Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στη Σρι Λάνκα

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στη Σρι Λάνκα 2017/2018

Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών

Ένα μεταπτυχιακό είναι το πρώτο επίπεδο μεταπτυχιακής παρακολούθησης μαθημάτων και μπορεί να αποκτηθεί μετά από λήψη ενός πτυχίου. Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού συνήθως απαιτεί δύο έτη σπουδών πλήρους παρακολούθησης, το οποίο ανέρχεται στους 36 με 54 βαθμούς εξαμήνου.  

Μεταπτυχιακό στην αστική ανάπτυξη θα διδάξουν στους μαθητές των κοινωνικο-πολιτιστικών, οικονομικών, πολιτικών και οικολογικών παραγόντων που σχετίζονται με τη μελέτη της εξέτασης και ανάλυσης των αστικών περιοχών. Οι απόφοιτοι θα είναι γνώστες στα εργαλεία και τις τεχνικές που σχετίζονται με το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των σύγχρονων πόλεων και των περιφερειών.

Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Σρι Λάνκα, μια καλή συμφωνία των κατοίκων δεν επιλέγουν να παρακολουθήσουν τα εν λόγω ιδρύματα. Αν και η διεθνής πίεση συνέβαλε κάποιοι στην ανάπτυξη, προτάσεις πανεπιστήμιο συχνά συναντήθηκε με την αντίσταση από τους ντόπιους.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανάπτυξη Αστικών Περιοχών στη Σρι Λάνκα 2017/2018

Διαβάστε Περισσότερα
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανιστούν υπό Master{category}{country}{region}{mode}. Δοκιμάστε την κατηγορία μας Master{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode} αντ 'αυτού.

or search for similar programs here