν να λάβουν:

 • CSC 175 - Επίλυση Προβλημάτων και Προγραμματισμός (4)
 • και ένα από:
 • CSC 275 - Επίλυση Προβλημάτων και Προγραμματισμός II (4)
 • CSC 276 - Επίλυση Προβλημάτων και Προγραμματισμός II σε Java (4)

Γ. Πρόσθετα μαθήματα CSC / CIS

 • CSC 335 - Δίκτυα Υπολογιστών I (3)
 • CSC 382 - Τεχνολογία Λογισμικού (3)
 • CSC 384 - Σχεδίαση βάσης δεδομένων (3)

Ένα από:

 • CIS 360 - Υλικό και Λογισμικό Πληροφορικής (3)
 • CSC 365 - Αρχιτεκτονική υπολογιστών (3)

Και για τους φοιτητές που επιδιώκουν τη συγκέντρωση της Πληροφορικής:

 • CSC 375 - Δομές δεδομένων (3)

Απαιτήσεις, Συγκέντρωση Επιστήμης Υπολογιστών

Μαθήματα Πληροφορικής και Πληροφοριακών Συστημάτων ως εξής:

Βασικά Μαθήματα (12 μονάδες)

 • CSC 535 - Προηγμένη δικτύωση υπολογιστών (3)
 • CSC 565 - Αρχιτεκτονική συστημάτων υπολογιστών (3)
 • CSC 575 - Αλγόριθμος και ανάλυση πολυπλοκότητας (3)
 • CSC 582 - Προηγμένες έννοιες βάσης δεδομένων και αναδυόμενες εφαρμογές (3)

Επιλογές (12 μονάδες)

Τέσσερα επιπλέον μαθήματα CSC ή CIS 500 επιπέδων, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 6 μονάδων σε μαθήματα CSC, και εξαιρουμένων των ανεξάρτητων μαθημάτων σπουδών.

Η επιλογή της επιλογής (6 μονάδες)

Μία από τις παρακάτω επιλογές:

Η επιλογή διατριβής

Έξι πιστώσεις στην έρευνα διατριβών, που αποτελείται από ένα ερευνητικό έργο με έγγραφο τελικής διατριβής και μια προφορική υπεράσπιση.

 • CSC 595 - Διδακτορικό Δίπλωμα I (3)
 • CSC 596 - Διδακτορικό Δίπλωμα ΙΙ (3)

Επιλογή εκτός Θέματος

Ικανοποιητικές επιδόσεις στην εξέταση εξόδου από το Διδάκτορα και έξι επιπλέον μονάδες σε μαθήματα επιλογής μεταπτυχιακού επιπέδου CSC, περιλαμβανομένου κατ 'ανώτατο όριο ενός ανεξάρτητου κύκλου σπουδών.

Απαιτήσεις, Συγκέντρωση Πληροφοριακών Συστημάτων

Μαθήματα στην επιστήμη των υπολογιστών, στα συστήματα πληροφορικής και στη διαχείριση ή στα επαγγέλματα υγείας, ως εξής:

Βασικά μαθήματα (9 μονάδες)

Ένα από:

 • CIS 510 - Πληροφοριακά Συστήματα (3)
 • CIS 555 - Πληροφορική Υγείας (3)

Δύο από:

 • CSC 535 - Προηγμένη δικτύωση υπολογιστών (3)
 • CSC 580 - Προηγμένη τεχνολογία λογισμικού (3)
 • CSC 582 - Προηγμένες έννοιες βάσης δεδομένων και αναδυόμενες εφαρμογές (3)

Track of Choice (6 μονάδες)

Ένα από τα ακόλουθα κομμάτια:

Πληροφοριακά συστήματα επιχειρηματικών πληροφοριών

Δύο από:

 • ACC 521 - Λογιστική για Διευθυντές (3)
 • FIN 551 - Οικονομική των επιχειρήσεων (3)
 • INB 585 - Παγκόσμιες Διαστάσεις της Διοίκησης (3)
 • EIM 545 - Επιχειρηματικότητα (3)
 • SCM 512 - Εφαρμοσμένη Ποσοτική Ανάλυση (3)
 • SCM 571 - Διαχείριση Επιχειρήσεων (3)

Παρακολούθηση του συστήματος πληροφοριών για την υγεία

Δύο από:

 • PHS 501 - Διοίκηση και Πολιτική Δημόσιας Υγείας (3)
 • HCR 509 - Εφαρμογές στρατηγικής διαχείρισης σε συστήματα υγειονομικής περίθαλψης (3)
 • HCR 577 - Εφαρμογές της Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης στην Υγεία (3)
 • HCR 587 - Νομικά θέματα υγείας (3)

Επιλογές (9 μονάδες)

Τρία επιπλέον μαθήματα CIS και / ή CSC στο επίπεδο 500, εξαιρουμένων των ανεξάρτητων μαθημάτων σπουδών και με εξαίρεση:

 • CIS 510 - Πληροφοριακά Συστήματα (3)
 • CIS 555 - Πληροφορική Υγείας (3)

Η επιλογή της επιλογής (6 μονάδες)

Μία από τις παρακάτω επιλογές:

Η επιλογή διατριβής

Έξι πιστώσεις στην έρευνα διατριβών, που αποτελείται από ένα ερευνητικό έργο με έγγραφο τελικής διατριβής και μια προφορική υπεράσπιση.

 • CIS 595 - Διδακτορική Διατριβή Ι (3)
 • CIS 596 - Διδακτορικό Δίπλωμα ΙΙ (3)

Επιλογή εκτός Θέματος

Ικανοποιητικές επιδόσεις στην εξέταση εξόδου από το Διδάκτορα και έξι επιπλέον μονάδες σε μαθήματα επιλογής μεταπτυχιακού επιπέδου CSC, περιλαμβανομένου κατ 'ανώτατο όριο ενός ανεξάρτητου κύκλου σπουδών.

Μεταφορά πίστωσης

Με την έγκριση της Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών του CSIS, οι φοιτητές μπορούν να μεταβιβάσουν ή να εκλέξουν ως μεταπτυχιακό μη υποψήφιο για το πτυχίο (NCFD), έως έξι μονάδες από μεταπτυχιακά μαθήματα πληροφορικής και πληροφορικής.

Αδεια

Απαιτήσεις

Προτιμάται πτυχίο Bachelor of Science από περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα στην Πληροφορική, Συστήματα Πληροφοριακών Υπολογιστών ή Μηχανική Υπολογιστών. Οι υποψήφιοι με άλλους πτυχιούχους βαθμούς μπορούν να εισέλθουν στο πρόγραμμα ενώ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα Fast Track για να τους επιτρέψουν να αποκτήσουν γρήγορα τις απαιτούμενες γνώσεις σχετικά με το υπόβαθρο.

Ελάχιστο συνολικό μέσο όρο βαθμού προπτυχιακού βαθμού 3,0 σε κλίμακα 4,0

Εξουσιοδότηση κράτους για φοιτητές στο διαδίκτυο

Τα τελευταία χρόνια, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει υπογραμμίσει την ανάγκη τα πανεπιστήμια και τα κολέγια να συμμορφώνονται με τους νόμους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κάθε κράτους. Εάν είστε ξένος φοιτητής που σκοπεύετε να εγγραφείτε σε ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα Authorization State για να επιβεβαιώσετε την κατάσταση του UM-Flint με την πολιτεία σας.

Εφαρμογή

Για να ληφθεί υπόψη για την αποδοχή, υποβάλετε μια ηλεκτρονική αίτηση παρακάτω. Άλλα υλικά μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο FlintGradOffice@umich.edu ή να παραδοθούν στο Γραφείο Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, 251 Thompson Library.

 • Αίτηση για μεταπτυχιακή εισαγωγή
 • $ 55 αμοιβή αίτησης (μη επιστρέψιμη)
 • Επίσημες μεταγραφές από όλα τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια συμμετείχαν
 • Τρεις συστατικές επιστολές από άτομα που μπορούν να αξιολογήσουν τις ακαδημαϊκές και / ή επαγγελματικές ικανότητές σας (Τουλάχιστον μία σύσταση πρέπει να προέρχεται από ακαδημαϊκή αναφορά). Η απαίτηση αυτή απαλλάσσεται για όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου του Μίτσιγκαν.
 • Δήλωση Σκοπού που περιγράφει τους στόχους σας για μεταπτυχιακές σπουδές και τους λόγους για την επιλογή αυτού του προγράμματος
 • Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωματικά έγγραφα.

Διεθνείς απαιτήσεις

Εκτός από τα υλικά που απαιτούνται από όλους τους φοιτητές, οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να παρέχουν επιπλέον τεκμηρίωση κατά τη στιγμή της αίτησης:

 • Πιστοποιητικό αποφοίτησης ή δίπλωμα που αναφέρει την ανάθεση του πτυχίου και την ημερομηνία που του δόθηκε. (Εάν παρακολουθήσατε κάποιο κολέγιο ή πανεπιστήμιο που περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με το πτυχίο ή το φύλλο σήμανσης, δεν απαιτείται πιστοποιητικό ή δίπλωμα).
 • Αγγλική γνώση: Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, πρέπει να αποδείξετε την αγγλική επάρκεια.
 • Χρηματοοικονομική πιστοποίηση: Οι διεθνείς φοιτητές που ζητούν θεώρηση τύπου F-1 πρέπει να υποβάλουν έντυπο δήλωσης οικονομικής υποστήριξης με δικαιολογητικά. Αυτό το έγγραφο είναι προσβάσιμο μέσω iService. Χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί εάν δικαιούστε εισδοχή.

Αγγλικές απαιτήσεις επάρκειας

Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, ακόμα κι αν είστε πολίτης των ΗΠΑ ή μόνιμος κάτοικος και ανεξάρτητα από το πόσο καιρό έχετε κατοικήσει ή εκπαιδεύσει στις ΗΠΑ *, πρέπει να αποδείξετε την αγγλική επάρκεια παρέχοντας αποδείξεις με μία από τις μεθόδους:

 1. Πάρτε τη δοκιμασία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας (TOEFL), τη δοκιμή του συστήματος διεθνούς αγγλικής γλώσσας (IELTS), το αγγλικό τεστ του Μίσιγκαν (MET) (αντικαθιστά το MELAB) ή την εξέταση για το πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας (ECPE). Οι βαθμολογίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο (2) έτη.
  • Οι ελάχιστες αποδεκτές βαθμολογίες για την εισαγωγή είναι οι εξής:
   • Δοκιμή βάσει χαρτιού TOEFL: συνολικά 560
   • TOEFL iBT: 84 συνολικά
   • IELTS: 6.5 συνολικά (Ακαδημαϊκό Γράφο)
   • MET: συνολική βαθμολογία 52 (επίπεδο Β2)
   • ECPE: Πιστοποιητικό επάρκειας
 2. Παρέχει ένα επίσημο μεταγραφικό δελτίο που δείχνει πτυχίο που αποκτήθηκε σε αναγνωρισμένο κολλέγιο ή πανεπιστήμιο των ΗΠΑ Ή πτυχίο που αποκτήθηκε σε ξένο ίδρυμα όπου η γλώσσα διδασκαλίας ήταν αποκλειστικά Αγγλικά ** Ή επιτυχής ολοκλήρωση (ENGLISH ή ENG 112) ισοδύναμο.

Ειδικές απαιτήσεις για τους πολίτες της Ινδίας: Οι υποψήφιοι που φοίτησαν σε ινστιτούτο στην Ινδία, όπου η γλώσσα διδασκαλίας ήταν αποκλειστικά αγγλικά, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο αυτή αποκλειστικά για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αγγλικής επάρκειας. Οι υποψήφιοι που παρακολούθησαν έναν επαληθευμένο ιστότοπο αγγλικής γλώσσας πρέπει επίσης να υποβάλουν εγκεκριμένο σκορ δοκιμής ή να χρησιμοποιήσουν μία από τις άλλες εγκεκριμένες μεθόδους. Εκείνοι με βαθμολογία 5.0 IELTS θα είναι επιλέξιμοι για τυπική εισαγωγή και δεν θα έχουν περαιτέρω απαίτηση Αγγλικής επάρκειας. δεν θα γίνουν δεκτά όσοι έχουν κάτω από βαθμολογία 5.0 IELTS.

* Εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ ή μόνιμος κάτοικος και θέλετε να παραιτηθείτε από αυτήν την απαίτηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στον διευθυντή του προγράμματος CSIS. Ο διευθυντής, με τη σειρά του, πρέπει να προβεί στην υπόθεση στον κοσμήτορα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων. Πρέπει να δώσετε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε την απαιτούμενη αγγλική επάρκεια.

** Το πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον αιτούντα να προσκομίσει άλλα αποδεικτικά στοιχεία αγγλικής επάρκειας, εάν οι ανεξάρτητες πηγές δεν μπορούν να επαληθεύσουν ότι η γλώσσα διδασκαλίας ήταν αποκλειστικά αγγλικά.

Ημερομηνίες εφαρμογής

Υποβάλετε όλα τα έγγραφα αίτησης στο Γραφείο των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων μέχρι τις 17:00 την ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τροχαίο εισδοχή με μηνιαίες αξιολογήσεις εφαρμογών. Για να ληφθούν υπόψη για την εισαγωγή, όλα τα υλικά αίτησης πρέπει να υποβληθούν πριν ή πριν:

 • Φθινόπωρο - 1 Μαΐου (εγγυημένη αντιπαροχή / διεθνής φοιτητική προθεσμία *)
 • Φθινόπωρο - 1 Αυγούστου (εάν το επιτρέπει ο χώρος, μόνο πολίτες των ΗΠΑ και μόνιμοι κάτοικοι)
 • Χειμώνας - 1 Οκτωβρίου (εγγυημένη αντιπαροχή / διεθνής φοιτητική προθεσμία)
 • Χειμώνας - 15 Νοεμβρίου (Αμερικανοί πολίτες και μόνιμοι κάτοικοι μόνο)
 • Άνοιξη - 15 Μαρτίου (μόνο πολίτες των ΗΠΑ και μόνιμοι κάτοικοι)

* Πρέπει να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής μέχρι την προθεσμία έγκαιρης επανεξέτασης για να είστε επιλέξιμοι για υποτροφίες, επιχορηγήσεις και υποτροφίες έρευνας.

Μεταφορά πίστωσης

Με την έγκριση της Επιτροπής Μεταπτυχιακών Σπουδών του CSIS, οι φοιτητές μπορούν να μεταβιβάσουν ή να εκλέξουν ως μεταπτυχιακό μη υποψήφιο για το πτυχίο (NCFD), έως έξι μονάδες από μεταπτυχιακά μαθήματα πληροφορικής και πληροφορικής.

Είστε ευπρόσδεκτοι εδώ, βίντεο:

Τελευταία ενημέρωση Ιαν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... περαιτέρω

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη