Master Of Science στην τεχνολογία τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master Of Science στην τεχνολογία τροφίμων και την ανθρώπινη διατροφή

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

60637_foodtechnology.jpgΗ πρόσληψη παρατάθηκε μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2018! Η ημερομηνία έναρξης του μαθήματος είναι η 5η Μαρτίου 2018./>

Διάρκεια: 1,5 έτη (3 εξάμηνα)

Επαγγελματικός τίτλος: Δάσκαλος

Προφίλ μελέτης: γενικός ακαδημαϊκός

Μήνας Έναρξης: Φεβρουάριος

Εξάμηνο Δίδακτρα: 1500 EUR

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολόγησης της ποιότητας των προϊόντων, της επεξεργασίας, της συντήρησης και της αποθήκευσης πρώτων υλών φυτικής και ζωικής προέλευσης. Το μάθημα καλύπτει τα βασικά της μικροβιολογίας και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων, τη διοίκηση και τη διαχείριση και την ανθρώπινη διατροφή διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικών ομάδων. Ο φοιτητής θα αποκτήσει τις γνώσεις των σύγχρονων τεχνικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία διατροφής και ανθρώπινης διατροφής και επίσης θα κάνει ερευνητικές εργασίες στους τομείς αυτούς. Επιπλέον, το μάθημα θα δώσει μια εικόνα για τις αρχές του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του πειραματικού έργου, καθώς και για τον υπολογισμό και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Τι θα μελετήσεις;

1ο εξάμηνο Σύγχρονες τάσεις στην τεχνολογία φυτικών προϊόντων, εφαρμοσμένη πληροφορική, εφαρμοσμένες στατιστικές, εξοπλισμός και διαδικασίες μηχανικής, πολιτική τροφίμων, μορφές πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, μαθήματα επιλογής: χημεία φυσικών ενώσεων, αντιοξειδωτικά τροφίμων, οργάνωση και διαχείριση επιχειρήσεων, διαχείριση ευρωπαϊκών έργων , βιολογικοί παθογόνοι παράγοντες, ταχείες μέθοδοι στη μικροβιολογική ανάλυση των τροφίμων. 2ο και 3ο εξάμηνο Σύγχρονες τάσεις στην τεχνολογία των ζωικών προϊόντων, τεχνολογία των ελαίων, διατροφή και διαιτολογία, ενζυμολογία, βιοτεχνολογία τροφίμων - νέες τάσεις, μαθήματα επιλογής: τεχνολογία χυμού και οίνου, επιλεγμένες πτυχές της τεχνολογίας ζυθοποιίας.

Με ποια μορφή θα διεξαχθούν τα μαθήματα;

Οι τάξεις διεξάγονται με τη μορφή διαλέξεων, εργαστηρίων, σεμιναρίων και μαθήματα πεδίου.

Πώς θα αξιολογηθεί;

Πιστωτικές μονάδες με βάση τις ληφθείσες πιστωτικές μονάδες μαθημάτων από βαθμούς των μεσοπρόθεσμων και των τελικών εξετάσεων και των εξετάσεων που διεξάγονται προφορικά ή γραπτώς. Σε ορισμένα θέματα, οι εξετάσεις και οι εξετάσεις μπορούν να έχουν πρακτικά και θεωρητικά μέρη. Ο τελικός βαθμός περιλαμβάνει τους βαθμούς των εξετάσεων και των πρακτικών τάξεων. Οι γνώσεις του μαθητή, οι πρακτικές δεξιότητες, η ικανότητα ολοκλήρωσης συγκεκριμένων καθηκόντων, η ομαδική εργασία και η διαχείριση της εργασίας αξιολογούνται στη διαδικασία του μαθήματος.

Πόσες μονάδες ECTS λαμβάνετε;

Το πρότυπο εκπαίδευσης στην Τεχνολογία Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής παρέχει τουλάχιστον 90 μονάδες ECTS για το εξάμηνο σπουδών.

Τι προσόντα και εξουσίες θα έχετε κατά τη διάρκεια των σπουδών;

Ο κύριος στόχος της εκπαίδευσης είναι να προετοιμάσει τους πτυχιούχους να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να εργαστούν στη βιομηχανία τροφίμων και σε ιδρύματα που ασχολούνται με τον έλεγχο των τροφίμων, την εφοδιαστική, το μάρκετινγκ, αλλά και στην ανθρώπινη διατροφή. Η μελέτη ενός δεύτερου πτυχίου στην τεχνολογία των τροφίμων και στην ανθρώπινη διατροφή ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας όσον αφορά τους επαγγελματίες υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων και της ανθρώπινης διατροφής και ταιριάζει στις ανάγκες της κοινωνίας και της καινοτόμου οικονομίας. Το πρόγραμμα είναι μια εκπαιδευτική προσφορά βασισμένη σε θεμελιώδη και εφαρμοσμένη έρευνα που διεξάγεται σε κορυφαία πολωνικά και διεθνή ακαδημαϊκά και ερευνητικά κέντρα. Οι απόφοιτοι έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενεργούν στους τομείς της αξιοποίησης, του μετασχηματισμού και της προστασίας των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος, προκειμένου να εξασφαλίσουν υψηλή ποιότητα ανθρώπινης ζωής.

Πού θα μπορέσετε να εργαστείτε μετά την αποφοίτησή σας;

Οι απόφοιτοι μπορούν να επιδιώξουν μια σειρά σταδιοδρομιών στην κατασκευή, την έρευνα και το λιανικό εμπόριο. Τα προσόντα που αποκτήθηκαν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συναφείς οργανισμούς υγείας, νομοθεσίας, μηχανικής και γεωργίας. Οι επιλογές εργασίας περιλαμβάνουν τις ακόλουθες θέσεις: τεχνολόγους τροφίμων, επιστήμονες ανάπτυξης προϊόντων, διαχειριστής ποιότητας, τεχνικός εργαστηρίου, υπεύθυνος παραγωγής / συσκευασίας και πολλά άλλα. Υπάρχει η δυνατότητα συνέχισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της ακαδημαϊκής έρευνας για το Ph.D. προγράμματα.

Προυποθέσεις εισόδου

Για την εισαγωγή στη γενική ακαδημαϊκή μεταπτυχιακή μελέτη της Τεχνολογίας Τροφίμων και Ανθρώπινης Διατροφής, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου με τεχνικές ικανότητες που απαιτούνται για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό μάθημα στον τομέα σπουδών τους. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ικανότητες στους ακόλουθους τομείς:

  1. γνώση της χημείας, της βιοχημείας, της μικροβιολογίας, των μαθηματικών και της φυσικής που σχετίζονται με την επιστήμη των τροφίμων.
  2. τις γνώσεις και τις δεξιότητες στην αξιολόγηση των πρώτων υλών και των φυτικών και ζωικών προϊόντων διατροφής ·
  3. τις γνώσεις και τις δεξιότητες στην εφαρμογή διαφόρων λειτουργιών, εξοπλισμού και συσκευών τεχνολογίας τροφίμων ·
  4. γνώσεων και δεξιοτήτων στις διαδικασίες παρασκευής τροφίμων, συντήρησης και αποθήκευσης ·
  5. γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της αισθητικής, φυσικοχημικής, μικροβιολογικής και τοξικολογικής ανάλυσης τροφίμων ·
  6. τη γνώση των αρχών της ορθολογικής διατροφής για τις διάφορες ομάδες πληθυσμού και την ικανότητα ανάπτυξης κατάλληλων διατροφικών σχεδίων για τους υγιείς και άρρωστους,
  7. δεξιότητες στην υποβολή εκθέσεων, παρουσίαση και τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων της έρευνας και παρουσίαση και τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων ανάθεσης έργου.

Αγγλική επάρκεια

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποδείξουν την αγγλική τους επάρκεια σε τουλάχιστον επίπεδο C1 (του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες - CEFR). Οι απαιτήσεις για τις γλωσσικές δοκιμές είναι οι εξής:

  • Πανεπιστήμιο Cambridge Εξετάσεις: CAE, CPE με τουλάχιστον 180 βαθμούς,
  • TOEFL (με βάση το Διαδίκτυο) με τουλάχιστον 92 πόντους,
  • IELTS Academic Test με τουλάχιστον 7 βαθμούς.

Εξαιρέσεις από τις αγγλικές εξετάσεις: Οι υποψήφιοι που έχουν αποκτήσει πτυχίο Bachelor από τη χώρα καταγωγής με αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας απαλλάσσονται από τη δοκιμασία.

Διαδικασία εισαγωγής Περίοδος πρόσληψης: Οκτώβριος-Ιανουάριος

Εισιτήριο: 19 ευρώ (για όλους τους υποψηφίους)

Απαιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες εφαρμογής: http://www.rekrutacja.upwr.edu.pl/studies/72122/how_to_apply.html

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 13, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
1,500 EUR
1500 EUR / εξάμηνο
Locations
Πολωνία - Wrocław, Lower Silesian Voivodeship
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Πολωνία - Wrocław, Lower Silesian Voivodeship
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών