Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στην Εσθονία

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στην Εσθονία 2019

Αναλογιστικές Επιστήμες

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Αναλογιστική προγράμματα επιστήμης είναι κυρίως επικεντρώθηκε στην προετοιμασία των μαθητών για την ανάλυση των ασφαλιστικών κινδύνων και να έχουν μια βαριά έμφαση στα μαθηματικά. Προσφέρονται σε διάφορα επίπεδα, τα προγράμματα αυτά να έχουν γενικά μαθήματα σε χρηματοδότηση, την ασφάλιση, τους υπολογισμούς του υπολογιστή και των επιχειρήσεων.

Η Εσθονία είναι μεταξύ άλλων γνωστή για τα δάση της (που αποτελούν σχεδόν το ήμισυ του εδάφους) και για να είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη με σχεδόν πλήρη κάλυψη του δικτύου 4G. Η Εσθονία παρέχει υψηλού επιπέδου και διεθνώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση, και πολλά πανεπιστήμια στα προγράμματα σπουδών της χώρας προσφορά στα αγγλικά.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στην Εσθονία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχο στις αναλογιστικές και της χρηματοοικονομικής τεχνικής

University of Tartu
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2019 Εσθονία Tartu

2-ετή πρόγραμμα του πλοιάρχου προετοιμάζει τους ειδικούς για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τραπεζικές και ασφαλιστικές βιομηχανίες. [+]

2-ετή πρόγραμμα Αναλογιστικών και Χρηματοοικονομική Μηχανική πλοιάρχου προετοιμάζει ειδικούς για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τραπεζικές και ασφαλιστικές βιομηχανίες σε ποσοτικές μεθόδους αξιολόγησης των κινδύνων και της αντιστάθμισης, παρέχοντας γνώσεις και δεξιότητες σε δύο σημαντικούς τομείς - χρηματοοικονομικής τεχνικής και ασφαλιστικών μαθηματικών.

Γιατί Αναλογιστικών και Χρηματοοικονομική Μηχανική; Ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή μαθηματικών μοντέλων και ποσοτικών μεθόδων. Μόνο το πρόγραμμα αυτού του είδους στην περιοχή, συνάντηση εκπαιδευτικά πρότυπα της ΕΕ κατά τις αναλογιστικές μαθηματικά. ... [-]