391 Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Φινλανδία for 2024

Μεταπτυχιακό Προγράμματα σε Φινλανδία for 2024Filter
    • Turku, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ανάπτυξη Τροφίμων σας παρέχει την αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στην έρευνα και την ανάπτυξη στη βιομηχανία τροφίμων και στον ακαδημαϊκό κόσμο.

    • Rovaniemi, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο τουρισμός, μια βιομηχανία που αναπτύσσεται στις βόρειες και αρκτικές περιοχές, επηρεάζεται από την παγκοσμιοποίηση και τον περιβαλλοντικό μετασχηματισμό, αλλά παίζει επίσης ρόλο στην αλλαγή του Βορρά. Για παράδειγμα, ο τουρισμός μπορεί να είναι ένα συστατικό της κοινοτικής ανάπτυξης, δίνοντας δημιουργικές λύσεις σε κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις. Από την άλλη πλευρά, ο τουρισμός μπορεί να επιφέρει ανεπιθύμητες και ακούσιες πιέσεις που έχουν αρνητικά αποτελέσματα για τις δομές της κοινότητας και το περιβάλλον.

    • Turku, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Όπως πολλά από τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο ÅAU, αυτό το πρόγραμμα έχει δομηθεί προσεκτικά ώστε να διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοι όχι μόνο διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν στην καριέρα τους που έχουν επιλέξει, αλλά και ότι είναι προσαρμόσιμοι στο διαρκώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο του σύγχρονες βιομηχανίες. Μέσω πρακτικών και θεωρητικών σπουδών, αυτό το διετές πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος κατανόηση της βιώσιμης χημικής μηχανικής και μηχανικής διεργασιών ως τομέα και την επιτακτική της αξία για την ανάπτυξη τομέων όπως τα βιοκαύσιμα, η ενεργειακή απόδοση, η διαχείριση απορριμμάτων και πολλά περισσότερο.

    • Helsinki, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο πρόγραμμα Μάστερ στις Ευρωπαϊκές και Σκανδιναβικές Σπουδές (ENS), μπορείτε να πάρετε πίσω σε αυτές τις ρίζες και να αποκτήσετε μια βαθιά κατανόηση της Ευρώπης σε όλη την ιστορική, πολιτική και πολιτιστική της ποικιλομορφία. Πρόκειται επίσης για ένα μοναδικό πρόγραμμα στις σκανδιναβικές χώρες, όπου μπορείτε να ειδικεύεστε στις σκανδιναβικές σπουδές στα αγγλικά.

    • Rotterdam, Κάτω Χώρες
    • Bilbao, Ισπανία
    • + 5 more

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Καλούμε μελλοντικούς αστικούς στοχαστές που είναι περίεργοι και ενδιαφέρονται για το πώς μπορούμε να αναζωογονήσουμε τις μεταβιομηχανικές πόλεις! Αυτό το συναρπαστικό και μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα θέλει να δημιουργήσει μια εκπαιδευτική εμπειρία που αναγνωρίζει και ανταποκρίνεται κριτικά στα ζητήματα των πόλεων σε διαφορετικές μορφές και στάδια της μεταβιομηχανικής μετάβασης και εκπαιδεύει την επόμενη γενιά ειδικών με τις δεξιότητες και τις γνώσεις του 21ου αιώνα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και τις ευκαιρίες των πόλεων σε μεταβατική περίοδο και τις υπερδιαφοροποιημένες κοινωνίες. Είναι το ιδανικό πρόγραμμα για επαγγελματίες που ασχολούνται με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση ή την αξιολόγηση της πόλης που θέλουν να ενταχθούν σε μια ζωντανή κοινότητα γνώσης και καινοτομίας που είναι αφοσιωμένη στην επανεξέταση ενός πιο βιώσιμου αστικού μέλλοντος. Το RePIC προωθεί μετασχηματιστικούς τρόπους διδασκαλίας, έρευνας και μάθησης - ανταποκρινόμενος στις συγκεκριμένες προκλήσεις και χαρακτηριστικά των μεταβιομηχανικών πόλεων.

    • Helsinki, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά αποτελούν τη βάση για μια γενική και συστηματική κατανόηση των οικονομικών συναλλαγών στην κοινωνία. Μάθετε περισσότερα για την ειδίκευση στα Οικονομικά και τη μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε μαθήματα από τρία πανεπιστήμια. Η εξειδίκευσή μας σας προσφέρει ένα ισορροπημένο μείγμα ευρείας προοπτικής και βαθιάς κατανόησης της οικονομικής θεωρίας. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στη ζήτηση για επαγγελματίες οικονομολόγους στις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση.

    • Lahti, Φινλανδία
    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ως παγκόσμια πρόκληση, οι έννοιες της αστικοποίησης και των έξυπνων πόλεων αποτελούν βασικά θέματα ανάπτυξης. Υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για διεπιστημονικές προσεγγίσεις στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των διαδικασιών ανάπτυξης του αστικού περιβάλλοντος. Αυτό το πρόγραμμα καλεί τους αιτούντες να εργαστούν μαζί για την αντιμετώπιση πρακτικών προκλήσεων στο θέμα της αστικής βιωσιμότητας.

    • Kokkola, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, εάν θέλετε να αναπτύξετε την τεχνογνωσία σας και να κάνετε το επόμενο βήμα για να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Ένα μεταπτυχιακό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, ειδικά στον τομέα των διεθνών επιχειρήσεων.

    • Vaasa, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Θέλετε να συνδυάσετε τις επιχειρήσεις με την τεχνολογία; Ενδιαφέρεστε για την ανάπτυξη διαδικασιών για τη βιωσιμότητα και τον ενεργειακό τομέα; Έχετε πτυχίο πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων ή στην τεχνολογία με σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων;

    • Joensuu, Φινλανδία
    • Kuopio, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Kajaani, Φινλανδία

    Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παιχνιδιών απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται ή αναζητούν εργασία σε οργανισμούς ανάπτυξης παιχνιδιών που προσανατολίζονται στην ανάπτυξη και τη διεθνοποίηση, καθώς και σε προσωπικό οργανισμών που ήδη συμμετέχουν σε διεθνείς δραστηριότητες. Το πτυχίο είναι πτυχίο Master (δεύτερου κύκλου) 90 πιστωτικών μονάδων συνολικά. Χρειάζονται περίπου δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, καθώς είναι ένα πρόγραμμα μερικής απασχόλησης.

    • Jyväskylän yliopisto, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Φυσική που παρέχεται από τη Σχολή Μαθηματικών και Επιστημών είναι ένα διετές πρόγραμμα πλήρους φοίτησης (120 ECTS) που διδάσκεται στα αγγλικά. Οι αιτήσεις για αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλονται μία φορά το χρόνο τον Ιανουάριο και μόλις γίνουν δεκτές, οι σπουδές σας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Από αυτό το πρόγραμμα, θα αποφοιτήσετε με πτυχίο Master of Science.

    • Helsinki, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Είστε επαγγελματίας υγείας, έτοιμος να κάνετε το επόμενο βήμα και να ανταποκριθείτε στις νέες ανάγκες στον τομέα σας; Βλέπετε τον εαυτό σας ως ηγέτη ανοιχτό στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα στην υγειονομική περίθαλψη; Αν ναι, το διαδικτυακό μας μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ιδανικό για εσάς!

    • Kuopio, Φινλανδία

    Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Η ψηφιοποίηση προκαλεί κοινωνικές και υγειονομικές δραστηριότητες καθώς και τον τρόπο σκέψης. Μια νέα προσέγγιση στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και υγειονομικής περίθαλψης σημαίνει ότι ο πελάτης / ασθενής λαμβάνει όλες τις πληροφορίες γι 'αυτόν και συμμετέχει εξίσου στη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη φροντίδα του / της.

    • Seinäjoki, Φινλανδία

    Πλήρης απασχόληση

    18 μήνες

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων, μαθαίνετε πώς να αναπτύσσετε διεθνείς επιχειρήσεις με τη βοήθεια νέου είδους μοντέλων σκέψης και λειτουργίας. Με τη βοήθεια της εκπαίδευσης, μπορείτε να ενισχύσετε και να αναπτύξετε τη δική σας εμπειρία και να λάβετε υποστήριξη για το προσωπικό σας σχέδιο σταδιοδρομίας.