Master of Science / Master of Engineering στη χημική και βιοχημική μηχανική

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Προώθηση των μηχανικών ηγετών

Rutgers School of Engineering παρέχει στους φοιτητές ένα ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο και τους προετοιμάζει για καριέρα ηγεσίας σε συναρπαστικά και προκλητικά επαγγέλματα. Τόσο η διδασκαλία όσο και η έρευνά μας στηρίζονται σταθερά στις επιστημονικές αρχές, ενώ ενσωματώνουν τη γνώση των σημερινών προκλήσεων.

 • Master of Science (MS)
 • Master of Engineering (ME)

116410_161102_hamerman_384.jpg

Το πρόγραμμα Χημικών και Βιοχημικών Μηχανικών του Rutgers παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύγχρονης χημικής μηχανικής, με συναρπαστικές και καινοτόμες ερευνητικές προσπάθειες σε βασικούς τομείς όπως η νανοεπιστήμη και η νανοτεχνολογία, τα φαινόμενα μεταφοράς, η μηχανική αντίδρασης, η θερμοδυναμική και οι μοριακές προσομοιώσεις, οι διαχωρισμοί και η μηχανική των συστημάτων επεξεργασίας.

Έχουμε επίσης εκτεταμένες διεπιστημονικές δραστηριότητες στη βιομηχανική και τη βιοτεχνολογία, καθώς και την επιστήμη πολυμερών και τη μηχανική υλικών. Επιπλέον, το τμήμα είναι το πρώτο του είδους του στη χώρα που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα μεταπτυχιακής κατάρτισης και έρευνας στη φαρμακευτική μηχανική, έναν αναδυόμενο τομέα που θα έχει διευρυνόμενο αντίκτυπο τις επόμενες δεκαετίες.

Το τμήμα διαθέτει μια δυναμική και ενεργό ακαδημαϊκή ομάδα 22 που κάνει έρευνα αιχμής σε πολλούς τομείς της χημικής μηχανικής. Με βάση ένα πολύ ισχυρό θεμέλιο στις υπολογιστικές μεθόδους, τη μοντελοποίηση και την μηχανική συστημάτων, το έργο της σχολής μας συγκεντρώνεται στους τομείς:

 • Φαρμακευτική επιστήμη και τεχνολογία.
 • Μηχανική στις βιοεπιστήμες (βιοτεχνολογία, βιομοριακή μηχανική, μηχανική ιστών).
 • Σχεδιασμός, κατασκευή και εφαρμογές υλικών με νανοδομή.

Επιλογές πτυχίου

MS (επιλογή διατριβής)

30 πιστωτικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των 15 πιστώσεων των βασικών μαθημάτων, 9 credits των επιλογών και 6 credits της έρευνας.

MS (επιλογή μη-διατριβής)

30 πιστωτικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των 15 πιστώσεων των βασικών μαθημάτων και 15 πιστωτικών μονάδων των επιλογών

Οι φοιτητές εκτός διδακτορικής διατριβής μπορούν να ακολουθήσουν ένα από τα δύο προγράμματα σπουδών στην επιλογή επιλογών:

 • Πρόγραμμα σπουδών Χημικών και Βιοχημικών Μηχανικών.
 • Πρόγραμμα σπουδών Φαρμακευτικής Μηχανικής.

M.ENG στη Φαρμακευτική Μηχανική και Επιστήμη (επιλογή μη-διατριβής)

30 μονάδες μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένων 15 βασικών μαθημάτων και 15 μαθημάτων επιλογής.

116411_160512_hamerman_0999.jpg

Γιατί Rutgers School of Engineering για το μεταπτυχιακό σχολείο;

 • Ιδιαίτερα διεπιστημονική, ολοκληρωμένη προσέγγιση της εκπαίδευσης και της μεταπτυχιακής κατάρτισης.
 • Μια δυναμική και διαφορετική κοινότητα.
 • Περιφερειακή τοποθεσία κοντά στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, την DC, τη Φιλαδέλφεια και τη Βοστώνη.
 • Στενή σχέση και εγγύτητα με κορυφαίες βιομηχανίες.
 • Προσιτά δίδακτρα και διάφορες υποτροφίες και υποτροφίες.
 • Η Rutgers Global παρέχει πλήρη υποστήριξη στην εξασφάλιση θεωρήσεων και τεκμηρίωσης.

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών Rutgers School of Engineering απευθύνονται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τις γνώσεις τους σε μια συγκεκριμένη τεχνική πειθαρχία για τη βιομηχανική και ερευνητική πρόοδο. Προσφέρουμε προγράμματα εννέα βαθμών μέσω επτά μηχανολογικών τμημάτων μαζί με μια παγκόσμια δέσμευση για προηγμένη έρευνα και υποτροφία.

Ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών των βασικών στοιχείων ενισχύεται με μαθήματα επιλογής που επιτρέπουν στους σπουδαστές να επικεντρωθούν σε περιοχές που έχουν άμεση σχέση με τις καινοτομίες στο προσκήνιο της έρευνας. Οι φοιτητές που αποφοιτούν με πτυχίο από την Rutgers είναι σε θέση να αναλάβουν καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και εταιρικών περιοχών.

Το σχολείο μας διασφαλίζει αυστηρά ακαδημαϊκά πρότυπα, προάγει τη διεπιστημονική συνεργασία μεταξύ των μεταπτυχιακών φοιτητών και των φοιτητών και επιβλέπει καινοτόμες πρωτοβουλίες επαγγελματικής ανάπτυξης που προετοιμάζουν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για να επιτύχουν τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στην ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With n ... περαιτέρω

At Rutgers School of Engineering our graduate students are valuable partners in research, instruction, and outreach. We offer graduate degree programs for dynamic students in 10 areas of study. With nearly $70 million in research expenditures and nearly 200 faculty members engaging in research on a broad range of topics that impact society, the nation, and the global community, the School of Engineering is a dynamic and academically supportive environment for pursuing graduate studies. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη