Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αβρααμικές Σπουδές

Συχνά, οι φοιτητές που έχουν κερδίσει αποτελεσματικά το πτυχίο πανεπιστημίου αποφασίζει να εργαστεί προς την επίτευξη του ένα μεταπτυχιακό, το οποίο είναι ένα προηγμένο ακαδημαϊκό επίτευγμα χορηγούνται σε εκείνους που ολοκληρώνουν επιτυχώς για δύο ή τρία χρόνια εντατικής παρακολούθησης μαθημάτων που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο επιστημονικό κλάδο.

Ακριβώς ό, τι είναι ένα master στο Abrahamic μελέτες; Αυτό το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει προσεκτική εξέταση και μελέτη του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλάμ, καθώς και τις βασικές αρχές των θρησκειών », οι πολιτιστικές αντιλήψεις και θεολόγοι. Έμφαση δίνεται συχνά σε περιοχές όπως ξένες γλώσσες, πολιτισμούς μέσα Αβραάμ κοινότητες, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και πρακτικές και πώς οι οπαδοί των θρησκειών αυτών συμβάλλουν στις κοινότητες και οργανώσεις γύρω τους.

Γενικά, όσοι αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών είναι σε θέση να κερδίζουν περισσότερα χρήματα από ό, τι εκείνες του τομέα με μοναδικό προπτυχιακό Αβρααμικής μελέτες βαθμούς.Επίσης, είναι συνήθως πιο απασχολήσιμοι από εκείνους που δεν έχουν δίπλωμα, ή εκείνων με μικρότερο ακαδημαϊκούς τίτλους.

Ισχυρή παραλλαγή υπάρχει από το ένα πρόγραμμα και τη χώρα στην επόμενη από την άποψη του κόστους για την απόκτηση Master στο Abrahamic μελέτες. Οι υποψήφιοι φοιτητές να συμβουλεύονται με το γραφείο εισαγωγών του κάθε σχολείου σκέπτονται να εφαρμόζουν για το κόστος σπουδών.

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων σπουδών Αβρααμικές βρουν απασχόληση σε ορισμένους τομείς. Πολλοί συνεχίζουν να εργάζονται μέσα σε φιλανθρωπικές ή μη κερδοσκοπικές οργανώσεις με θρησκευτικούς δεσμούς. Άλλοι εκτελέσει το ιεραποστολικό του έργο σε περιοχές σε όλη την υδρόγειο. Μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να διδάξουν Αβραάμ μελέτες ή ένα συναφές θέμα σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον, όπως ένα γυμνάσιο ή το κολλέγιο, ενώ άλλοι διδάσκουν το θέμα σε ένα θρησκευτικό ίδρυμα.

Πολλά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται Αβραάμ σε απευθείας σύνδεση από την ποιότητα των σχολείων σε όλο τον κόσμο, και η βάση δεδομένων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη σύνδεση με τα σχολεία και τα προγράμματα των τόκων.Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Αβρααμικές Σπουδές

Vancouver School of Theology

Το Master of theology είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα σχεδιασμένο να παρέχει στον φοιτητή μια προηγμένη κατανόηση ενός τομέα ή πειθαρχίας μέσα στο γενικό πλαίσιο της θεολογική ... [+]

Επισκόπηση του προγράμματος

Το Master of theology είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα σχεδιασμένο να παρέχει στον φοιτητή μια προηγμένη κατανόηση ενός τομέα ή πειθαρχίας μέσα στο γενικό πλαίσιο της θεολογικής μελέτης και την ανάπτυξη ερευνητικών μεθόδων και πόρων κατάλληλων για την επιλεγείσα περιοχή ή πειθαρχία.

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμεύσει για την προετοιμασία ενός φοιτητή για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές στο διδακτορικό επίπεδο, για την προετοιμασία για ορισμένες μορφές διδασκαλίας, για την ακαδημαϊκή ενίσχυση της υπουργικής πρακτικής ή για πειθαρχημένη εστίαση σε τομέα θεολογικής μελέτης για προσωπικό ενδιαφέρον. Δύο μελέτες είναι διαθέσιμες:... [-]

Καναδάς Vancouver
Ιανουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά