Master of Taxation (MTax)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Εγγραφείτε στο μόνο πρόγραμμα Master of Taxation (MTax) στην περιοχή - Τώρα με δύο επιλογές προγράμματος

Το πρόγραμμα Master of Taxation (MTax) είναι 30-36 πτυχίο επαγγελματικού πτυχίου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εντατική εκπαίδευση σε άτομα που σχεδιάζουν να εισέλθουν στον φορολογικό τομέα και για έμπειρους λογιστές και δικηγόρους. Οι μαθητές μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα MTax Direct ή στο πρόγραμμα MTax που βασίζεται στην τάξη.

Η Σχολή Λογιστικής του Κολλεγίου Διοίκησης Επιχειρήσεων (CBA) προσφέρει το μοναδικό πρόγραμμα MTax στην περιοχή. Το πρόγραμμα παρέχει ένα πλαίσιο εννοιολογικής, τεχνικής και επαγγελματικής γνώσης που βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν την εμπειρία που απαιτείται για να εξετάσουν και να κατανοήσουν πολλές πτυχές της φορολογικής δομής. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στις φορολογικές έννοιες, ουσιαστική γνώση της ομοσπονδιακής και πολιτειακής φορολογίας, της φορολογικής έρευνας, των δεξιοτήτων επικοινωνίας και του φορολογικού σχεδιασμού, οι μαθητές θα αναπτύξουν την ικανότητα αναγνώρισης και επίλυσης φορολογικών προβλημάτων.

Το πρόγραμμα σπουδών Master of Taxation περιλαμβάνει ένα σύνολο μαθημάτων θεμελίωσης, τα οποία μπορούν να παραιτηθούν για όσους είχαν πρόσφατη μελέτη στους θεματικούς τομείς ή για τρέχοντα, ασκούμενα CPA και απαιτούμενα μαθήματα φορολογίας. Οι μαθητές που πρέπει να ολοκληρώσουν τα μαθήματα θεμελίωσης πρέπει να τα πάρουν το καλοκαίρι πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα MTax.

Επιταχυνόμενο πρόγραμμα BS / Master of Taxation

Το πρόγραμμα Accelerated BS Accounting / Master of Taxation προσφέρει στους προπτυχιακούς φοιτητές λογιστικής UA σε φοιτητές την ευκαιρία να ολοκληρώσουν και τα πτυχία BS Accounting (BSA) και Master of Taxation (MTax) σε 150 ώρες πίστωσης εξαμήνου. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση CPA στην πολιτεία του Οχάιο και σε πολλές άλλες πολιτείες. Εκτός από ένα ευρύ πτυχίο στη λογιστική, οι Accelerated BSA / MTax φοιτητές αναπτύσσουν ουσιαστικές τεχνικές και επαγγελματικές γνώσεις που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ως ειδικοί φορολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κυριότερα σημεία του προγράμματος MTax

 • Ολοκληρώστε το πτυχίο MTax σε 21 μήνες παρακολουθώντας μαθήματα ένα βράδυ την εβδομάδα σε όλο το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ή σε μόλις 15 μήνες στο διαδικτυακό πρόγραμμα MTax Direct . Τα μαθήματα ξεκινούν στις 5:20 μ.μ. και τελειώνουν στις 10:50 μμ. Δεν απαιτείται εξέταση εισόδου (GMAT) για εξάσκηση CPA ή για δικηγόρους με εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών.
 • Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 24 μονάδες των απαιτούμενων μαθημάτων φορολογίας και 6 μονάδες των επιλογών φορολογίας.
 • Μάθετε για τις υπόλοιπες απαιτήσεις του προγράμματος MTax που βασίζονται στην τάξη .

Μαθήματα MTax Foundation (6 μονάδες)

Για μαθητές με προπτυχιακά πτυχία εκτός επιχειρήσεων - Θερινές συνεδρίες

Οι μαθητές χωρίς λογιστικό ή φορολογικό υπόβαθρο θα πρέπει να ξεκινήσουν το πρόγραμμα το θερινό εξάμηνο πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα MTax με την εγγραφή τους σε ένα μάθημα οικονομικής λογιστικής και βασικού φόρου για να αποκτήσουν το απαραίτητο υπόβαθρο για να είναι επιτυχημένοι στο πρόγραμμα. Σας προτείνουμε το καλοκαίρι πριν από την έναρξη του προγράμματος, ώστε να μην καθυστερήσετε την αποφοίτησή σας.

Διεθνείς φοιτητικές εφαρμογές

Συνιστάται οι διεθνείς φοιτητές να υποβάλλουν αίτηση ένα μήνα πριν από αυτές τις ημερομηνίες για να επιτρέψουν το χρόνο εισδοχής και την επεξεργασία θεωρήσεων I-20. Τα έντυπα I-20 υποβάλλονται σε επεξεργασία από την UA Immigration Services στο Διεθνές Κέντρο, Buchtel Hall. Απαιτείται απόδειξη αγγλικής επάρκειας με την παραγωγή ενός αποδεκτού σκορ TOEFL ή IELTS.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

Η Σχολή Λογιστικής του Πανεπιστημίου Akron George W. Daverio προσφέρει τώρα το κορυφαίο πρόγραμμα μεταπτυχιακών φόρων από την ευκολία του υπολογιστή, του tablet ή της κινητής συσκευής σας. Οι υποψήφιοι για αυτό το πρόγραμμα που ακολουθούν το προτεινόμενο πρόγραμμα μπορούν να ολοκληρώσουν το Πρόγραμμα MTax Direct σε μόλις 15 μήνες.

Το MTax προσφέρει ουσιαστικές τεχνικές και επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να υπερέχουν ως φορολογικός επαγγελματίας. Αν και έχουν σχεδιαστεί κυρίως για εξάσκηση λογιστών και δικηγόρων, άλλοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μια φορολογική εξειδίκευση θα βρουν επίσης το πρόγραμμα πολύτιμο.

Το πρόγραμμα MTax Direct επιτρέπει στους μαθητές να είναι εκτός πανεπιστημιούπολης και να συμμετέχουν σε ζωντανές τάξεις. Σε περίπτωση που μια υποχρέωση εργασίας ή ένα επαγγελματικό ταξίδι έρχεται σε σύγκρουση με τη ζωντανή τάξη, όλα τα μαθήματα καταγράφονται για μελλοντικό έλεγχο, εάν χρειάζεται.

Πλεονεκτήματα άμεσου προγράμματος MTax

 • Ευκολία - διαδραστική και παραδίδεται ζωντανά σε φορητό υπολογιστή ή κινητή συσκευή, με δυνατότητα προβολής καταγεγραμμένων συνεδριών κατά παραγγελία.
 • Εμπειρογνώμονες - έμπειροι CPA και πληρεξούσιοι με πείρα στον φόρο.
 • Πρακτική έμφαση - προσανατολισμένη στην πρακτική, προσφέροντας σε βάθος γνώση που μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως.
 • Φήμη - 30+ χρόνια φήμης για την αριστεία μεταξύ των εργοδοτών και οι απόφοιτοι προσλαμβάνονται πολύ.
 • Ευελιξία - προσαρμόζει το πρόγραμμα των επαγγελματιών του φόρου και προσαρμόζεται ώστε να επικεντρώνεται σε μια εξειδικευμένη περιοχή.
 • Αποτελεσματικό - μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 15 μήνες.

Αδεια

Η είσοδος στο MTax Direct απαιτεί πτυχίο λογιστικής ή Juris Doctor (JD). Άτομα χωρίς πτυχίο Λογιστικής ή JD μπορούν να γίνουν δεκτοί για εισαγωγή με την επιτυχή ολοκλήρωση δύο μαθημάτων βάσης (6200: 601 Financial Accounting και 6200: 627 Federal Taxation ή 6200: 531 Business Entity Taxation) πριν γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα. Η Σχολή Λογιστικής θα προσφέρει αυτά τα μαθήματα online. Οι υποψήφιοι JD χωρίς προηγούμενη παρακολούθηση μαθημάτων σε φόρους και λογιστικά θα συμβουλεύονται να παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα πριν από την έναρξη της πρώτης περιόδου του προγράμματος.

Οι δικηγόροι και τα CPA δεν χρειάζονται βαθμολογία GMAT για εισαγωγή. Άλλοι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν ικανοποιητική βαθμολογία στο GMAT για εισαγωγή. Οι υποψήφιοι μπορούν να αντικαταστήσουν μια βαθμολογία GRE ή LSAT για το GMAT.

Πρόγραμμα τάξης

Λόγω της βελτιωμένης φύσης αυτού του προγράμματος, οι ζωντανές συνεδρίες δεν ακολουθούν το παραδοσιακό ημερολόγιο εξαμήνου του Πανεπιστημίου αλλά ομαδοποιούνται σε πέντε όρους 10 εβδομάδων (αποφεύγοντας την εαρινή φορολογική περίοδο). Κάθε τάξη συναντά μία νύχτα την εβδομάδα από τις 6 έως τις 9:30 μ.μ.

Δίδακτρα

Τα συνολικά δίδακτρα για το πρόγραμμα είναι 25.000 $, χωρισμένα σε πληρωμές εξαμήνου. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα δίδακτρα για μαθήματα και βιβλία.

Ξεκινήστε τις ημερομηνίες

 • Φθινόπωρο - Αύγουστος: 8/24/2020
 • Άνοιξη - Ιανουάριος: 1/11/2021
 • Θερινή διασταύρωση και 8 εβδομάδες 1: 17/5/2021
 • Καλοκαίρι 5 εβδομάδων 1 και 8 εβδομάδας 2: 6/7/2021
 • Καλοκαίρι 5 εβδομάδα 2: 7/12/2021

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το καλοκαίρι έχει πολλούς όρους: Τα περισσότερα καλοκαιρινά μαθήματα προσφέρονται διαδικτυακά. Έτσι, οι διεθνείς φοιτητές που θέλουν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν αυτά τα μαθήματα online πριν έρθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για το εξάμηνο του Φθινοπώρου. Οι απαιτήσεις ICE των ΗΠΑ αναμένουν από τους διεθνείς φοιτητές να παρακολουθήσουν μαθήματα αυτοπροσώπως το πρώτο εξάμηνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία δεν μπορούν να γίνουν στο UA το καλοκαίρι.

Εφαρμόστε εδώ: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... περαιτέρω

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη