Keystone logo

8 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διαχείριση Εστιατορίου 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Μεταπτυχιακό
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
  • Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών
  • Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών
  • Διαχείριση Εστιατορίου
Πεδία μελέτης
  • Σπουδές Τροφίμων και Ποτών (8)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Διαχείριση Εστιατορίου

βαθμό του πλοιάρχου έχει κερδίσει μόνο αφού πρώτα ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, συνήθως πτυχίο. Επιλέγοντας να συνεχίσετε τη μελέτη σας ωφελεί την καριέρα σας, παρέχοντας σας με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να μεταβείτε σε προηγμένες θέσεις.

Τι είναι το Master στη Διοίκηση Restaurant; Οι φοιτητές που επιλέγουν να σπουδάσουν διαχείριση εστιατόριο εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για να λειτουργήσει ένα εστιατόριο ή εστιατόριο. Μαθήματα συχνά επικεντρώνονται στην επιχειρηματική στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικότητας και την εμπορία, τα τρόφιμα προπαρασκευαστικές έννοιες, την αποχέτευση, και διαχειριστικές καθώς και διοικητικές ικανότητες. Είναι επίσης κοινό για τους μαθητές να μάθουν διαπροσωπικές δεξιότητες επικοινωνίας για την αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Ο πρωταρχικός τρόπος φοιτητές να επωφεληθούν από την απόκτηση ενός Master στη Διοίκηση εστιατόριο είναι αποκτώντας εξειδικευμένες δεξιότητες για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.Κρατώντας ένα μεταπτυχιακό ισοδυναμεί συχνά ένα υψηλότερο μισθό, και τα κεκτημένα δεξιότητες διαχείρισης και επικοινωνίας εφαρμόζονται σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση.

Το κόστος των διδάκτρων και άλλων τελών ποικίλλει αρκετά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως το συγκεκριμένο σχολείο, το πρόγραμμα, τη διάρκεια της μελέτης, ιδιότητα του φοιτητή, και τη χώρα, που καθορίζουν τις δαπάνες σας. Πριν από την εγγραφή, είναι συνετό να κάνει ενδελεχή έρευνα και να καταλάβω ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο για σας.

Ενώ οι σταδιοδρομίες που είναι δυνατόν να επιτευχθούν με Master στη Διοίκηση εστιατόριο είναι πολύ συγκεκριμένες, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή σας. Είναι πιο κοινό να ακολουθήσει μια διευθυντική ή ηγετική θέση σε μια υπάρχουσα επιχείρηση, όπως διευθυντής του εστιατορίου, διευθυντής εστίασης, ειδικός φιλοξενία των τροφίμων, ή αναλυτής μάρκετινγκ. Άλλοι επιλέγουν να γίνουν επιχειρηματίες και να ανοίξει και να λειτουργήσει το δικό τους εστιατόριο. Είναι επίσης δυνατό να εισέλθουν στον τομέα της διαβούλευσης και να προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές σε άλλους ιδιοκτήτες ή τους φορείς εκμετάλλευσης.

Να συνεχίσουν την εκπαίδευσή σας, βρείτε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.