Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στην Αμβέρσα στο Βέλγιο

Βρείτε Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στην Αμβέρσα Βέλγιο 2018

Ανθρωπιστικές Σπουδές

Ένα μεταπτυχιακό είναι ένα ακαδημαϊκό πτυχίο που απονέμεται σε άτομα που δηλώνουν με επιτυχία ένα υψηλότερο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι των Masters - δίδαξε και την έρευνα.

Οι ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες είναι ένα πεδίο σπουδών που προετοιμάζει τους φοιτητές για μια τεράστια ποικιλία βιομηχανιών, όταν έρθει η ώρα να επιλέξουν μια σταδιοδρομία. Κοινωνικοί λειτουργοί, καλλιτέχνες και εκπαιδευτική σταδιοδρομία είναι δημοφιλείς επιλογές για όσους ολοκληρώσουν αυτά τα μαθήματα.

Με πανεπιστημιακής εκπαίδευσης είναι ανώτερο πλέον επίπεδο, στο εκπαιδευτικό σύστημα του Βελγίου, η κυβέρνηση έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση για να βεβαιωθείτε ότι η ζωή των μαθητών γίνεται όσο το δυνατόν απλούστερη μέσω του δανείου και τις επιχορηγήσεις των προγραμμάτων. Προσφέρουν χορηγούς για τους ξένους φοιτητές με τους φτωχούς και ευάλωτους υπόβαθρα που θα επιθυμούσαν να σπουδάσουν στη χώρα αυτή.

Η Αμβέρσα έχει μια ποικίλη και επιτυχημένη σκηνή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κολέγια και πολλά πανεπιστήμια έχουν κατασκηνώσει σε αυτή την πόλη ξεκινώντας με το Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας, Plantin University College, Artesis University College και πολλά άλλα.

Ζητήστε Πληροφορίες Μερικής Παρακολούθησης Μεταπτυχιακά Διπλώματα σε Ανθρωπιστικές Σπουδές στην Αμβέρσα στο Βέλγιο 2018

Διαβάστε Περισσότερα

μεταπτυχιακές Ευρωπαϊκό Μάστερ στη μετάφραση εξειδικευμένων

Lessius
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) 1 - 1 έτος September 2018 Βέλγιο Αμβέρσα Mechelen

Η Subfaculty Εφαρμοσμένων Γλωσσικών Σπουδών της Lessius Αμβέρσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και είναι μέρος της Σχολής Καλών Τεχνών του Καθολικού Πανεπιστημίου της Louvain (KULeuven).Η subfaculty έχει μια εξαιρετική διεθνή φήμη στον τομέα της εκπαίδευσης και της [+]

Μεταπτυχιακό Ευρωπαϊκό Μάστερ στη Μετάφραση Εξειδικευμένες

Η Subfaculty Εφαρμοσμένων Γλωσσικών Σπουδών της Lessius Αμβέρσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και είναι μέρος της Σχολής Καλών Τεχνών του Καθολικού Πανεπιστημίου της Louvain (KULeuven). Η subfaculty έχει μια εξαιρετική διεθνή φήμη στον τομέα της εκπαίδευσης και της ακαδημαϊκής έρευνας. Αριστείας της περαιτέρω εγκρίθηκε το 2000, όταν η subfaculty έγινε μέλος της CIUTI, η Διεθνής Διάσκεψη των Μονίμων Πανεπιστημιακά Ινστιτούτα Μεταφραστών και Διερμηνέων. Το 2011, Lessius βραβεύτηκε με το σήμα EMT, στην οποία συμμετέχουν πανεπιστήμια που προσφέρουν τα υψηλά πρότυπα στην επαγγελματική κατάρτιση των μεταφραστών.Εάν επιθυμείτε να γίνετε επαγγελματίας μεταφραστής και να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα ΕΜΤ, θα λάβετε την καλύτερη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στον τομέα της μετάφρασης που υπάρχουν στην ΕΕ. ... [-]