Filter
Μεταπτυχιακά Διπλώματα
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Δείτε 2 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αειφόρος Τουρισμός

Ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού τίτλου ακούει τις δεξιότητες που οι μαθητές έμαθαν στα προγράμματα πτυχίων τους. Οι σπουδαστές γίνονται ειδικοί στους δικούς τους τομείς και ανοίγουν τις πόρτες για πιο προσοδοφόρες προοπτικές σταδιοδρομίας.

Τι είναι Master στη Βιώσιμη Τουρισμός; Όπως υποδηλώνει το όνομα, η μελέτη του βιώσιμου τουρισμού εξετάζει τη διασταύρωση μεταξύ του περιβαλλοντισμού και της τουριστικής βιομηχανίας. Οι σπουδαστές μπορούν να μελετήσουν τη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη φιλοξενία και τη βιωσιμότητα για να αναπτύξουν τρόπους καινοτομίας. Ορισμένοι φοιτητές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρώσουν μια διπλωματική εργασία για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Οι σπουδαστές μπορούν συχνά να εστιάσουν τις σπουδές τους στην οικονομία του τουρισμού, στη στρατηγική διαχείριση, στο μάρκετινγκ ή σε άλλα. Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορεί να χρειαστούν μεταξύ ενός και δύο ετών για να αποκτήσουν ένα Master στον Αειφόρο Τουρισμό, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Οι σπουδαστές που αποφοιτούν με μεταπτυχιακό σε Αειφόρο Τουρισμό γενικά έχουν αποκτήσει δεξιότητες διαχείρισης επιχειρήσεων που πολλές εταιρείες εκτιμούν. Επιπλέον, οι εργοδότες μπορούν να αναζητήσουν αυτούς τους απόφοιτους λόγω των κριτικών τους δεξιοτήτων σκέψης και της κατανόησης των μεγάλων δυνάμεων της αγοράς.

Κάποιο Master στην Αειφόρο Τουρισμό μπορεί να κοστίσει περισσότερο από άλλους. Είναι σημαντικό οι μαθητές να ελέγχουν με τα πανεπιστήμια τους για να δουν πόσο θα κοστίζουν τα ιδιαίτερα τους προγράμματα. Θα πρέπει να ρωτήσουν για το κόστος ανά ώρα πίστωσης, τον αριθμό των ωρών πίστωσης που μπορεί να χρειαστεί να πάρουν και αν υπάρχει διαφορά κόστους για τους τοπικούς ή ξένους φοιτητές.

Μετά την αποφοίτησή τους με Master στον Αειφόρο Τουρισμό, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλές επιλογές σταδιοδρομίας. Μερικοί απόφοιτοι γίνονται διευθυντές τουρισμού που επιβλέπουν τη λειτουργία ξενοδοχείων, θέρετρα και άλλους τουριστικούς προορισμούς. Άλλοι πηγαίνουν να εργάζονται για εταιρείες τουρισμού, όπως γραμμές κρουαζιέρας. Αυτοί οι σύμβουλοι και σύμβουλοι εργάζονται για να κάνουν την εταιρία τους πιο οικολογική, χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα. Μερικοί από αυτούς τους επαγγελματίες εργάζονται μέχρι το επίπεδο διευθυντών σε εταιρείες με επίκεντρο τον τουρισμό και διαχειρίζονται ολόκληρες ομάδες συναδέλφων επαγγελματιών.

Όπως ο τουρισμός μπορεί να σας μεταφέρει οπουδήποτε, οι σπουδαστές μπορούν να κερδίσουν ένα Master στον Αειφόρο Τουρισμό από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι σπουδαστές που προτιμούν τις παραδοσιακές αίθουσες διδασκαλίας μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τοπικών, περιφερειακών και διεθνών πανεπιστημίων. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Αειφόρος Τουρισμός

The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Η αειφόρος ανάπτυξη έχει γίνει ένα νέο παράδειγμα του 21ου αιώνα, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, από τον διεθνή έως τον τοπικό. Στον τομέα του τουρισμού, ... [+]

Μεταπτυχιακά σε Αειφόρος Τουρισμός.

Η αειφόρος ανάπτυξη έχει γίνει ένα νέο παράδειγμα του 21ου αιώνα, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, από τον διεθνή έως τον τοπικό. Στον τομέα του τουρισμού, το παράδειγμα αυτό έχει αποκρυσταλλωθεί στην ιδέα του βιώσιμου τουρισμού, ο οποίος επικεντρώνεται στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές αυτού του τομέα. Όλο και περισσότεροι δημόσιοι φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τουριστικοί προορισμοί, εταιρείες και διεθνείς οργανισμοί ασχολούνται με την ενσωμάτωση των κριτηρίων αειφορίας στις πολιτικές τους.... [-]

Ισπανία Barcelona
Απρίλιος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Το Master στη Διεθνή Διοίκηση Τουρισμού, με ειδίκευση στη διαχείριση των διεθνών προορισμών τουρισμού, έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει επαγγελματίες και στελέχη να ηγηθο ... [+]

Η αειφόρος ανάπτυξη έχει γίνει ένα νέο παράδειγμα στον 21ο αιώνα, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και από το διεθνές δικαίωμα μέχρι το τοπικό επίπεδο. Στον τομέα του τουρισμού, το παράδειγμα αυτό έχει δημιουργήσει την έννοια του βιώσιμου τουρισμού, η οποία επικεντρώνεται στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές του τομέα αυτού.

Υπάρχει ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός δημόσιων φορέων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, τουριστικών προορισμών, εταιρειών και διεθνών οργανισμών που επιδιώκουν ενεργά την ενσωμάτωση κριτηρίων αειφορίας στις πολιτικές τους.... [-]

Ισπανία Barcelona
Απρίλιος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά