Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αειφόρος Διαχείριση στην Ιταλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Διαχείριση στην Ιταλία 2018

Αειφόρος Διαχείριση

Ένα μεταπτυχιακό αναφέρεται στην ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Η πλειοψηφία των μεταπτυχιακών χορηγείαι από το κράτος ή από δημόσια πανεπιστήμια.

Η αειφόρος διαχείριση εξετάζει τον τρόπο διαχείρισης των τμημάτων, των επιχειρήσεων, των κυβερνήσεων και των οργανώσεων με τρόπο που ωφελεί την οντότητα, το περιβάλλον και την κοινωνία. Τα μαθήματα μπορούν να αντιμετωπίσουν τη βιωσιμότητα από άποψη στρατηγικής, λειτουργίας, χρηματοδότησης και μάρκετινγκ.

Επισήμως γνωστή ως η Ιταλική Δημοκρατία, η χώρα βρίσκεται στη νότια Ευρώπη. Η επίσημη γλώσσα είναι η ιταλική και η πολιτιστική πλούσιο κεφάλαιο είναι η Ρώμη. Πολλά από τα πανεπιστήμια του κόσμου 's παλαιότερα βρίσκονται στην Ιταλία, ιδίως το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια (ιδρύθηκε το 1088). Υπάρχουν τρεις Superior Ανωτάτη Σχολή με "καθεστώς πανεπιστημίου ", τρία ινστιτούτα με την ιδιότητα του Διδακτορικού κολέγια, τα οποία λειτουργούν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Διαχείριση στην Ιταλία 2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master στην πράσινη διαχείριση, την ενέργεια και την εταιρική κοινωνική ευθύνη (Μάγερ)

Università Bocconi
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2019 Ιταλία Milan

Το Master στη Διοίκηση πράσινο, Ενέργειας και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Μάγερ) είναι ένα πανεπιστήμιο διεθνούς μάστερ, εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας σε διεπιστημονικό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον τις επιχειρήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς. [+]

Η βιωσιμότητα, την κλιματική αλλαγή, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ενεργειακή απόδοση, πράσινο κατανάλωσης και της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης θεωρείται, σε παγκόσμιο επίπεδο, οι προκλήσεις για τον εικοστό πρώτο αιώνα. ο Πράσινο Master στη Διοίκηση, Ενέργειας και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Μάγερ) Έχει μεταπτυχιακό τίτλο διεθνούς εμβέλειας, εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την οικοδόμηση μιας σταδιοδρομίας σε διεπιστημονικό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς.... [-]