Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Τουρισμός

Δείτε 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Τουρισμός

Ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού τίτλου ακούει τις δεξιότητες που οι μαθητές έμαθαν στα προγράμματα πτυχίων τους. Οι σπουδαστές γίνονται ειδικοί στους δικούς τους τομείς και ανοίγουν τις πόρτες για πιο προσοδοφόρες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Τι είναι Master στη Βιώσιμη Τουρισμός; Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μελέτη του βιώσιμου τουρισμού εξετάζει τη διασταύρωση μεταξύ του περιβαλλοντισμού και της τουριστικής βιομηχανίας. Οι σπουδαστές μπορούν να μελετήσουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη φιλοξενία και τη βιωσιμότητα για να αναπτύξουν τρόπους καινοτομίας. Ορισμένοι φοιτητές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρώσουν μια διπλωματική εργασία για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Οι σπουδαστές μπορούν συχνά να εστιάσουν τις σπουδές τους στην οικονομία του τουρισμού, στη στρατηγική διαχείριση, στο μάρκετινγκ ή σε άλλα. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορεί να χρειαστούν μεταξύ ενός και δύο ετών για να αποκτήσουν ένα Master στον Αειφόρο Τουρισμό, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Οι σπουδαστές που αποφοιτούν με μεταπτυχιακό σε Αειφόρο Τουρισμό γενικά έχουν αποκτήσει δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων που πολλές εταιρείες εκτιμούν. Επιπλέον, οι εργοδότες μπορούν να αναζητήσουν αυτούς τους απόφοιτους λόγω των κριτικών τους δεξιοτήτων σκέψης και της κατανόησης των μεγάλων δυνάμεων της αγοράς.

Κάποιο Master στην Αειφόρο Τουρισμό μπορεί να κοστίσει περισσότερο από άλλους. Είναι σημαντικό οι μαθητές να ελέγχουν με τα πανεπιστήμια τους για να δουν πόσο θα κοστίζουν τα ιδιαίτερα τους προγράμματα. Θα πρέπει να ρωτήσουν για το κόστος ανά ώρα πίστωσης, τον αριθμό των ωρών πίστωσης που μπορεί να χρειαστεί να πάρουν και αν υπάρχει διαφορά κόστους για τους τοπικούς ή ξένους φοιτητές.

Μετά την αποφοίτησή τους με Master στον Αειφόρο Τουρισμό, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας. Μερικοί απόφοιτοι γίνονται διευθυντές τουρισμού που επιβλέπουν τη λειτουργία ξενοδοχείων, θέρετρα και άλλους τουριστικούς προορισμούς. Άλλοι πηγαίνουν να εργάζονται για εταιρείες τουρισμού, όπως γραμμές κρουαζιέρας. Αυτοί οι σύμβουλοι και σύμβουλοι εργάζονται για να κάνουν την εταιρία τους πιο οικολογική, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα. Μερικοί από αυτούς τους επαγγελματίες εργάζονται μέχρι το επίπεδο διευθυντών σε εταιρείες με επίκεντρο τον τουρισμό και διαχειρίζονται ολόκληρες ομάδες συναδέλφων επαγγελματιών.

Όπως ο τουρισμός μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε, οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν ένα Master στον Αειφόρο Τουρισμό από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι σπουδαστές που προτιμούν τις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τοπικών, περιφερειακών και διεθνών πανεπιστημίων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό βιώσιμων τουριστικών υπηρεσιών

IED – Istituto Europeo di Design Cagliari
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες November 2018 Ιταλία Κάλιαρι

Τα τελευταία χρόνια το ζήτημα της βιωσιμότητας με την ευρύτερη έννοια (περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά) έχει αναλάβει μια όλο και πιο σημαντική θέση. Το Πρωτόκολλο του Κιότο των στόχων το 2020 έρχονται τώρα και το τελευταίο συνέδριο της Cop21 στο Παρίσι το 2015 για το κλίμα έχει αποφασίσει να κρατήσει την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κάτω από 1 βαθμό και ένα μισό ως επί το πλείστον με τη μείωση των εκπομπών CO2 από τις δραστηριότητες της " άνθρωπος. Σε ένα ιταλικό τελευταία GreenItaly 2015 εγγραφές αναφέρουν ότι η πράσινη οικονομία φέρνει μια προστιθέμενη αξία στη χώρα μας πάνω από εκατόν δύο ενίσχυση του ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 10,3% της εθνικής μας οικονομίας. Μία εταιρεία σε πέντε είναι βιώσιμη και ο τουρισμός ακολουθεί αυτή την τάση. Η βιώσιμη έρευνα σχεδιασμός γίνεται περισσότερο από ποτέ ένα αίτημα από την αγορά, τόσο περισσότερο ο σχεδιασμός γίνεται στην Ιταλία συνδυασμό που συνδέονται με την ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο ο πλοίαρχος στόχος είναι να δημιουργηθούν οι νέες διαχειριστές οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν και να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες για τον αειφόρο τουρισμό που υπάγονται σε καινοτόμα στοιχεία των πράσινων θέσεων εργασίας. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ

Σε ποιους απευθύνεται:

Ο Μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό της βιώσιμης τουριστικών υπηρεσιών Είναι σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους στην οικονομία, ανθρωπιστικές και το σχεδιασμό που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού και την ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και για τους διαχειριστές και τους τουριστικούς πράκτορες που επιθυμούν μια εντατική ετήσια αύξηση των δεξιοτήτων τους να προτείνουν στην αγορά με περισσότερες δεξιότητες.... [-]


Master στο σχεδιασμό βιώσιμων συστημάτων τουρισμού

University of Florence
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ιταλία Φλωρεντία

Το δύο χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των τεχνικών οργάνωσης και διαχείρισης των τουριστικών προορισμών. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια interisciplinary πρόγραμμα ... [+]

Το δύο χρόνια Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει να παρέχει μια εις βάθος κατανόηση των τεχνικών οργάνωσης και διαχείρισης των τουριστικών προορισμών. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από μια interisciplinary πρόγραμμα.

Οι απόφοιτοι θα έχουν τη βασική αρμοδιότητα στους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, μια καλή γνώση της τεχνολογίας των πληροφοριών και των στατιστικών τεχνικών απαραίτητη για την ορθή ερμηνεία των τουριστικών τάσεων και των αλλαγών της γεύσης του τουριστικού πληθυσμού. Το πρόγραμμα Master παρέχει νομοθετική, ιστορικές και γεωγραφικές γνώσεις χρήσιμες για την ενίσχυση των τιμών των πόρων και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής. Επιπλέον, η γνώση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας διαφορετικό από τα Αγγλικά παρέχονται.... [-]