Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αθλητική Διπλωματία Ευρώπη

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αθλητική Διπλωματία Ευρώπη 2019

Ένας κύριος 's βαθμός είναι ένα μεταπτυχιακό ακαδημαϊκό πτυχίο. Κάποιος πρέπει να έχει ήδη ένα πτυχίο για να υποβάλουν αίτηση για ένα master 's πρόγραμμα. Οι περισσότεροι πλοίαρχος 's πρόγραμμα σπουδών θα απαιτούν από τους σπουδαστές να ολοκληρώσουν ένα master ' s διατριβή ή ερευνητική εργασία.

Ευρώπη, μία από τις ηπείρους του κόσμου 's επτά, είναι συνήθως γνωστή ως η δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας. Δεύτερη μικρότερη ήπειρος, με 10.180.000 (km2), οι συγκεντρώνει περιοχή 50 χώρες.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αθλητική Διπλωματία Ευρώπη 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο δίκαιο του αθλητισμού

Real Madrid International School
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2019 Ισπανία Madrid

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Αθλητικό Δίκαιο παρέχει στους πτυχιούχους του δικαίου, καθώς και έμπειρους δικηγόρους, με τις ειδικές γνώσεις και ιδιαιτερότητες του νομικού αθλητικού τομέα, δίνοντάς τους ένα συγκεκριμένο όραμα για την τρέχουσα κατάσταση του αθλήματος και τη νομική του οργάνωση. [+]

Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Αθλητικό Δίκαιο παρέχει στους πτυχιούχους του δικαίου, καθώς και έμπειρους δικηγόρους, με τις ειδικές γνώσεις και ιδιαιτερότητες του νομικού αθλητικού τομέα, δίνοντάς τους ένα συγκεκριμένο όραμα για την τρέχουσα κατάσταση του αθλήματος και τη νομική του οργάνωση.

Αυτό το πτυχίο ασχολείται με τον αθλητικό νόμο με διεπιστημονικό τρόπο, εστιάζοντας το σε διαφορετικές οπτικές γωνίες, που επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμοστούν καλύτερα στις συγκεκριμένες ανάγκες που απαιτεί η πρακτική του δικηγορικού επαγγέλματος ενώπιον των διαφόρων εθνικών και διεθνών αθλητικών ιδρυμάτων.... [-]