Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στις Ηνωμένες Πολιτείες Gironde στη Γαλλία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών 2018 στις Ηνωμένες Πολιτείες Gironde στη Γαλλία

Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Ένας Δάσκαλος στο Αστικής Ανάπτυξης είναι ένας βαθμός που έχει ως στόχο να διδάξει τα εργαλεία και τις τεχνικές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη στις σύγχρονες πόλεις και τις περιφέρειες. Θα παρέχει μια διεπιστημονική εκπαίδευση που περιλαμβάνει τη μελέτη της κοινωνίας, τον πολιτισμό, την πολιτική, την οικολογία και την οικονομία που σχετίζονται με τις αστικές περιοχές.

Η Γαλλία είναι σήμερα μια από τις 20 χώρες με τις καλύτερες επιδόσεις από την άποψη της οικονομίας, λόγω της εξαιρετικά αποτελέσματα με γνώμονα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τους εκπαίδευση. Τα περισσότερα από τα μαθήματα στα πανεπιστήμια προσφέρονται στη γαλλική γλώσσα. Η Γαλλία έχει 60 δημόσια και 100 ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στις Ηνωμένες Πολιτείες Gironde στη Γαλλία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ