Προώθηση των μηχανικών ηγετών

Rutgers School of Engineering παρέχει στους φοιτητές ένα ισχυρό τεχνικό υπόβαθρο και τους προετοιμάζει για καριέρα ηγεσίας σε συναρπαστικά και προκλητικά επαγγέλματα. Τόσο η διδασκαλία όσο και η έρευνά μας στηρίζονται σταθερά στις επιστημονικές αρχές, ενώ ενσωματώνουν τη γνώση των σημερινών προκλήσεων.

 • Master of Science (MS)
 • Master of Engineering (ME)116410_161102_hamerman_384.jpg

Το πρόγραμμα Χημικών και Βιοχημικών Μηχανικών του Rutgers παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σύγχρονης χημικής μηχανικής, με συναρπαστικές και καινοτόμες ερευνητικές προσπάθειες σε βασικούς τομείς όπως η νανοεπιστήμη και η νανοτεχνολογία, τα φαινόμενα μεταφοράς, η μηχανική αντίδρασης, η θερμοδυναμική και οι μοριακές προσομοιώσεις, οι διαχωρισμοί και η μηχανική των συστημάτων επεξεργασίας.

Έχουμε επίσης εκτεταμένες διεπιστημονικές δραστηριότητες στον τομέα της βιοτεχνολογίας και της βιοτεχνολογίας, καθώς και στην επιστήμη των πολυμερών και στην τεχνολογία των υλικών. Επιπλέον, το τμήμα είναι το πρώτο στο είδος του στη χώρα, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα μεταπτυχιακών σπουδών και έρευνας στην φαρμακευτική μηχανική, μια αναδυόμενη περιοχή που θα έχει επεκτατικό αντίκτυπο στις επόμενες δεκαετίες.

Το τμήμα διαθέτει μια δυναμική και ενεργό ακαδημαϊκή ομάδα 22 που κάνει έρευνα αιχμής σε πολλούς τομείς της χημικής μηχανικής. Με βάση ένα πολύ ισχυρό θεμέλιο στις υπολογιστικές μεθόδους, τη μοντελοποίηση και την μηχανική συστημάτων, το έργο της σχολής μας συγκεντρώνεται στους τομείς:

 • Φαρμακευτική επιστήμη και τεχνολογία
 • Μηχανική στις βιοεπιστήμες (βιοτεχνολογία, βιομοριακή μηχανική, μηχανική ιστών)
 • Σχεδιασμός, κατασκευή και εφαρμογές νανοδομημένων υλικών

Επιλογές πτυχίου

MS (επιλογή διατριβής)

30 πιστωτικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των 15 πιστώσεων των βασικών μαθημάτων, 9 credits των επιλογών και 6 credits της έρευνας.

MS (επιλογή μη-διατριβής)

30 πιστωτικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των 15 πιστώσεων των βασικών μαθημάτων και 15 πιστωτικών μονάδων των επιλογών

Οι φοιτητές εκτός διδακτορικής διατριβής μπορούν να ακολουθήσουν ένα από τα δύο προγράμματα σπουδών στην επιλογή επιλογών:

 • Πρόγραμμα σπουδών χημικής και βιοχημικής μηχανικής
 • Φαρμακευτικό πρόγραμμα σπουδών

M.ENG στη Φαρμακευτική Μηχανική και Επιστήμη (επιλογή μη-διατριβής)

30 πιστωτικές μονάδες, συμπεριλαμβανομένων των 15 μαθήματα πυρήνα και 15 μαθήματα επιλογής116411_160512_hamerman_0999.jpg

Γιατί Rutgers School of Engineering για το μεταπτυχιακό σχολείο;

 • Πολύ διεπιστημονική και ενοποιητική προσέγγιση στην εκπαίδευση και την κατάρτιση μεταπτυχιακών φοιτητών
 • Μια δυναμική και ποικίλη κοινότητα
 • Περιφερειακά βρίσκεται κοντά στη Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, DC, Φιλαδέλφεια και Βοστώνη
 • Οι στενοί δεσμοί και η εγγύτητα με κορυφαίες βιομηχανίες
 • Προσιτό δίδακτρα και πολλές υποτροφίες και υποτροφίες
 • Η Rutgers Global παρέχει πλήρη υποστήριξη στην εξασφάλιση θεώρησης και τεκμηρίωσης

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών Rutgers School of Engineering απευθύνονται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τις γνώσεις τους σε μια συγκεκριμένη τεχνική πειθαρχία για τη βιομηχανική και ερευνητική πρόοδο. Προσφέρουμε προγράμματα εννέα βαθμών μέσω επτά μηχανολογικών τμημάτων μαζί με μια παγκόσμια δέσμευση για προηγμένη έρευνα και υποτροφία.

Ένα βασικό πρόγραμμα σπουδών των βασικών στοιχείων ενισχύεται με μαθήματα επιλογής που επιτρέπουν στους σπουδαστές να επικεντρωθούν σε περιοχές που έχουν άμεση σχέση με τις καινοτομίες στο προσκήνιο της έρευνας. Οι φοιτητές που αποφοιτούν με πτυχίο από την Rutgers είναι σε θέση να αναλάβουν καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών και εταιρικών περιοχών.

Το σχολείο μας διασφαλίζει αυστηρά ακαδημαϊκά πρότυπα, προάγει τη διεπιστημονική συνεργασία μεταξύ των μεταπτυχιακών φοιτητών και των φοιτητών και επιβλέπει καινοτόμες πρωτοβουλίες επαγγελματικής ανάπτυξης που προετοιμάζουν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές για να επιτύχουν τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στην ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποRutgers School of Engineering »

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 12, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
2 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
13,000 USD
ανά εξάμηνο
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Άλλη