Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αμερικανική Λογοτεχνία

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αμερικανική Λογοτεχνία

Αμερικανική Λογοτεχνία

μεταπτυχιακών σπουδών επιπέδου περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών επικεντρώθηκε σε ένα συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μπορεί να προετοιμάσει τους αποφοίτους να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Προγράμματα συνήθως διαρκούν ένα έως δύο χρόνια.

Ίσως να αναρωτιέστε, τι είναι ένα Μάστερ στην αμερικανική λογοτεχνία; Αυτή η εκπαιδευτική ευκαιρία παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της αγγλικής γλώσσας μελέτες. Μαθήματα μπορούν να προσφέρονται στη γλωσσολογία, φιλολογία, λογοτεχνική θεωρία, την ιστορία της κριτικής, μεγάλα λογοτεχνικά κινήματα, ατομική συγγραφείς, μυθοπλασίας, δραματουργία, τη γλώσσα και την ταυτότητα στη μεσαιωνική Αγγλία, κοινωνιολογίες της λογοτεχνίας, τη ρητορική και τη σύνθεση, σύγχρονων συγγραφέων, τη γραμματική και το ύφος για συγγραφείς και ιστορικές περιόδους.

Αμερικανική λογοτεχνία μαθητές να αποκτήσουν μια ποικιλία από πολύτιμες δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης κατανόηση της λογοτεχνίας, γράφοντας ικανότητες και την ομαδική εργασία.Οι μαθητές αναπτύσσουν επίσης μια στερεή βάση για τις τελευταίες εξελίξεις στη λογοτεχνική ανάλυση, την κριτική και την έρευνα.

Προγράμματα στην αμερικανική λογοτεχνία έχουν διεθνή απήχηση. Ωστόσο, επειδή δεν υπάρχουν δύο προγράμματα είναι τα ίδια, το κόστος μεταξύ των οποίων θα ποικίλει. Για το λόγο αυτό, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με αυτά που τους ενδιαφέρουν για την απόκτηση του κόστους λεπτομέρειες προσδοκία.

πτυχίο αμερικανικής λογοτεχνίας πλοιάρχου μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες απασχόλησης που είναι ποικίλες. Παρουσιάζει μια φυσική διαδρομή για την είσοδο σε ένα Ph.D. προγράμματος, καθώς και μια σειρά από θέσεις εργασίας. Οι καλλιτεχνικές βιομηχανίες είναι όλο και πιο βασικά συστατικά του σήμερα 's οικονομία, και αυτός ο βαθμός είναι μια μοναδική οδός προς την εργασία σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων στις τέχνες, τη δημοσιογραφία και τη λογοτεχνία ως καθηγητές, δάσκαλοι, συγγραφείς, εκδότες, δημοσιογράφοι και διευθυντές μάρκετινγκ.

Πανεπιστήμια προσφέρουν περισσότερες επιλογές για τους ενήλικες εκπαιδευόμενους που κάνουν την εγγραφή πιο εύκολη και απλή για τις ανάγκες των ενεργών επαγγελματιών που εργάζονται με πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Online μαθήματα παρέχουν άνεση και ευελιξία για τους φοιτητές οπουδήποτε στον κόσμο. Για να βρείτε το σωστό σχολείο για σας, ψάξτε για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc){related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ