Master of Science στη Επιστήμη και την Τεχνολογία των Τροφίμων
Curtin University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Perth, Αυστραλία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
AUD 38.000 / per year *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* ενδεικτική αμοιβή πρώτου έτους
Εισαγωγή
- Κωδικός CRICOS: 064466C
- Διάρκεια: 2 χρόνια
- Κωδικός μαθήματος: MC-FOODST
- Λειτουργία μελέτης: Πλήρης απασχόληση
- Ανάληψη: Φεβρουάριος, Ιούλιος
- Τοποθεσία: Περθ
- Ενδεικτική αμοιβή πρώτου έτους: AUD $ 38.000
Περιγραφή Μαθήματος
Αυτό το μάθημα επεκτείνει την εκμάθηση του μεταπτυχιακού διπλώματος ώστε να ενσωματωθεί ένα ανεξάρτητο ερευνητικό πρόγραμμα υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου επιβλέποντος. Για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτό το έργο, θα εισαγάγετε μεθόδους έρευνας στον τομέα της υγείας και θα μάθετε να μετράτε, να ερμηνεύετε και να περιγράφετε αποτελεσματικά τα δεδομένα. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αυξήσουν το επαγγελματικό τους καθεστώς ή να διαφοροποιήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους.
Κριτήρια αποδοχής
- Ένα πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο με την επιστήμη, τη μηχανική, τη διατροφή, την περιβαλλοντική υγεία, την οικονομία του σπιτιού, τη γεωργία ή άλλους κατάλληλους κλάδους. Οι υποψήφιοι με άλλα προσόντα και πείρα θεωρούνται αλλά μπορούν να υποχρεωθούν να συμπληρώσουν πρόσθετες μονάδες γεφύρωσης.
- Γνωρίστε τις απαιτήσεις αγγλικής επάρκειας του Curtin.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Αυστραλιανό Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Το μέλλον της επιστήμης και της τεχνολογίας των τροφίμων
Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για επιστήμονες τροφίμων και τεχνολόγους. Οι πιθανοί εργοδότες περιλαμβάνουν τους προμηθευτές τροφίμων, τους κατασκευαστές ποτών, τα σούπερ μάρκετ, τα νοσοκομεία, τις αεροπορικές εταιρείες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα ομοσπονδιακά και κρατικά ερευνητικά εργαστήρια.
Βιομηχανίες
- Διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων
- Μικροβιολογία
- Ερευνα και ανάπτυξη
- Πωλήσεις και μάρκετινγκ
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το curtin.edu/msci-food