Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Τουρισμός

Δείτε 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Τουρισμός

Ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού τίτλου ακούει τις δεξιότητες που οι μαθητές έμαθαν στα προγράμματα πτυχίων τους. Οι σπουδαστές γίνονται ειδικοί στους δικούς τους τομείς και ανοίγουν τις πόρτες για πιο προσοδοφόρες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Τι είναι Master στη Βιώσιμη Τουρισμός; Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μελέτη του βιώσιμου τουρισμού εξετάζει τη διασταύρωση μεταξύ του περιβαλλοντισμού και της τουριστικής βιομηχανίας. Οι σπουδαστές μπορούν να μελετήσουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη φιλοξενία και τη βιωσιμότητα για να αναπτύξουν τρόπους καινοτομίας. Ορισμένοι φοιτητές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρώσουν μια διπλωματική εργασία για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Οι σπουδαστές μπορούν συχνά να εστιάσουν τις σπουδές τους στην οικονομία του τουρισμού, στη στρατηγική διαχείριση, στο μάρκετινγκ ή σε άλλα. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορεί να χρειαστούν μεταξύ ενός και δύο ετών για να αποκτήσουν ένα Master στον Αειφόρο Τουρισμό, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Οι σπουδαστές που αποφοιτούν με μεταπτυχιακό σε Αειφόρο Τουρισμό γενικά έχουν αποκτήσει δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων που πολλές εταιρείες εκτιμούν. Επιπλέον, οι εργοδότες μπορούν να αναζητήσουν αυτούς τους απόφοιτους λόγω των κριτικών τους δεξιοτήτων σκέψης και της κατανόησης των μεγάλων δυνάμεων της αγοράς.

Κάποιο Master στην Αειφόρο Τουρισμό μπορεί να κοστίσει περισσότερο από άλλους. Είναι σημαντικό οι μαθητές να ελέγχουν με τα πανεπιστήμια τους για να δουν πόσο θα κοστίζουν τα ιδιαίτερα τους προγράμματα. Θα πρέπει να ρωτήσουν για το κόστος ανά ώρα πίστωσης, τον αριθμό των ωρών πίστωσης που μπορεί να χρειαστεί να πάρουν και αν υπάρχει διαφορά κόστους για τους τοπικούς ή ξένους φοιτητές.

Μετά την αποφοίτησή τους με Master στον Αειφόρο Τουρισμό, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας. Μερικοί απόφοιτοι γίνονται διευθυντές τουρισμού που επιβλέπουν τη λειτουργία ξενοδοχείων, θέρετρα και άλλους τουριστικούς προορισμούς. Άλλοι πηγαίνουν να εργάζονται για εταιρείες τουρισμού, όπως γραμμές κρουαζιέρας. Αυτοί οι σύμβουλοι και σύμβουλοι εργάζονται για να κάνουν την εταιρία τους πιο οικολογική, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα. Μερικοί από αυτούς τους επαγγελματίες εργάζονται μέχρι το επίπεδο διευθυντών σε εταιρείες με επίκεντρο τον τουρισμό και διαχειρίζονται ολόκληρες ομάδες συναδέλφων επαγγελματιών.

Όπως ο τουρισμός μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε, οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν ένα Master στον Αειφόρο Τουρισμό από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι σπουδαστές που προτιμούν τις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τοπικών, περιφερειακών και διεθνών πανεπιστημίων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

Διαβάστε Περισσότερα

Master στην αειφόρο τουριστικών προορισμών και των περιφερειακών σχεδιασμού του τουρισμού

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Barcelona Madrid

Το Master in International Management Τουρισμού, με ειδίκευση στη Διοίκηση Διεθνών Προορισμοί Τουρισμού, έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους επαγγελματίες και στελέχη να οδηγήσει την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού. [+]

Μεταπτυχιακό στη βιώσιμη Προορισμοί Τουρισμού και Χωροταξίας Τουρισμού

Ο Master στο Διεθνές Management Τουρισμού, Με ειδίκευση στη Διοίκηση Διεθνών τουριστικών προορισμών, έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους επαγγελματίες και στελέχη να οδηγήσει την παγκόσμια επιχειρηματικά σχέδια στον τομέα του τουρισμού.

Λόγοι για να πάρει το Master:

Η ισπανική έκδοση αυτού του πλοιάρχου κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων 100 δάσκαλοι στον κόσμο στην κατηγορία Τουρισμός & Hospitality, σύμφωνα με τις καλύτερες Masters Eduniversal Κατάταξη Worldwide 2015-2016. Η ισπανική έκδοση της παρούσας διπλωματικής είναι η τρίτη καλύτερη Master στην Ισπανία. Ostelea είναι συνδεδεμένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (WTO). Των μελών του ΠΟΕ εγγυάται την ακαδημαϊκή ποιότητα του προγράμματος. Ostelea είναι μέλος του Asociación Española de Profesionales del Τουρισμού (AEPT - Ισπανική Ένωση Επαγγελματιών Τουρισμού). Επαγγελματική πρακτική άσκηση σε εταιρείες και ιδρύματα που σχετίζονται με τον τομέα. Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις τομέας: Μαθητές από τη σύνοδο του Οκτωβρίου παρακολουθήσουν την εμπορική έκθεση Fitur (Μαδρίτη), θεωρείται ότι είναι η δεύτερη πιο σημαντική έκθεση τουρισμού στον κόσμο. Διεθνή σχολή: Ορισμένα από τα περιεχόμενα σε ορισμένα μαθήματα θα διδάσκονται από καθηγητές από πανεπιστήμια-εταίρους Ostelea και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων. Στόχοι ... [-]

Master στο σχεδιασμό βιώσιμων συστημάτων τουρισμού

University of Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ιταλία Florence

Το δύο χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των τεχνικών οργάνωσης και διαχείρισης των τουριστικών προορισμών. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια interisciplinary πρόγραμμα ... [+]

Το δύο χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των τεχνικών οργάνωσης και διαχείρισης των τουριστικών προορισμών. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια interisciplinary πρόγραμμα.

Οι απόφοιτοι θα έχουν τη βασική αρμοδιότητα στους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, μια καλή γνώση της τεχνολογίας των πληροφοριών και των στατιστικών τεχνικών απαραίτητη για την ορθή ερμηνεία των τουριστικών τάσεων και των αλλαγών της γεύσης του τουριστικού πληθυσμού. Το πρόγραμμα Master παρέχει νομοθετική, ιστορικές και γεωγραφικές γνώσεις χρήσιμες για την ενίσχυση των τιμών των πόρων και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Επιπλέον, η γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας διαφορετικό από τα Αγγλικά παρέχονται.... [-]