Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αειφόρος Ανάπτυξη στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Ανάπτυξη στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2019

Αειφόρος Ανάπτυξη

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Μια Master στην Αειφόρο Ανάπτυξη διερευνά την αλληλεπίδραση μεταξύ των περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων, και εξετάζει τη σημασία της αειφορίας σε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη κοινωνία. Αυτή η πορεία μπορεί να παράγει μελλοντικούς ηγέτες είναι πρόθυμοι να προωθηθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αλλαγές.

Μακεδονία 's μεγάλη αφθονία των φυσικών και πολιτιστικών αξιοθέατα καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό των επισκεπτών. Σκόπια είναι η χώρα 's πολιτικό, πολιτιστικό, οικονομικό και ακαδημαϊκό κέντρο και έχει αρκετά πανεπιστήμια.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Ανάπτυξη στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2019

Διαβάστε Περισσότερα

διαχείριση της ενέργειας και την αειφόρο ανάπτυξη

South East European University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 εξάμηνα September 2019 ΠΓΔΜ Tetovo Skopje +1 περισσότερα

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πολύ σημαντική για την προστασία του περιβάλλοντος. Στα Δυτικά Βαλκάνια, η συμβολή του νερού ως την πιο σημαντική πηγή ανανεώσιμης ενέργειας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας. Έτσι, εδώ απαιτεί βελτιώσεις στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πολύ σημαντική στο μέλλον για την οικονομική μετακίνηση των χωρών εταίρων στα Δυτικά Βαλκάνια με περιορισμένη ... [+]

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πολύ σημαντική για την προστασία του περιβάλλοντος. Στα Δυτικά Βαλκάνια, η συμβολή του νερού ως την πιο σημαντική πηγή ανανεώσιμης ενέργειας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας. Έτσι, εδώ απαιτεί βελτιώσεις στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι πολύ σημαντική στο μέλλον για την οικονομική μετακίνηση των χωρών εταίρων στα Δυτικά Βαλκάνια με περιορισμένους ενεργειακούς πόρους σε μια αναπτυσσόμενη οικονομία και τα προβλήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον. Ως αποτέλεσμα, τα υπάρχοντα προγράμματα σπουδών τελειοποιηθεί, ACE προώθηση νέων μεταπτυχιακών σπουδών, η οποία opfakjaatcelata τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και upravuvanjetoso.... [-]