Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στον Καναδά

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στον Καναδά 2018/2019

Αναλογιστικές Επιστήμες

'Ενα μεταπτυχιακό απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μελέτης ή τον τομέα επαγγελματικής πρακτικής, ενώ επιδεικνύουν υψηλό επίπεδο δεξιοτεχνίας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ένα πτυχίο Master of Science στην Αναλογιστική Επιστημών θα παράσχει τα μαθηματικά και οικονομικά εργαλεία για την επίλυση των προβλημάτων που ενέχουν κάποιο βαθμό κινδύνου. Είναι προορίζεται για εκείνους που επιθυμούν να είναι μέρος της αυξανόμενης σπουδαιότητας τομέα, η οποία απαιτείται για τη διαιτησία κινδύνου επιχειρηματικών και οικονομικών διαδικασιών.

Αν σκέφτεστε οποιουδήποτε συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που θα επηρεάσει τη ζωή σας θετικά, ενώ σας δίνει πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες, τότε ο Καναδάς 's εκπαιδευτικό σύστημα είναι αυτό που χρειάζεστε. Ταξίδι στον Καναδά για την εκπαίδευσή σας θα σας κάνει να εκτιμήσετε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των καθηγητών σε αυτά τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στον Καναδά 2018/2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μάστερ της Αναλογιστικής Επιστήμης

University of Windsor, Graduate
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 μήνες September 2018 Καναδάς Windsor

Αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρεται από τη Σχολή Επιστημών δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ενισχύσουν την κατανόηση και τις δεξιότητές τους στον τομέα των αναλογιστικών επιστημών. [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρεται από τη Σχολή Επιστημών δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ενισχύσουν την κατανόηση και τις δεξιότητές τους στον τομέα των αναλογιστικών επιστημών. Πάνω από 16 διαδοχικούς μήνες, οι φοιτητές ολοκληρώνουν μαθήματα επιπέδου Master σε τομείς που σχετίζονται με τη βιομηχανία, όπως οι αγορές παραγώγων, οι απρόβλεπτες συνθήκες ζωής, η μικροοικονομία και η μακροοικονομία.... [-]