Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών σε Cochin στην Ινδία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών 2018 σε Cochin στην Ινδία

Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Ένα πρόγραμμα στην αστική ανάπτυξη παρέχει στους φοιτητές με τη γνώση να αναλύσει και να διαχειριστεί την ανάπτυξη των σημερινών και των μελλοντικών πόλεων. Προγραμμάτων μπορεί να διαφέρουν, αλλά τα κοινά θέματα που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τις θεωρίες σχετικά με τα οικονομικά, τα σχέδια, τις πολιτικές και τις δομές διακυβέρνησης.

Ινδία, επίσημα η Δημοκρατία της Ινδίας, είναι μια χώρα στη Νότια Ασία. Είναι η έβδομη μεγαλύτερη χώρα από την περιοχή, η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα με πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, και η πολυπληθέστερη δημοκρατία στον κόσμο

Cochin είναι επί του παρόντος αναφέρεται ως Κότσι πόλη και είναι το σπίτι σε πάνω από 600.000 κατοίκους. Η πόλη λιμάνι που βρίσκεται στην πολιτεία της Κεράλα κατατάσσεται μεταξύ των μεγάλων τουριστικών προορισμών. Φιλοξενεί το Cochin Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας μεταξύ των άλλων θεσμικών οργάνων.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών σε Cochin στην Ινδία 2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

Αναζητήστε παρόμοια προγράμματα εδώ