Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αναλογιστικές Επιστήμες Ασία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες Ασία 2019

Αναλογιστικές Επιστήμες

Για να επιτευχθεί με επιτυχία ένα Masters προσόντα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν αριθμό διδακτικών μονάδων με το πέρασμα επιμέρους ενότητες. Τα περισσότερα μεταπτυχιακά θα έχει μια σειρά από βασικές ενότητες που θα πρέπει να λάβει και να περάσει προκειμένου να λάβει τον τίτλο. Η αξιολόγηση των Masters έρευνας είναι σχεδόν πάντα εξ ολοκλήρου από μια ενιαία ενότητα διατριβή ή έργου.

Μια αναλογιστική πρόγραμμα επιστήμη διδάσκει στους μαθητές τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάλυση κινδύνων στον κλάδο των ασφαλίσεων. Τα προγράμματα αυτά έχουν συνήθως την πλειοψηφία των κατηγοριών σε προηγμένα μαθηματικά θέματα, μαζί με την παροχή στους φοιτητές την εκπαίδευση στον τομέα των στατιστικών, την ασφάλιση, την οικονομία και την ανάλυση κινδύνου.

Οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα μέρος του πτυχίου τους στην Ασία αυξάνονται σε αριθμούς. Επί του παρόντος, η δεύτερη και η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στην Ασία. Χωρίς περιορισμό, οι μαθητές έχουν περιγράψει το χρόνο τους στην Ασία ως την καλύτερη εμπειρία της ζωής τους. Σήμερα, τρία από τα τέσσερα πιο πυκνοκατοικημένες χώρες του κόσμου βρίσκονται στην Ασία: Κίνα, την Ινδία και την Ινδονησία.

Δείτε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες Ασία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πλοίαρχος στην αναλογιστική επιστήμη (as) & Υπολογιστική χρηματοδότηση (cf)

Institute Of Business Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια April 2019 Πακιστάν Karachi

Το πρόγραμμα σπουδών MS (AS & FC) συμμορφώνεται με εκείνους τους υποψηφίους που έχουν επιδείξει υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις σε προγράμματα στο επίπεδο BS στους τομείς της Αναλογιστικής Επιστήμης, της Οικονομίας, των Μαθηματικών, των Στατιστικών, της Πληροφορικής και της Φυσικής και ενδιαφέρονται να διερευνήσουν την αναλογιστική επιστήμη, Της διαχείρισης, των οικονομικών μαθηματικών και των υπολογιστικών επιστημών στον τομέα της ασφάλισης και της χρηματοδότησης. Ο τομέας της υπολογιστικής χρηματοδότησης μαζί με την αναλογιστική επιστήμη είναι / θα είναι σε ζήτηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες. [+]

Ο MS (AS & FC) Συμμορφώνεται με εκείνους τους υποψηφίους που έχουν επιδείξει υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις σε προγράμματα σπουδών BS στους τομείς της Αναλογιστικής Επιστήμης, της Οικονομίας, των Μαθηματικών, των Στατιστικών, της Πληροφορικής και της Φυσικής και ενδιαφέρονται να διερευνήσουν την αναλογιστική επιστήμη, τη διαχείριση κινδύνων, τα οικονομικά μαθηματικά και τις υπολογιστικές επιστήμες στην ασφάλιση Και τη χρηματοδότηση. Ο τομέας της υπολογιστικής χρηματοδότησης μαζί με την αναλογιστική επιστήμη είναι / θα είναι σε ζήτηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες.... [-]