Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στη Μόσχα στη Ρωσία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών 2017/2018 στη Μόσχα στη Ρωσία

Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών

'Ενα μεταπτυχιακό απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μελέτης ή τον τομέα επαγγελματικής πρακτικής, ενώ επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Μεταπτυχιακό στην αστική ανάπτυξη θα διδάξουν στους μαθητές των κοινωνικο-πολιτιστικών, οικονομικών, πολιτικών και οικολογικών παραγόντων που σχετίζονται με τη μελέτη της εξέτασης και ανάλυσης των αστικών περιοχών. Οι απόφοιτοι θα είναι γνώστες στα εργαλεία και τις τεχνικές που σχετίζονται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των σύγχρονων πόλεων και των περιφερειών.

Ρωσία και, επίσης, επίσημα γνωστή ως η Ρωσική Ομοσπονδία, είναι μια χώρα στη βόρεια και την Ευρασία. Εκπαίδευση στη Ρωσία παρέχεται κατά κύριο λόγο από το κράτος και εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών. Στη Ρωσία, παίρνει περίπου το 70% του χρόνου κατάρτισης για τα μαθήματα επαφή με έναν δάσκαλο, το υπόλοιπο 30% του φόρτου εργασίας είναι αφιερωμένο στην ανεξάρτητη μελέτη του υλικού.

Της πόλης της Μόσχας θεωρείται ότι έχει την πιο πολιτική επιρροή στη Ρωσία. Είναι το σπίτι σε μερικά από τα δισεκατομμυριούχων του κόσμου. Η Μόσχα έχει πάνω από 11 εκατομμύρια ανθρώπους και μια δυναμική οικονομία. Η πόλη διαθέτει 60 κρατικά πανεπιστήμια και η πλειοψηφία των φοιτητών σε μεγάλες επιστήμες.

Ζητήστε Πληροφορίες Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στη Μόσχα στη Ρωσία 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα

Master in City and Technology

Higher School of Economics
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Ρωσία Μόσχα

[+]

Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στη Μόσχα στη Ρωσία. Σχετικά με το πρόγραμμα ΣΤΟΧΟΣ [-]