Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στον Καναδά

Δείτε Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στον Καναδά 2019

Αναλογιστικές Επιστήμες

Ένα μεταπτυχιακό αποκτάται αφότου οι φοιτητές ολοκληρώσουν ένα προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό, συνήθως χρειάζεται να ολοκληρώσετε 12 με 18 μαθήματα κολλεγίου που συχνά περιλαμβάνουν την συμπλήρωση διαγωνισμάτων και / ή διατριβών.

Ένα πτυχίο Master of Science στην Αναλογιστική Επιστημών θα παράσχει τα μαθηματικά και οικονομικά εργαλεία για την επίλυση των προβλημάτων που ενέχουν κάποιο βαθμό κινδύνου. Είναι προορίζεται για εκείνους που επιθυμούν να είναι μέρος της αυξανόμενης σπουδαιότητας τομέα, η οποία απαιτείται για τη διαιτησία κινδύνου επιχειρηματικών και οικονομικών διαδικασιών.

Ο Καναδάς είναι η καλύτερη χώρα για να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σας, αν είστε μια διαδραστική πρόσωπο. Σχεδόν κάθε εθνική ομάδα εκπροσωπείται στον Καναδά έτσι 'sa πολυπολιτισμική κοινωνία. Εμπόδιο της γλώσσας δεν είναι ένα θέμα για τους ξένους φοιτητές, όπως ο Καναδάς θεωρείται ο κόσμος 's ηγέτης στην γλωσσική κατάρτιση.

Κορυφαία Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Αναλογιστικές Επιστήμες στον Καναδά 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Μάστερ της Αναλογιστικής Επιστήμης

University of Windsor, Graduate
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 μήνες September 2019 Καναδάς Windsor

Αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρεται από τη Σχολή Επιστημών δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ενισχύσουν την κατανόηση και τις δεξιότητές τους στον τομέα των αναλογιστικών επιστημών. [+]

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρεται από τη Σχολή Επιστημών δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να ενισχύσουν την κατανόηση και τις δεξιότητές τους στον τομέα των αναλογιστικών επιστημών. Πάνω από 16 διαδοχικούς μήνες, οι φοιτητές ολοκληρώνουν μαθήματα επιπέδου Master σε τομείς που σχετίζονται με τη βιομηχανία, όπως οι αγορές παραγώγων, οι απρόβλεπτες συνθήκες ζωής, η μικροοικονομία και η μακροοικονομία.... [-]