Master of Science και τεχνολογίας τροφίμων
Universidad de Sonora
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Hermosillo, Μεξικό
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
MOP 10.478 *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* Δίδακτρα ανά θέμα για τους αλλοδαπούς, μέσος όρος κάτω των 80. [80, 85) $ 5.240. [85, 90) $ 2.620. 90 ή περισσότερες εξαιρέσεις πληρωμής. Εγγραφή: $ 1,773.
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Όνομα του προγράμματος: Master of Science και Τεχνολογίας Τροφίμων
Κωδικός DGP: 506509
Κανονική περίοδος έως μεταπτυχιακό: 4 εξάμηνα
Πιστωτικές μονάδες: 122
Πτυχίο: Master of Science και Τεχνολογίας Τροφίμων
Στο Πανεπιστήμιο όπου προσφέρεται: Hermosillo
Περιγραφή προγράμματος
Γενικός στόχος
Προσφέρουν ένα πλαίσιο ειδικευμένου ακαδημαϊκού σχηματισμού σε αποφοίτους Βιολογικών Επιστημών, Χημικών-Βιολόγων, Χημικών Μηχανικών, Αγρονόμων και παρόμοιων αγώνων, που διαμορφώνουν ανθρώπινο δυναμικό εξαιρετικού επιπέδου, με μια σταθερή προετοιμασία σε διάφορους τομείς της επιστήμης, που είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν την αρχική έρευνα και ανεξάρτητο που αντιπροσωπεύει σημαντική πρόοδο στον τομέα των Επιστημών και Τεχνολογίας Τροφίμων, με μεγαλύτερη έμφαση στους τομείς των σιτηρών και των προϊόντων υδατοκαλλιέργειας. Επίσης, να τους δώσετε μια εμπεριστατωμένη και περιεκτική επισκόπηση, ώστε να είναι σε θέση να προσδιορίσουν τα σχετικά προβλήματα στις περιοχές εργασίας τους και να δημιουργήσουν τις σχετικές γνώσεις.
Ειδικοί στόχοι
- Να προετοιμάσει προσωπικό υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου, με ένα εκπαιδευτικό σύστημα, με μαθήματα και πρωτότυπα ερευνητικά έργα, του οποίου ο τελικός στόχος ολοκληρώνεται με πτυχίο.
- Δημιουργία ανθρώπινων πόρων ικανών να αναζητήσουν, να εντοπίσουν και να επιλύσουν προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, όσον αφορά τις Επιστήμες Τροφίμων.
- Προετοιμασία ανθρώπινου δυναμικού υψηλού επιπέδου ικανού να παράγει γνώση μέσω του σχεδιασμού, του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ερευνητικών σχεδίων που σχετίζονται με την ανάπτυξη της επιστήμης των τροφίμων και την επίλυση των προβλημάτων παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων και γεωργίας.
- Προώθηση και προώθηση της διάδοσης και διάδοσης των επιστημονικών γνώσεων σε έναν ή περισσότερους κλάδους των Επιστημών Τροφίμων, ενισχύοντας έτσι την εθνική επιστημονική κουλτούρα και ιδιαίτερα την περιφερειακή.
- Προετοιμάστε το ανθρώπινο δυναμικό στο ανώτατο επίπεδο με τις δεξιότητες για να μεταδώσετε αποτελεσματικά τη γνώση, με τη σειρά του να εκπαιδεύσετε νέους ερευνητές και να οδηγήσετε ομάδες εργασίας που προάγουν την αύξηση του επιπέδου της επιστήμης στο Μεξικό.
- Αρθρώστε το ερευνητικό έργο των Ακαδημαϊκών Φορέων και των Γραμμών Παραγωγής και Εφαρμογής της Γνώσης με την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού.
- Παρουσιάστε τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήχθη μέσω της συμμετοχής σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις και τη δημοσίευση ερευνητικών άρθρων σε επιστημονικά περιοδικά που αναπροσαρμόστηκαν από το ISI για εθνική ή διεθνή διάδοση.
- Σύνδεση με Μεταπτυχιακά Προγράμματα άλλων ιδρυμάτων μέσω συγκεκριμένων συμφωνιών, καθώς και επηρεάζει το περιεχόμενο των ακαδημαϊκών προγραμμάτων των σχετικών πτυχίων.
Μεγαλύτερες αναφορές
Francisco Rodriguez Felix
Συντονιστής προγράμματος
Rosales y Blvd. Luis Encinas s / n, Col. Centro, CP 83000, Edificio 5P. Hermosillo, Sonora.
Εισαγωγές
Δίδακτρα προγράμματος
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Master of Science στη Βιοτεχνολογία για την Επιστήμη των Τροφίμων
- Padua, Ιταλία
Master στα Συστήματα Τροφίμων
- Warsaw, Πολωνία
- Stuttgart, Γερμανία + 4 περισσότερο
MSc Τεχνολογία γεωργικών τροφίμων
- Lincoln, Ηνωμένο Βασίλειο