Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Άλλες Γλώσσες

Αναζητήστε 3 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Άλλες Γλώσσες

Όποιος ολοκληρώνει πτυχίο πανεπιστημίου μπορεί να επιθυμεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή του με μεταπτυχιακό δίπλωμα. Ολοκλήρωση ενός προγράμματος μάστερ μπορεί να δώσει στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις που μπορούν να τους βοηθήσουν να πετύχουν στον τομέα της σταδιοδρομίας τους.

Τι είναι ο Δάσκαλος στις Άλλες Γλώσσες; Αυτός ο τύπος προγράμματος μπορεί να εμβαθύνει τους μαθητές σε μια ξένη γλώσσα και να τους δώσει μια σταθερή αντίληψη για τη γραμματική, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μιλούν, να διαβάζουν και να γράφουν τη γλώσσα αποτελεσματικά. Τα μαθήματα συνήθως καλύπτουν τη γραμματική, την ιστορία και τον πολιτισμό, για να δώσουν στους μαθητές μεγαλύτερη κατανόηση για το πώς λειτουργούν οι γλώσσες. Οι μαθητές μπορούν επίσης να μελετήσουν ποικίλες διαλέκτους από μια συγκεκριμένη γλώσσα προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως τους διαφορετικούς πολιτισμούς.

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη γλώσσα μπορεί να επιτρέψει στους μαθητές να καλλιεργήσουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να υπερέχουν σε μελλοντικές σταδιοδρομίες. Η επικοινωνία και η κριτική σκέψη μπορεί να είναι δύο σημαντικές δεξιότητες που θα μπορούσαν να αφήσουν τους μαθητές να ξεχωρίζουν στο χώρο εργασίας. Εξαιρετικές δεξιότητες ανάγνωσης θα μπορούσαν να ωφελήσουν τους σπουδαστές σε οποιαδήποτε περιοχή της ζωής.

Το πτυχίο του μεταπτυχιακού διπλώματος μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί σε ένα έως τρία χρόνια, ανάλογα με το πόσο χρόνο μπορεί να αφιερώσει ο φοιτητής στο πρόγραμμα. Επειδή κάθε ίδρυμα έχει το δικά του δίδακτρα, η τιμή του προγράμματος ποικίλλει από το σχολείο στο σχολείο.

Οι σπουδαστές με διεξοδική κατανόηση ξένων γλωσσών μπορεί να έχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη διάθεσή τους. Εκείνοι που μελετούν τις σύγχρονες γλώσσες μπορούν να επιλέξουν να εργαστούν ως μεταφραστές ή πρεσβευτές, ή θα προτιμούσαν να βρουν δουλειά που να συνεργάζεται με την κυβέρνηση. Άλλοι θα μπορούσαν να επιλέξουν να πάρουν θέσεις ως εκπαιδευτικοί. Οι σπουδαστές που μελετούν τις αρχαίες γλώσσες μπορούν να γίνουν ιστορικοί, εργάζονται για να καταλάβουν τις κοινωνίες του παρελθόντος.

Αν και πολλά πανεπιστημιακά προγράμματα προσφέρονται ακόμα στην πανεπιστημιούπολη, τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν την ανάγκη που έχουν οι μαθητές για μεγαλύτερη ευελιξία. Για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους σπουδαστές να αποκτήσουν πρόσβαση σε προγράμματα μάστερ, τα περισσότερα σχολεία προσφέρουν επίσης μαθήματα στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην καταλανική γλώσσα και λογοτεχνία: Η γνώση και η κριτική ανάλυση της άυλης κληρονομιάς (ΜΟΑΡ)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2018 Ισπανία Palma

Αυτός είναι ο άρχοντας των προηγμένων σπουδών στα καταλανικά φιλολογία, αλλά διαφέρει από τα άλλα που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα για τη μελέτη της γλώσσας και της καταλανικής λογοτεχνίας από την πλευρά της εξετάζει τα βασικά στοιχεία της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Με αυτή την έννοια, πτυχίο Μάστερ στην καταλανική γλώσσα και λογοτεχνία: η γνώση και η κριτική ανάλυση των άυλων πολιτιστικής κληρονομιάς περιλαμβάνει, μαζί με τα κλασικά φιλολογικά μαθήματα (κοινωνιογλωσσολογία, διαλεκτολογία, πραγματολογία, λογοτεχνικές μελέτες, κλπ), η γνώση των πεδίων, όπως η λαϊκή κουλτούρα , γλωσσολογία, την εθνογραφία ή κρίσιμες θεωρίες της πολιτιστικής επαφής. [+]

Τι είναι;

Αυτός είναι ο άρχοντας των προηγμένων σπουδών στα καταλανικά φιλολογία, αλλά διαφέρει από τα άλλα που υπάρχουν σε αυτόν τον τομέα για τη μελέτη της γλώσσας και της καταλανικής λογοτεχνίας από την πλευρά της εξετάζει τα βασικά στοιχεία της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Με αυτή την έννοια, το Master «s πτυχίο στην καταλανική γλώσσα και λογοτεχνία: η γνώση και η κριτική ανάλυση των άυλων πολιτιστικής κληρονομιάς περιλαμβάνει, μαζί με τα κλασικά φιλολογικά μαθήματα (κοινωνιογλωσσολογία, διαλεκτολογία, πραγματολογία, λογοτεχνικές μελέτες, κλπ), η γνώση των πεδίων, όπως η λαϊκή κουλτούρα , γλωσσολογία, την εθνογραφία ή κρίσιμες θεωρίες της πολιτιστικής επαφής.... [-]


Master of Arts (MA) in Slavonic Languages and Cultures

University of Amsterdam
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Κάτω Χώρες Amsterdam

[+]

Λογοτεχνικές σπουδές: Λογοτεχνία και Εκπαίδευση

Το πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Λογοτεχνίας και Εκπαίδευσης διερευνά τη γλώσσα και τη λογοτεχνία από μια προκλητική, ρεαλιστική και εκπαιδευτική προοπτική.

[-]

(ma) στη σκανδιναβική γλώσσα και τον πολιτισμό

University of Amsterdam
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2019 Κάτω Χώρες Amsterdam

Με ένα Bachelor's στη σκανδιναβική γλώσσα και τον πολιτισμό μπορείτε να εξειδικεύσετε περαιτέρω στη σκανδιναβική γλώσσα και τη λογοτεχνία μέσα από τα ακόλουθα τέσσερα προγράμματα Master, με διαφορετική εστίαση. [+]

Τέσσερις τρόποι για να ειδικεύσετε στα Σκανδιναβικά

Με ένα Bachelor's στη σκανδιναβική γλώσσα και τον πολιτισμό μπορείτε να εξειδικεύσετε περαιτέρω στη σκανδιναβική γλώσσα και τη λογοτεχνία μέσα από τα ακόλουθα τέσσερα προγράμματα Master, το καθένα με διαφορετική εστίαση.

Γλωσσολογία: Γλώσσα και Εκπαίδευση

Του Δασκάλου Γλώσσα πρόγραμμα και Παιδείας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσει τη χρήση της γλώσσας και της διδασκαλίας και εκμάθησης ξένων γλωσσών στο πλαίσιο της θεσμικής εκπαιδευτικά πλαίσια.... [-]